Italien, Cervinia

Lejlighed

Apartment Cretes Blanches

Fakta

Om Apartment Cretes Blanches

Cretes Blanches er med sine enkle lejligheder og tætte placering på pisten, ideel til jer der fokuserer mest på skiløbet.

Tæt på ski-in/ski-out

Er du til italiensk charme og skiløbet helt tæt på, så er Cretes Blanches værd at kigge på! Det er meget tæt på at jeg kan skrive ski-in/ski-out her. Men så ødelægger du altså skiene, så det bliver lige og næsten!

Én ting er sikkert. Du slipper for at slæbe børnenes ski flere hundrede meter til liften hvis du bor på Cretes Blanches.

Liften ligger blot 150 meter væk, men som sagt kan du stå på ski ned til den fra huset.

Enkle lejligheder tæt på centrum

Der er ca. 350 meter til centrum og her finder du byens restauranter, barer og shoppingmuligheder. Det er også her det nærmeste supermarked ligger.

Lejlighederne i det lidt ældre kompleks er privatejede, og billederne her på siden skal derfor ses som vejledende. De er store og rummelige og har enten 3 eller 4 værelser. De er enkelt indrettede, men rummer alt du behøver på din skiferie. Du får bl.a. fuldt udrustet køkken, spiseplads, stue og eget toilet/bad.Ses vi i Cervinia?

Afstande

Afstand til piste: 100 m

Afstand til lift: 150 m

Afstand til centrum: 350 m

Afstand til shopping: 350 m

Afstand til skibus: 300 m

Afstand til skileje: 350 m

Værelset

TV Ja

Mad og drikke

Bar Nej

Restaurant Nej

Minimarked Nej

Faciliteter

Elevator: Ja

Håndklæder: Ja

Lejlighed: Ja

Mikroovn: Ja

Parkering: Ja

Sengelinned: Ja

Vis mere

Skirum: Ja

Slutrengøring: Ja

3-værelses lejlighed (op til 6 personer)

Lejlighed til 6 pers på ca 50 m2. Lejligheden har et køkken-alrum med spiseplads, sofa og balkon, et soveværelse med køjeseng, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med dusch/wc.
Sengelinned - Kogeplade - Mikrobølgeovn - Køleskab - Håndklæder - TV 

3-værelses lejlighed (op til 6 personer)

Lejlighed til 6 pers på ca 65 m2. Lejligheden har et køkken-alrum med spiseplads, sofa og balkon, 2 soveværelse med dobbeltseng og 2 badeværelser, et med dusch og et mad bad.
Balkon - Sengelinned - Kogeplade - Opvaskemaskine - Køleskab - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)  

4-værelses lejlighed (op til 8 personer)

Lejlighed til 8 pers på ca. 80m2. Lejligheden er fordelt på to etager. I stueetagen finder man indgangen, et køkken-alrum med spiseplads, sofa og balkon, et soveværelse med køjeseng og en enkeltseng, samt dusch/wc. På 1. sal er et soveværelse med køjeseng, et soveværelse med dobbeltseng, én soveplads der står frit når man kommer op af trappen, og to badeværelser.
Balkon - Sengelinned - Kogeplade - Mikrobølgeovn - Køleskab - Håndklæder - TV 

4-værelses lejlighed (op til 7 personer)

Lejlighed til 7 pers på cirka 75 m2. Fordelt på to etager. Første etage har indgang, køkken-opholdsrum med spiseplads og sofa, et soveværelse med dobbeltseng, og badeværelse med badekar. Anden etage er indrettet med to soveværelser med køjeseng, hvoraf det ene også indeholder en enkeltseng, samt dusch/wc.
Balkon - Sengelinned - Kogeplade - Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Køleskab - Håndklæder - TV 

4-værelses lejlighed (op til 8 personer)

Stor lejlighed til 8 pers på cirka 80 m2. Lejligheden er fordelt på to etager. I stueetagen finder man indgangen, et køkken-alrum med spiseplads, sofa og balkon, et soveværelse med dobbeltseng og toilet. Tager man trappen op finder man et lille soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med køjeseng og en enkeltseng og badeværelse med badekar.
Balkon - Sengelinned - Kogeplade - Køleskab - Håndklæder - TV

4-værelses lejlighed (op til 8 personer)

Stor lejlighed til 8 pers på cirka 80 m2. Lejligheden er fordelt på to etager. I stueetagen finder man indgangen, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med køjeseng, et badeværelse med badekar og et opholdsrum med TV. Tager man trappen ned i kælderetagen finder man et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med køjeseng, badeværelse med bruser og køkken med spiseplads.
Balkon - Sengelinned - Kogeplade - Køleskab - Håndklæder - TV - Opvaskemaskine

AccommodationTypes