Italien, Canazei

Hotel Diamant

Inkl. 6 dages liftkort Inkl. halvpension

Vælg værelser

21 dec
28 dec
4 jan
25 jan
1 feb

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse Classic (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • Pengeskab
  • TV
  • Føntørrer
  • WiFi i værelse
  • Toilet

Fakta

Om Hotel Diamant

Tag på skiferie til Canazei og bo i idylliske omgivelser på Hotel Diamant

Her får du et 4-stjernet hotel indrettet i ægte tyrolsk stil, i hjertet af Dolomitterne, med møbler og interiør i træ. Hotel Diamant byder på hyggelige omgivelser i et idyllisk område ved skoven og tæt på byens centrum.

Er du den friske type, er der kun 300 meters gang i skistøvler til den nærmeste lift "Col Rodella" i Campitello. Men hvis du hellere vil spare kræfterne til alle pistekilometerne i Canazei, så afgår der en skibus fra hovedvejen ind til Canazei hvert 15 minut.

Wellness og spa

Efter en god dag på pisterne i det store og skønne skiområde, og kroppen er godt brugt, kan du benytte dig af hotellets lækre spa- og wellnessafdeling. Her er der garanti, for at kroppen kan blive blødt op til endnu en dag på pisterne. Her finder du både boblebad, dampbad, tyrkisk bad, og sauna, så der er rig mulighed for at få rosin hud på fingrene. Du kan endda, mod ekstra tillæg, blive løsnet godt op i kroppen, med en gang massage. Wellnessområdet bliver renoveret, så det vil være helt nyt til vintersæsonen 23/24. Det koster 10€ per time per person.

Har du ikke fået pulsen nok op på pisten, er der også mulighed for at få stimuleret musklerne i hotellets fitness rum. Vær opmærksom på, at der er et tillæg for at benytte fitness rummet.

Ophold med halvpension

På Hotel Diamant skal du ikke sørge for noget, de har nemlig sørget for dig. Når du står op om morgenen, skal du blot tage plads i hotellets restaurant, hvor der vil blive serveret en morgenmads buffet. Du vil med sikkerhed få en dejlig start på dagen, og du være helt klar til en hel dag på pisterne.

Efter en lang dag på ski, og din mave hungrer efter et godt måltid, hopper du ned i den hyggelige restaurant igen. Her kan dine smagsløg blive forkælet med retter fra det internationale og det lokale køkken fra a la carte menuen.

Hvis du efter aftensmaden trænger til en drink, kan du tage plads i hotellets bar og nyde en lækker kold drink, eller en kop kaffe. Er du mere til vin har hotellet også deres egen vinkælder og vin bar, hvor du kan sidde og smage på et godt glas lokal vin.

Faciliteter

Alle værelserne er i en hyggelig stil, indrettet med en masse lyst massivt træ, der giver den ægte Alpe følelse. Værelserne har tv, wi-fi, minibar og eget badeværelse.

På hotellet finder du også mulighed for underholdende aktiviteter, du har blandt andet mulighed for at udfordre din partner, venner eller familie i et slag bordtennis. Derudover finder du også et legerum kun til børn.

Der er mulighed for at opbevare sine ski i skirummet, du finder på hotellet. Der er også en støvle varmer, så du hver morgen kan stikke dine fødder i en dejlig varm støvle, så du hurtig og nemt kan være klar til dagens skiløb.

Kommer du kørende til Canazei, har hotellet deres egen parkeringskælder - det koster dog et lille tillæg. Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved byens svømmehal. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander glæder sig til at tage imod dig i Canzei og på Hotel Diamant.

OBS: Booker du et dobbeltværelse med plads til 4 personer, skal du være opmærksom på, at du får tildelt et dobbeltværelse med det antal personer I er. Altså vil to personer få et dobbeltværelse med to senge. Tre personer vil få et dobbeltværelse med 3 senge.

Afstande

Afstand til piste: 300 m

Afstand til lift: 400 m

Afstand til centrum: 300 m

Afstand til shopping: 300 m

Afstand til skibus: 200 m

Værelset

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng: on request

Dampbad: Ja

Fitnessrum: Ja

Garage: 9 €

Jacuzzi: Ja

Kæledyr (på forespørgsel): 9 € / day (only small pets)

Vis mere

Legerum: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum: Ja

SwimmingPool: Ja

TV rum: Ja

Vaskeservice: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Classic (max 4 pers)

Dobbeltværelse classic med mulighed for tilføjelse en ekstra seng eller en køjeseng.

Balkon - håndklæder - hårtørrer - badekar eller brusebad - toilet - TV - værdiskab - minibar


Dobbeltværelse Prestige (max 4 pers)


Dobbeltværelse prestige med hydromassage-badekar eller brusekabine

Balkon - håndklæder - hårtørrer - badekar eller brusebad - toilet - TV - værdiskab - minibar

Rejseplan

I modtager en kørselsvejledning fra Nortlander.

AccommodationTypes