Italien, Canazei

Hotel

Hotel Astoria

Inkl. 6 dages liftkort Inkl. halvpension

Vælg værelser

7 jan
14 jan
21 jan
18 mar
25 mar

Alternativ 1

1 x Superior Room (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

 • Balkon/terrasse
 • Minibar
 • Pengeskab
 • TV
 • WiFi i værelse
 • Bruser
 • Toilet

Alternativ 2

1 x Juniorsuite Dolomities (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

 • Balkon/terrasse
 • Minibar
 • Pengeskab
 • TV
 • WiFi i værelse
 • Bruser
 • Toilet

Fakta

Om Hotel Astoria

Velkommen til Hotel Astoria - en 4-stjernet perle i rolige omgivelser, midt i de italienske Dolomitter.

Det lækre hotel er ikke kun lækkert indvendigt, beliggenheden er også helt i top. Hotellet ligger kun 200 meter fra centrum, men samtidig tilbagetrukket i rolige omgivelser, og med en smuk natur lige uden for din hoveddør.

Plads til afslapning


Efter en lang dag på pisterne er hotellets wellnessafdeling et rent paradis at besøge. Her er masser af plads til afslapning i lækre omgivelser og med fantastisk skøn udsigt. Spa- og wellnessafdelingen er et kapitel for sig, og du finder både en 100 m2 stor pool, en børnepool, boblebad, flere forskellige saunaer, isbad og jacuzzi. Her kan du roligt samle ny energi, og tage en slapper, efter en lang og aktiv dag på pisterne.

Du får endda uddelt et helt spa-kit, med badekåbe, slippers og håndklæde, du bare kan dase rundt i, i den afslappende atmosfære du finder wellnessafdeling.

Ønsker du at få æltet kroppen godt igennem, kan du, mod ekstra betaling, booke tid til flere forskellige former for massage og behandlinger.

Spis lækkert


På Hotel Astoria får du skiferie med halvpension - nemmere kan det ikke være. Til morgenmad bliver der serveret kontinental og italiensk morgenmadsbuffet, med et stort udvalg af hjemmelavet kager, yoghurt, müsli, pålæg, frisk frugt og juice. Du kommer ikke til at gå sulten fra den hyggelige restaurant, og du vil med garanti få en god start på dagen.

Når du kommer hjem om eftermiddagen, fra dagens skiløb, har hotellet hver dag mellem 15.30 og 17.30, sørget for en skier’s buffet; en lille buffet med små italienske snacks.

Kokken Giuseppe står hver aften og kreerer lækre måltider til dig, så hele dagen på pisten kan du roligt glæde dig til at sætte dig til rette i restauranten. Der vil blive serveret en 3-retters a la carte menu med en grøntsags- og salatbuffet. Du vil ikke kunne modstå alle de lækkerier kokken disker op med, og der vil både være lokale traditionelle retter og internationale retter. Ejeren af hotellet gør en dyd ud af at udvælge, og sætter en ære i, at tilbyde de bedste italienske vine til maden.

Hver uge arrangerer Hotel Astoria en gallamiddag med levende lys og en speciel menu, og til tonerne af live musik. Så ta’ dit pæne tøj på og nyd en skøn aften i selskab med din familie, partner eller vennerne.

Hvis tørsten efter en drink melder sig, efter en lang dag på ski, kan bartenderne på hotellet også klare den. I den lille hyggelige bar serverer de gerne drinks, vin eller en kop god italiensk kaffe til dig.

Placeringen


Hvis du er mere til byens pulserende liv, ligger hotellet bag hovedgaden i rolige omgivelser, og der er kun 200 meter op til de nærmeste afterski barer. Der er også flere muligheder for shopping, hvis den lyst skal stilles, eller der skal købes italienske specialiteter med hjem.

Der er 600 meter til den nærmest lift, Belvedere, som du kan gå til hvis du er den helt friske type. Hotellet har dog sin egen minibus der kører dig til liften, hvis du nu allerede skulle få sved på panden af de 600 meter i skistøvlerne.

Værelserne


Alle værelserne er dejlig lyst indrettet i et enkelt og stilrent design. Du har eget bad, toilet, tv og wi-fi på værelserne. Her er alt hvad du har brug for på skiferien.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen


Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander glæder sig til at tage imod dig i Canazei og Hotel Astoria!

Afstande

Afstand til piste: 750 m

Afstand til lift: 800 m

Afstand til centrum: 300 m

Afstand til shopping: 100 m

Afstand til skibus: 0 m

Afstand til skileje: 200 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

Minibar Ja

Pengeboks Ja

TV Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Børnepool: Ja

Dampbad: Ja

Jacuzzi: Ja

Legerum: Ja

Live musik: Ja

Lounge: Ja

Vis mere

Reception: Ja

Sauna: Ja

Shuttlebus: Ja

Skirum: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

Superior Room

Dobbeltværelse på 22-35 m2 med plads til to personer (dobbeltværelse eller twin beds), badeværelse med brus eller badekar
Plads til 2 personer.
Balkon - wifi - telefon - tv - pengeskab - minibar - spataske med badehåndklæde

Junior Suite Dolomities

Rummelig og moderne juniorsuite på 26-30 m2 med soveværelse (dobbeltseng eller twin beds) opholdsrum, toilet, badeværelse med brus og balkon. Plads til 2 personer og en ekstra seng.
Indeholdende: Balkon, allergivenlige dyner, wifi, telefon, tv, pengeskab, minibar, spataske med badehåndklæde, hjemmesko og saunahåndklæde.  

Rejseplan

I modtager en kørselsvejledning fra Nortlander.

AccommodationTypes