Italien, Canazei

Lejlighed

Apartments Casa Planber

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Apartments Casa Planber

Vil du også bo tæt på hovedliften i Canazei, i rummelige lejligheder? - Velkommen til Apartments Casa Planber.

Tæt på hovedliften og centrum

Når du bor i Apartments Casa Planber, bor du lige ved siden af hovedliften, og findes der noget mere perfekt end, at trille ud af sengen og lige op i liften?! - ikke hvis du spørger os! Hovedliften tager dig nemt og hurtigt op i verdens største skiområde, så du behøver ikke få sved på panden inden du er kommet til liften. Sveden, den skal du nok nå at få på de 1.220 pistekilometer du finder i Dolomiti Superski-området.

Lejlighederne ligger også nær centrum, så det er nemt for dig at udforske det udvalg byen har at byde på. Der er gode muligheder for at smage dig igennem hele Canazei, med det brede udvalg af restauranter, du finder uden for din hoveddør. Der er alt fra dejlige italienske specialiteter til flere internationale køkkener, så der er lidt for en hver smag. Barer finder du også et godt udvalg af, så hvis du er en af der gerne vil slutte skidagen af med en dejlig kølig og frisk Aperol eller nyde et godt glas vin, er der gode muligheder for det.

Skal shoppe lysten også stilles på din skiferie, så behøver du ikke lede længe. Det samme med supermarkeder - det nærmeste ligger 100 meter væk, så du vil sagtens kunne handle ind til en dejlig middag.

Hyggelig atmosfære

Når du ankommer til Apartments Casa Planber, bliver du mødt af bestyreren, en hyggelig fyr der hedder Danilo. Han gør sig umage for at sætte gæsterne først, og vil gøre sit bedste for at din skiferie bliver lige, som du vil have den.

Lejlighederne finder du i en ny tilbygning, og de er derfor vældig nydelige. Lejlighederne er indrettet i en moderne tyrolsk stil, og er udstyret med god komfort, så du får en god skiferie. Der er plads til 2-12 personer i lejlighederne, så der er god rummelighed til at kunne invitere vennerne med, eller familien + et sæt svigerforældre. Lejlighederne er godt indrettet med soveværelse, badeværelse og køkken med siddepladser, så der er god mulighed for at sidde og hygge om aftenen.

Når du vågner om morgenen, og bare gerne vil ud på ski hurtigst mulig, så kan du gøre det nemt for dig selv. Du har nemlig mulighed for enten at tilkøbe morgenmadsbuffet eller bestille morgenbrød leveret til lejligheden, mod ekstra betaling. For 12 euro/dag, kan du stå op til en overdådig morgenmadsbuffet med alt hvad hjertet begærer. Du skal ikke være bange for at komme sulten ud på pisten, eller ikke at have energi nok til en dejlig skidag. Forespørg i receptionen.

Hvis du er mere til morgenmad i lejligheden, kan du bestille morgenbrød leveret til lejligheden. Bestiller du senest klokken 18:00 dagen før i receptionen, kan du stå op til friskbagt brød der ligger og venter på dig, uden for din dør næste morgen. Der er det helt store udvalg af flere forskellige brød og morgenkager, så der skulle gerne være noget for enhver smag.

I bygningen er der Wi-Fi, som kan benyttes mod betaling af 10 euro for hele ugen.

Nyttig information

I skikældren på lejlighedskomplekset kan du opbevare din ski i skabe. Du slipper også for at træde ned i et par kolde skistøvler hver morgen, da du kan tørre dine støvler på en støvlevarmer.

Vælger du at køre til Canazei, er der mulighed for at få bilen parkeret i parkeringskælderen, mod ekstra betaling. Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved byens svømmehal. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste: 400 m

Afstand til lift: 50 m

Afstand til centrum: 200 m

Afstand til shopping: 200 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 350 m

Værelset

TV Ja

Slut rengøring Ja

Kaffemaskine Ja

Vaskemaskine Ja

Føntørrer Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Rengøring Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Babyseng: Un request / € 50,- weekly price

Garage: Upon request

Reception: Ja

Skirum: Ja

Vaskeservice: Ja

3 vær. lejlighed "Spacious Superior Deluxe"

Lejlighed på 95 m2 Indrettet med to soveværelser, to badeværelser, stue med sovesofa samt køkken.
Balkon - Sengelinned – Håndklæder – Hårtørrer - opvaskemaskine – vaskemaskine smart TV – WIFI 

3-vær. lejlighed "Comfort Type"

Lejlighed på 87 m2 indrettet med to soveværelser, to badeværelser, stue med sovesofa samt køkken.
Balkon - Sengelinned – Håndklæder – Hårtørrer - opvaskemaskine – vaskemaskine smart TV – WIFI 

3-vær. lejlighed "Mountain View Superior Deluxe"

Lejlighed på 68 m2 indrettet med to soveværelser, badeværelse, køkken/alrum med sovesofa.
Balkon - Sengelinned – Håndklæder – Hårtørrer - opvaskemaskine – vaskemaskine smart TV – WIFI 

4-vær. lejlighed ”Dependance, Central Apartment Canazei”

Lejlighed på 100 m2 indrettet med tre soveværelser, to badeværelser, stue med sovesofa og køkken.
Balkon - Sengelinned – Håndklæder – Hårtørrer - opvaskemaskine – vaskemaskine smart TV – WIFI 

AccommodationTypes