Frankrig, Les Menuires

Hotel Neige et Ciel

Inkl. 6 dages liftkort Inkl. halvpension inkl. transfer

Vælg værelser

23 dec
6 jan
13 jan
20 jan
27 jan

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • TV
  • Babyseng
  • Badekar eller bruser
  • Toilet
23 dec
6 jan
13 jan
20 jan
27 jan
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Alternativ 2

1 x Dobbeltværelse m. 1 opredning til et barn på max. 12 år (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • TV
  • Babyseng
  • Badekar eller bruser
  • Toilet

Fakta

Om Hotel Neige et Ciel

Drømmer du om at bo med ski-in/ski-out i Les Menuires med en fantastisk udsigt til bjergtinderne i de tre dale, er Hotel Neige et Ciel et godt valg.

På Hotel Neige et Ciel bliver du mødt med en afslappende atmosfære og et venligt personale, og det vil ikke tage dig lang tid, at føle dig hjemme her.

Placeringen

Med kortere end et sneboldkast til pisten, bor du ikke tættere på skiløbet i Les Menuires. På Hotel Neige et Ciel bor du nemlig med ski-in/ski-out, så der ingen grund til at bekymre dig om at få sved på panden, inden dagens skiløb er startet. Når dagen er omme, kan du stå på ski direkte ned til hotellets solterrasse, hvor du kan sidde og nyde en kold Aperol Spritz eller et koldt glas vin, i dagens sidste solstråler, til den fantastiske udsigt udover de tre dale.

Spa og wellness rundt om hjørnet

Nu når vi snakker om placering, er der kun 150 meter fra hotellet til Les Menuires sportscenter. I sportscenteret finder du både fitness, spa, wellnes og funpark til børnene. Har du brug for afslapning efter dagens skiløb, er det et oplagt valg at besøge spa- og wellnessafdelingen i sportscenteret. Her finder du nemlig både en pool, boblebad, saunaer, liggestole og forskellige massage behandlinger. Der er garanti for, at kroppen kan få slappet af og lade ny energi op til endnu en dag på ski.

Har du derimod brug for at brænde mere energi af, er der mulighed for både at få pulsen op og styrket musklerne i fitnesscenteret, du også finder i sportscenteret. Du kan også udfordre din partner, vennerne eller familien i en omgang badminton, tennis eller fodbold i hallen.

Halvpension

Alle ophold er med halvpension på Hotel Neige et Ciel, som du kan nyde i hotellets restaurant og med de store panoramavinduer, bliver du forkælet med den fantastiske udsigt, udover bjergtinderne til alle dine måltider.

Du kan sætte dig til rette, til morgenmaden, som bliver serveret som buffet med et lækkert udvalg af; varme drikke, juice, kager, diverse brød, udvalg af syltetøj, smørepålæg, æg, bacon, pølser, ost, frisk frugt, mejeriprodukter og korn. Der er garanti for, at du ikke går sulten fra morgenmaden, og er klar til en lang dag på pisterne i de tre dale.

Når skidagen er omme, og sulten igen melder sig, kan du sætte dig til rette i hotellets restaurant igen. Til aften vil der blive serveret retter i buffeten, med forskellige temaer, så der er noget for en hver smag på menuen. Der vil være et udvalg af regionale retter, smag af verden, Savoyard specialiteter (raclette eller fondue). Hvis du trænger til et glas vin til aftensmaden, indgår husets vin også i halvpensionen.

Aktiviteter

Hotel Neige et Ciel er et hotel hvor man ikke skal kede sig. Der bliver arrangeret underholdning for hotellets gæster 3 aftener om ugen. Der er endda også underholdning for de mindste i rejseselskabet, der har mulighed for at møde hotellets maskot, Leo.

I hotellets store og hyggelige loungeområde med pejs, kan du sætte dig med fødderne oppe, en god bog og en dejlig kølig Gin&Tonic, eller en anden drink efter din smag. Loungeområdet indbyder til at slappe af efter en hel dag på pisterne. Du kan også tage din partner, vennerne eller familien med i loungeområdet, og konkurrere i et brætspil.

På Hotel Neige et Ciel har de deres egen børneklub og børnepasning, hvis du gerne vil nå et par ekstra timer på ski, eller hvis du vil nyde en afterski drink i baren imens ungerne hygger sig med spil ved siden af. Hotellet er et ægte fransk club-hotel der er børnevenligt. Så ungerne har rig mulighed for at finde deres nye venner her, især i højsæsonen hvor der er mange børnefamilier. 

Værd at vide

Hvis du ønsker rene håndklæder i løbet af ugen, er det bare med at kigge forbi receptionen, så forsyner de dig glædeligt med et par nye. Der vil ikke være hovedrengøring på værelset i løbet af ugen.

Ankomst til hotellet

Hvis du tager bilen med på ferie, er der mulighed for udendørs parkering foran hotellet. Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger blandt andet en ladestation ved den offentlige parkering, Parking De La Croisette, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 28 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Vi ses i Les Menuires på Hotel Neige er Ciel på årets skiferie med Nortlander.

Afstande

Afstand til piste: 25 m

Afstand til lift: 100 m

Afstand til shopping: 200 m

Afstand til skileje: 500 m

Værelset

TV Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng: Ja

Børnevenlig: Ja

Legerum: Ja

Legerum: Ja

Reception: Ja

Skirum: Ja

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse til 2 personer med dobbeltseng (enkeltsenge kan ønskes ved forespørgsel), og badeværelse med toilet og brus eller badekar.

Dobbeltværelse med mulighed for 1 opredning

Dobbeltværelse  til 2 personer med dobbeltseng (enkeltsenge kan ønskes ved forespørgsel)), mulighed for en ekstra opredning til et barn på max 12 år og badeværelse med toilet og brus eller badekar.

Rejseplan

Udrejse

Afrejse 06.01.2024 - 13:30 - København
Ankomst 06.01.2024 - 15:35 - Lyon
Rejsetid 2:05
Flynr. D89712
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Norwegian

Hjemrejse

Afrejse 13.01.2024 - 16:35 - Lyon
Ankomst 13.01.2024 - 18:40 - København
Rejsetid 2:05
Flynr. D89713
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Norwegian

Bagageregler 
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 20 kg. Din håndbagage må veje op til 10 kg og maksimalt måle 55 x 40 x 23 cm. Børn under 2 år må i alt medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 5 kg og ingen håndbagage.  


Rejser du med et barn på under 2 år, kan du uden ekstra omkostninger medbringe en klapvogn eller barnevogn. Der må ikke pakkes andet i klapvognen/barnevognen, og klapvognen/barnevognen skal pakkes ind for at undgå skader. 


Skitransport  
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler. Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt.  


Norwegian accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 


ABS Lavinerygsæk 
Norwegian tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.  


Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 


Mad ombord på flyet 
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikke ombord på flyet. 


Check-in  
Check-in i lufthavnen er mulig for alle gæster.  

AccommodationTypes