Avoriaz

Skiferier til Avoriaz Essensen af fransk bjerghygge

I Avoriaz får du sol, sne, stemning og skiløb for alle pengene. I den bilfrie by er du altid tæt på skiløbet.

Du får et 650 km. stort område med masser af muligheder til alle. Her kan de rutinerede give sig i kast med alpernes stejleste pist, mens der er plads til læring på de blå bakker. 

Tag med Nortlander til Avoriaz

Om aftenen kan du nyde en gåtur i de bilfrie stræder, udforske det lokale køkken på en af byens mange restauranter, eller lade dig transportere rundt i en hestekanerne, der kører rundt i byen.

Fem hurtige om Avoriaz

  • Bilfri by
  • Ski-in/Ski-out
  • Stort område 
  • Varieret skiløb
  • Alpernes stejleste pist

Læs mere om Avoriaz her

Fakta om Avoriaz

650 km pister

219 lifte

170 kmBlå pister
380 kmRøde pister
100 kmSorte pister

Avoriaz

Byens højde 1800 m

Højeste skiløb 2450 m

Liftkapacitet 250089 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 11 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Station

Amara

Lake

Avoriaz Golf

Vores indkvarteringer i Avoriaz

AccommodationTypes

Skirejser til Avoriaz Smukke omgivelser og sneklædte gader uden biler

Ordet ambiance er nok det tætteste, det franske sprog kommer på hygge, og ambiance er der masser af i Avoriaz.

Selvom Avoriaz befinder sig i et kæmpemæssigt område, der er forbundet af en lang række store og små skiområder, føler du altid en lokal og afslappet stemning i idylliske Avoriaz. 

Lokalplanen for byen pålægger byggerier at have facaderne dækket med træ, så alle bygninger, nye som gamle, følger samme arkitektoniske tanke. Det giver en særlig og enestående stemning og byen med dens ubehandlede træfacader er fuldtstændig fri for beton. Avoriaz er en smuk perle af en alpeby at slentre rundt i.

Hestetrukne kaner i hvide gader

Uanset om du selv kører på skiferie til Avoriaz eller ankommer i bus, skal alle transportmidler parkeres udenfor byen. Herfra transporteres du og din bagage til din feriebolig, i et månelignende bæltekøretøj eller i en bjældeklingende hestekane, ført af en smilende fransk kusk med stort lokalkendskab. Byen er totalt fri for biler, og derfor perfekt til en skiferie i et roligt og rent bymiljø uden fare for lokale bilister.

Byen er placeret på en let skrånende bjergside. En otte-personers stolelift glider i ekspresfart hen over byens tage, så du altid kan stå på ski ud og hjem fra området.

På ski i Avoriaz

Oppe i "Les Portes du Soleil"-terrænet mødes du af udfordringer for både den hærdede og den mere grønne skiløber. Alpernes stejleste pist, "Muren", er et ganske godt bud på lidt hjertebanken for selv de hårdeste skiløbere.

Heldigvis kan alle vi andre tage stoleliften ned langs den halsbrækkende pist og fortsætte videre ud i det 650 km store og alsidige område med pister i både Schweiz og Frankrig.

En by med muligheder

Når vejret er dårligt, kan man foretage sig flere ting. Hvis du vil på ski alligevel, er skovpisterne i "Lindarets", hvor træerne hjælper på det dårlige udsyn en god mulighed.

Men du kan også stille den gastronomiske nysgerrighed på en af de mange restauranter i både skiterrænet og i byen. Det er selvfølgelig også oplagt at tage en tidlig afterski på La Foile Douce, der byder på god mad og spektakulær underholdning.

Skulle du til gengæld gå med en indre vandhund, vil en enkelt dag med dårligt vejr være en kærkommen mulighed for at besøge alpernes største badeland.

Aquariaz

Aquariaz byder sig til med 2500 kvadratmeter slaraffenland for vandhunde i alle aldre. Her findes en flod med en blid strøm, swimmingpool med klatrevægge, soppebassin, halfpipe slide, massagebænke, stor jacuzzi, vandlegehus for børnene med alverdens faciliteter. Alt sammen omgivet af tropisk vegetation og klipper. Her bliver selv den værste snestorm forvandlet til en varm dag med sol og blå himmel.

Avoriaz for alle

Avoriaz er både til de benhårde og de mere forsigtige skiløbere. Området byder på lækkert skiløb med optimalt udgangspunkt i en hyggelig træbeklædt skiby. Her er sol, sne og stemning. Det eneste du skal koncentrere dig om er, at tage for dig af retterne.

Nortlander anbefaler varmt Avoriaz som en topdestination i de franske alper.

Vores mest populære ophold i Avoriaz

Få et tilbud til Avoriaz

Vil du gerne på skiferie til Avoriaz? Udfyld formularen herunder, så hører du fra os hurtigst muligt.