Skiferie med Nortlander

Find og bestil din skiferie Ta' på skiferie til Alperne med Nortlander

Dan dig et hurtigt overblik 

Nedenfor kan finde et hurtigt overblik over nogle af vores mest populære destinationer og ophold og tilgå em direkte. I søge båndet ovenfor, søges der direkte i vores bookingsystem, hvilket resulterer i et kæmpe udvalg af skirejser med hoteller, lejligheder, chaletlejligheder og chalet'er enten uden transport eller med fly, tog eller bus.

Billige skirejser til snesikre rejsemål

Du kan vælge at gå direkte til de enkelte rejsemål via linket her 

Finder du ikke den skirejse du søger, så ring til os på 70 10 50 95. Vi sidder klar til at hjælpe dig med dine ønsker.

 

Populære destinationer

Val Thorens

Du finder den komplette skiferie i Val Thorens. Det er en af de franske Alpers sande klassikere. På skiferie i Val Thorens, går du ikke galt i byen

Val Thorens

Val Thorens må siges at ligge perfekt. Byen ligger i 2300 meters højde og er dermed Europas højeste skisportsby. Dette er med til at garantere, at sneen bliver liggende i gaderne, hvilket hjælper dig, nemt og gnidningsløst, med at komme direkte ud i det imponerende skiområde. 

Val d'Isère

En skiferie i Val d'Isère er uden diskussion det ypperste inden for skirejser

Læs mere her

Byen henvender sig til alle uanset alder eller skiniveau. Du kan således fuldkommen selv bestemme, om du vægter ski eller ferie højst. Byen er et overflødighedshorn af muligheder. 

Ischgl

Udover at være et storartet skiområde, byder Ischgl på et pulserende byliv med alt, hvad hjertet begærer

Læs mere her

Det 235 kilometer store skiområde strækker sig over både Østrig og Schweiz, så her behøver skiløbet ikke at holde sig inden for grænsen. Du giver bare gas.

St. Anton

Nortlander byder dig velkommen til et af verdens mest eftertragtede skiområder!

Læs mere her

Det er stort set umuligt at tænke på skiferie i Østrig uden at tænke på St. Anton. Du får 280 kilometer på samme liftkort. Det store skiområde dækker byerne Lech, Zürs, St. Christoph og selvfølgelig St. Anton, der hænger sammen i et effektivt og logisk lift- og bussystem

Montgenevre

Ved grænsen til Italien, finder du den lille franske bjergby Montgenevre, hvor stemningen er rolig og afslappet og prisniveauet overkommeligt...

Montgenevre er beliggende i 1860 m. højde, hvorfra man har en skøn panoramaudsigt over skiområdet. I området omkring Montgenevre har man ca. 110 km. pister at boltre sig på. 

Alpe d'Huez

Rejsende der tidligere har været i Alpe d'Huez ved, at ""Hvis solen ikke skinner i Alpe d'Huez, er det fordi, at det er nat"

Læs mere her

Skiområdet omkring Alpe d'Huez er genialt bygget op, så skiløbere på alle niveauer kan tage del i glæderne. Det 249 kilometer store område "Les Grandes Rousses" er bygget således op, at alle de begyndervenlige pister udgår direkte fra byen, mens de store udfordringer venter eksperterne længere ude i skiområdet. 

Bad Gastein

Velkommen til Bad Gastein - en del af Ski Amadé

Læs mere her

Samlet set finde man over 200 kilometer pisteløb i området, men liftkortet til Ski Amadé dækker hele 860 kilometer sjov på pisterne og gælder således også i byerne Wagrain, Sankt Johan og Marie Alm.

Populære ophold

Bel Horizon

Beliggenhed, beliggenhed og ikke mindst beliggenhed

Læs mere her

Her bor du uden at prale med byens bedste beliggenhed og har ski/in - ski/out fra hotellets solterrasse.

Victoria Lodge

Føl dig godt tilpas med god mad i ekstraordinære omgivelser

Læs mere her

Hotellet ligger centralt placeret på hovedgaden i Val d'Isère og tæt på skiløbet. Det betyder, at du aldrig har langt hjem fra pisten eller byen, men alligevel stadig bor i rolige omgivelser.

Edelweiss

NYHED - dansk hygge og østrigsk charme i hjertet af St. Anton.

Dansk hygge, beliggenhed og lækker mad - hvordan lyder det?

Sylvia

Bo få minutter fra liften og pisterne på Hotel Sylvia i Ischgl

Sylvia

Konceptet er det samme, som på Nortlanders egne hoteller: Smilende skandinavisk personale, fantastisk mad og beliggenhed tæt på skiområdet.

Lad os hjælpe med at finde din skiferie 
skriv eller ring 70 10 50 95