Nortlanders hoteller i Alperne

Nortlanders hoteller Our home away from home

Hvis du er typen, der gerne vil have det ubesværet og lækkert på din skiferie, er du kommet til det rette sted.

Hos Nortlander gør vi en dyd ud af, at du får det så nemt og godt som muligt på din skiferie i Alperne.

En måde vi kan sørge for det på, er at tilbyde vores gæster at bo på hoteller, vi selv driver. På den måde er vi sikre på, at der gøres alt, det overhovedet er muligt, for at du får en god oplevelse på din skiferie.

Hoteller i Østrig og Frankrig

Med vores hoteller i Østrig og Frankrig kan du vælge mellem en lang række destinationer, når du skal beslutte, hvor årets skirejse skal gå hen. Det lyder måske ikke umiddelbart som et nemt valg at træffe, men vi forsikrer dig om, at det er det eneste svære ved at tage på skiferie på et af Nortlanders hoteller. 

Hoteller med skandinavisk personale i Alperne

På Nortlanders hoteller bliver du mødt af smilende skandinavisk personale, der står klar til at hjælpe dig på et sprog du kan forstå. Vi sørger for god, sund og næringsrig mad, lavet af vores egne kokke. Du er således sikker på at få fyldt depoterne op før og efter en lang og hård dag på ski. 

Bo tæt på skiløbet

De fleste af vores hoteller er desuden placeret meget tæt på pisterne og liftene, så du aldrig skal gå langt for at komme på ski. 

Konceptet er simpelt: Vi sørger for det meste, så du blot skal fokusere på at nyde din skiferie. 

Se vores hoteller i Østrig og Frankrig herunder.

Nortlander & Skinetworks hoteller i Alperne

Tilbud på skiferien til Nortlander & Skinetworks hoteller

Få et tilbud til et af vores egne hoteller

Vil du gerne have et tilbud på en skiferie til et af vores egne hoteller? Så udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage med et tilbud til dig.