Nortlanders egne hoteller i Alperne

Nortlanders hoteller Our home away from home

Hvis du er typen, der gerne vil have det ubesværet og lækkert på din skiferie, er du kommet til det rette sted.

Hos Nortlander gør vi en dyd ud af, at du få det så nemt og godt som muligt på din skiferie i Alperne.

En måde vi kan sørge for det på, er at tilbyde vores gæster at bo på hoteller, vi selv driver. På den måde er vi sikre på, at der gøres alt, det overhovedet er muligt, for at du får en god oplevelse på din skiferie.

Hoteller i Frankrig og Østrig

Med vores hoteller i både Frankrig og Østrig man vælge mellem en lang række destinationer i Alperne, når du skal beslutte, hvor årets skirejse skal gå hen.

Det lyder måske ikke umiddelbart som et nemt valg at træffe, men vi forsikrer dig om, at det er det eneste svære ved at tage på skiferie på et af Nortlanders hoteller. 

Hoteller med skandinavisk personale i Alperne

På Nortlanders egne hoteller bliver du mødt af smilende skandinavisk personale, der står klar til at hjælpe dig på et sprog du kan forstå.

Vi sørger for god, sund og næringsrig mad, lavet af vores egne kokke. Du er således sikker på at få fyldt depoterne op før og efter en lang og hård dag på ski. 

Bo tæt på skiløbet

De fleste af vores egne hoteller er desuden placeret meget tæt på pisterne og liftene, så du aldrig skal gå langt for at komme på ski. 

Konceptet er simpelt. Vi sørger for det meste, så du blot skal fokusere på at nyde din skiferie. 

Se vores egne hoteller i Frankrig og Østrig herunder.

Nortlanders hoteller i Alperne

01

Val d'Isere - Hotel Victoria Lodge

Når man bor på Victoria Lodge, får man meget mere end bare en skiferie. Her er den totale pakkeløsning med mulighed for at benytte hotellets spa- og wellnessområde efter en lang dag på ski, eller tage en hurtig træning i deres fitnessfaciliteter, såfremt der stadig er energi tilbage. Hotellet er placeret på hovedgaden, hvilket betyder, at du hverken har lagt hjem fra byen eller fra pisten. Victoria Lodge er hotellet for skiløberen, der ønsker et lille strejf af luksus på sin skiferie.

Tre gode grunde til at vælge Victoria Lodge

 • Tæt på pister og lifte
 • Spa- og wellnessområde
 • Skandinavisk personale
Se Hotel Nortlander Victoria Lodge her

Val Thorens - Hotel Bel Horizon

Hotel Bel Horizon i Val Thorens er et hyggeligt, lidt ældre, hotel, med en helt sublim beliggenhed. Hotellet ligger lige midt i knudepunktet ved både børnebakken og hovedliften, og du kan derfor stå direkte op af sengen og ud på pisterne. På samme måde kan du, når du bliver træt hen ad eftermiddagen, stå på ski næsten helt ind i receptionen på hotellet. Desuden er hotellet drevet af vores eget skandinaviske personale.

Tre gode grunde til at vælge Bel Horizon

 • Ski-in/ski-out
 • Familievenligt
 • Skandinavisk personale
Se Hotel Nortlander Bel Horizon her

Alpe d'Huez - Hotel Le Chamois

Selvom Hotel La Chamois ikke er det mest luksuriøse af vore hoteller, så er der garanteret god beliggenhed, god stemning og god mad. Hotellet er drevet af vores eget personale, så god service er desuden i højsædet på dette lidt ældre, men hyggelige, hotel, der er placeret i den gamle bydel i Alpe d'Huez.

Tre gode grunde til at vælge Le Chamois

 • 50 meter til pisten
 • Charmerende omgivelser
 • God mad
Se Hotel Nortlander Le Chamois her

Tignes - Hotel Curling

Når du tjekker ind på Hotel Curling, tjekker du samtidig ind i hjertet af Tignes. Hotellet ligger utroligt godt placeret i downtown Val Claret, hvor du, udover at være omgivet af barer, restauranter og god stemning, blot har få minutter til liften. Derudover er Hotel Curling drevet af vores eget personale, der sørger for service i topklasse.

Tre gode grunde til at vælge Curling

 • Fremragende beliggenhed
 • Hyggeligt og charmerende
 • Skandinavisk personale
Se Hotel Nortlander Curling her

La Rosiere - Hotel Chalet Oliver

På Chalet Oliver er stemningen intim og luksuriøs. Her bor du tæt på byen og dens muligheder, men stadig omgivet af en rolig og hyggelig atmosfære, og med en fantastisk udsigt over bjergene. Hotellet i La Rosiere er ideelt til kæresteparret eller mindre vennegrupper, der sætter pris på rolige omgivelser, god mad og personlig service.

Tre gode grunde til at vælge Chalet Oliver

 • Wellnessfaciliteter
 • Intim og personlig stemning
 • Skandinavisk personale

 

Se Chalethotel Oliver her

Ischgl - Hotel Sylvia

Hotel Sylvia er drevet af smilende, servicemindet og skandinavisk personale. Hotel Sylvia ligger desuden få hundrede meter fra liftene i Ischgl, så du er hurtigt på ski om morgenen, og lige så hurtigt hjemme senere på dagen, hvor du for eksempel kan slappe af i hotellets sauna. På Hotel Sylvia får du hjemlig hygge i østrigske omgivelser.

Tre gode grunde til at vælge Sylvia

 • Gode skimuligheder
 • Hyggelig stemning
 • Skandinavisk personale
Se Hotel Sylvia her

Obertauern - Hotel Marietta

Som gæst på Hotel Marietta har du mange muligheder. Der findes både pool og wellnessfaciliteter, to restauranter, samt utallige værelsesmuligheder. Hotellet sætter fokus på komfort og luksus til en overkommelig pris. Og så er det endda placeret kun 100 meter fra pisten. Derudover drives hotellet af skandinavisk personale, så du er desuden sikret god service. På Hotel Marietta i Obertauern er det i dén grad gæsten, der er i højsædet. 

Tre gode grunde til at vælge Marietta

 • Spa- og wellnessfaciliteter
 • Roomservice og minibar
 • Skandinavisk personale
Se Hotel Marietta her

Tilbud på skiferien til Nortlanders hoteller

Få et tilbud til et af vores egne hoteller

Vil du gerne have et tilbud på en skiferie til et af vores egne hoteller? Så udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage med et tilbud til dig.