Nortlanders hoteller i Alperne

Nortlanders hoteller Our home away from home

Hvis du er typen, der gerne vil have det ubesværet og lækkert på din skiferie, er du kommet til det rette sted.

Hos Nortlander gør vi en dyd ud af, at du få det så nemt og godt som muligt på din skiferie i Alperne.

En måde vi kan sørge for det på, er at tilbyde vores gæster at bo på hoteller, vi selv driver. På den måde er vi sikre på, at der gøres alt, det overhovedet er muligt, for at du får en god oplevelse på din skiferie.

Hoteller i Frankrig og Østrig

Med vores hoteller i både Frankrig og Østrig man vælge mellem en lang række destinationer i Alperne, når du skal beslutte, hvor årets skirejse skal gå hen.

Det lyder måske ikke umiddelbart som et nemt valg at træffe, men vi forsikrer dig om, at det er det eneste svære ved at tage på skiferie på et af Nortlanders hoteller. 

Hoteller med skandinavisk personale i Alperne

På Nortlanders hoteller bliver du mødt af smilende skandinavisk personale, der står klar til at hjælpe dig på et sprog du kan forstå.

Vi sørger for god, sund og næringsrig mad, lavet af vores egne kokke. Du er således sikker på at få fyldt depoterne op før og efter en lang og hård dag på ski. 

Bo tæt på skiløbet

De fleste af vores hoteller er desuden placeret meget tæt på pisterne og liftene, så du aldrig skal gå langt for at komme på ski. 

Konceptet er simpelt. Vi sørger for det meste, så du blot skal fokusere på at nyde din skiferie. 

Se vores hoteller i Frankrig og Østrig herunder.

Gældende for vinteren 2020/2021

Det er vigtigt for os, at du føler dig sikker, når du besøger vores hotel. Vi følger vi hele tiden med i myndighedernes anbefalinger, og har for din og vores sikkerhed indført følgende: 

  • Guider og hotelpersonale trænes i nye rutiner og tiltag. 
  • Der er vejledninger flere steder på hotellet, så vi passer på hinanden. 
  • Vi overholder afstandskrav og afskærmning på hotellets fællesarealer herunder restauranten. 
  • Der er håndsprit relevante steder på hotellet - også på bordene i restauranten. 
  • Vi gør oftere rent på hotellet - dørhåndtag desinficeres løbende. 
  • Hotelinfo, bar- og vinkort vil være en QR-kode 
  • Retningsbestemte passager på hotellerne hvor det er nødvendigt  

Desuden vil vi til enhver tid følge de lokale regler og vejledninger for Østrig og Frankrig - så hvis de til december og resten af sæsonen har som krav, at al personale bærer mundbind eller visir - så gør vi det. Dette er ikke meldt 100% endeligt ud fra Østrig eller Frankrig endnu, men vi opdaterer dig naturligvis her, hvis dette bliver meldt. 

Vores hoteller i Frankrig

Vi har alle dage været medlem af hotel og restaurantforeningen i Frankrig (GNI). En forening, som hjælper os med at sikre, at hvert af vores hoteller efterlever de rette forhold under COVID, samt hjælper med at holde os informeret, hvis der sker ændringer i retningslinjerne fra myndighederne. Under sæsonen kommer der specialister fra foreningen ud og sikrer, at vi følger myndighedernes retningslinjer til punkt og prikke. Læs mere her.

x

Hotel Bel Horizon har vi også et CLEAN United labelVi er nemlig en del af CLEAN Unitei Val Thorens, som betyder, at vi lover at respektere de retningslinjer og anbefalinger der kommer fra de officielle myndigheder. Det gælder både inden for anvendelse af sanitetsprotokoller og andre anbefalede foranstaltninger, så vi kan kontrollere COVID-19 og på den måde give alle gæster i Val Thorens en tryg og sikker skiferie. 

x

Nortlander & Skinetworks hoteller i Alperne

Nortlander & Skinetworks lejligheder & chalet'er i Alperne

Få et tilbud til et af vores egne hoteller

Vil du gerne have et tilbud på en skiferie til et af vores egne hoteller? Så udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage med et tilbud til dig.