Filtrer din skirejse
Transport
Vælg antal rejsende pr. værelse
Vælg dato for ankomst

Et fuld overblik over alle vores korte skirejser Til Frankrig & Østrig

OBS: Når du bruger filtret herover, så vær opmærksom på:

  • FRANKRIG: Kan du kun rejse til med fly. Hvis du har valgt en anden transport, kan du ikke vælge Frankrig - så husk at vælge fly fra Billund eller Kastrup.
  • ØSTRIG: Nogle destinationer til Østrig har vi fly til, andre har vi ikke.

Godt at vide

  • Hvis du har et specifikt ønske til transport, så vælg det først - hvis ikke, så vælg 'alle', da du så får det fulde overblik over alle vores rejser. 

Weekend skitur til Alperne Tag på en kort weekend-skiferie

Er en hel uge på ski lidt for længe? I så fald har vi det helt rette alternativ til dig: Short stay. Du kan nemlig tage med Nortlander på en kort skiferie til Alperne.

Hvorfor ikke tage på en kort skiferie? Det er et billigere og mere intenst alternativ med en hurtig smuttur på ski, og det er det hele værd.

Tag med Nortlander på ski i en weekend

Det gode ved en kort skiferie over en weekend er, at du får det hele på den halve tid. Desuden behøver du ikke rydde en hel uge i kalenderen, når du tager på en kort weekend skitur, når du er afsted i tre eller fire dage.

En anden fordel ved at tage på en kort skiferie er, at alt efter hvornår du tager afsted, kan pudse skiformen af.

Weekend-skiferie i december

I opstarten af skisæsonen er der med en kort skirejse oplagt mulighed for, at du kan få varmet skibenene godt op til årets store skiferie, som måske ligger i uge 7 eller uge 8, alt efter hvornår din kommunes skoler holder vinterferie.

Se vores december skiture her.

På kort skiferie i marts eller april

I den anden ende af skisæsonen kan du, når årets vinterferie er overstået få stillet dine bens abstinenser efter mere skiløb, passende tage en kort smuttur på ski i marts eller april. Der er masser af sne, og de store uger i højsæsonen er ovre.

Færre feriedage med en weekend skiferie

Eftersom en kort tur på ski ligger i en weekend, behøver du bare en enkelt eller to fridage fra jobbet, og du er klar til at tage af sted.

Chefen bliver glad, og du kan give dig selv en skiferie nummer to eller tre i løbet af sæsonen. Alle er glade!

Nortlander skruer din weekendtur på ski sammen

Vi hjælper dig naturligvis fra start til slut, hvad enten det drejer sig om en kort tøse- eller herretur med vennerne på ski eller en romantisk get-away for de nyforelskede skientusiaster. Du kan jo også tage afsted og holde julefrokost på ski i Alperne - læs mere her.

Stort udvalg af korte skirejser

Nortlander tilbyder korte rejser til Østrig og Frankrig.

Ring til os og book miniskiferien

Har du brug for hjælp, er du altid mere end velkommen til at ringe på 70 10 50 95 eller sende os en mail.

Her ovenfor kan du se tilbud på korte skiferier til hver destination - tryk på 'søg' for at finde den destination, afrejsedato, transportform eller type af skirejse der passer dig.

Få et tilbud på en miniskiferie

Vil du gerne på en kort skiferie? Udfyld formularen herunder og få et godt tilbud.

RISIKOFRI AFBESTILLING INDTIL 1. SEP. 2024
Nortlander har risikofri afbestilling på skisæsonen 24/25 indtil d. 1/9 2024 på alle skirejser. Ombestemmer du dig, får du dine penge tilbage – uden problemer.