Fly

Flyrejser til Frankrig, Italien og Østrig Flyv med Nortlander på skiferie

Markedets bedste flyprogram

Vi tilbyder markedets største og bedste flyprogram og flyver med moderne og komfortable fly fra anerkendte flyselskaber. Vælg mellem middagsfly med afgang lørdag middag og hjemkomst lørdag sidst på eftermiddagen (6 skidage - men tidlig ankomst/afrejse til/fra feriemålet), eller aftenfly med afgang lørdag aften og hjemkomst omkring midnat (7 skidage - men sen ankomst til feriemålet).

Respekterede samarbejdspartnere

Vi benytter ansete flyselskaber til alle vores charterflyvninger som udgør 99 % af vores flyproduktion. Vi benytter følgende leverandører, SAS, Danish Air Transport (DAT), Malmö Aviation (BRA), Austrian Airlines samt Atlantic Airways, som alle flyver med moderne jet-fly. På enkelte flyvninger benytter vi Easyjet og Norwegian ruteflyvning til Geneve og Grenoble. Ombord på de fleste flyvninger kan der købes lette måltider og drikkevarer.  

Transfer

I alle fly-pakkepriser hvori der minimum indgår fly+ophold, er bustransfer fra lufthavn-destination t/r altid inkluderet i rejsens pris, med mindre det selv er fravalgt. Køber du kun flybillet, kan bustransfer tilkøbes separat. Flyene ankommer fra flere lufthavne i Skandinavien, hvor vores guider står klar i lufthavnen til at tage imod jer.

Fra lufthavnen foregår den videre transport i vores transferbusser til de respektive destinationer.
Da transferbusserne (som er røgfrie) betjener flere ankomne fly, må der påregnes en lille ventetid på ca. 30 -50 min. Der er ikke altid en guide med på transferbussen, men ved ankomst til destinationen vil I blive mødt af vores guider, som hjælper med indkvartering.

Ingen børnesæder og toiletter i transferbussen

Vær opmærksom på, at man ikke kan forvente, at transferbussen er udstyret med børnesæder og, at bussens toilet normalt er aflåst. På længere transferture vil der i stedet være indlagt toiletpauser.

Generelle transfertider fra lufthavnen til destinationerne kan ses her nedenfor.

Transfer

Du kan på vores afgange købe flybilletten og bustransferen til én af vores destinationer. Pladser kan kun bestilles via telefon på 70 10 50 95

Korte skirejser og weekendture med fly

Sidst men ikke mindst tilbyder vi også "korte" skiferier, med afgang tirsdag/onsdag til lørdag og lørdag til tirsdag/onsdag, som giver henholdsvis 3 og 4 hele dage på ski! Intet andet rejsebureau giver så mange valgmuligheder. Her kan du læse mere om Nortlanders korte skirejser.

Nortlanders flyselskaber

Herunder kan du læse lidt om de flyselskaber, vi benytter til vores charterflyvninger, hvilken type fly, som ruterne opereres med, samt de pågældende regler for hvert flyselskab. Læs mere om flyselskabernes rejsetingelser her.

Du skal være opmærksom på, at rejser du med flere flyselskaber på din skiferie, er det bagagereglerne for selskabet med den lavest tilladte bagagevægt, der gælder.

Transfertider fra lufthavn til destination

Transfer tid fra Salzburg til

Lander du i Salzburg lufthavn (SZG) vil den forudsete transfertid til nedenstående destinationer være:

Alpendorf-Wagrain: 1 time

Bad Gastein: 1 1/2 time

Schladming: 1 1/2 time 

Saalbach: 1 1/2 time

Wagrain: 1 1/2 time 

Zell am See: 1 1/2 timer 

Obertauern: 2 timer

Vi tager forbehold mod ændringer grundet vejr, forsinkelser o.lign. 

 

Transfer tid fra Innsbruck til

Lander du i Innsbruck lufthavn (INN) vil den forudsete transfertid til nedenstående destinationer være:

St. Anton: 1 1/2 time

Sölden: 1 1/2 time

Zell am Ziller: 1 1/2 time

Ischgl: 1 1/2 time

Zillertal: 1 1/2 time 

Passo Tonale: 3 1/2 time

Ponte di Legno - Tonale: 3 1/2 time

Val Gardena: 3 1/2 time

Canazei: 3 1/2 time

Livigno: 4 timer

Vi tager forbehold mod ændringer grundet vejr, forsinkelser o.lign.

Transfer tid fra Verona til

Lander du i Verona lufthavn (VRN) vil den forudsete transfertid til nedenstående destinationer være:

Canazei: 3 timer

Passo Tonale: 3 timer

Ponte di Legno - Tonale: 3 timer

Val Gardena: 3 timer 

Vi tager forbehold mod ændringer grundet vejr, forsinkelser o.lign.

Transfer tid fra Milano til

Lander du i Milano Malpensa lufthavn (MXP) vil den forudsete transfertid til nedenstående destinationer være:

Champoluc: 2 1/2 time

Gressoney: 2 1/2 time

Sauze d'Oulx: 2 timer og 45 minutter 

Cervinia: 2 timer og 45 minutter

Sestriere: 2 timer og 45 minutter 

Passo Tonale: 3 timer og 15 minutter

Ponte di Legno - Tonale: 3 timer og 15 minutter 

Vi tager forbehold mod ændringer grundet vejr, forsinkelser o.lign.

Transfer tid fra Torino til

Lander du i Torino lufthavn (TRN) vil den forudsete transfertid til nedenstående destinationer være:

Cervinia: 2 timer

Champoluc: 2 timer

Gressoney: 2 timer

Sauze d'Oulx: 2 timer

Sestriere: 2 timer

Vi tager forbehold mod ændringer grundet vejr, forsinkelser o.lign.

Transfer tid fra Grenoble til

Lander du i Grenoble lufthavn (GNB) vil den forudsete transfertid til nedenstående destinationer være:

Alpe d'Huez: 2 timer

Val Thorens: 3 timer

Sestriere: 3 timer

Tignes: 3 1/2 timer

Val d'Isere: 3 1/2 timer

La Rosiere: 3 1/2 timer

Les Arcs: 3 1/2 timer

Avoriaz: 4 timer  

Vi tager forbehold mod ændringer grundet vejr, forsinkelser o.lign.

Transfer tid fra Chambery til

Lander du i Chambery lufthavn (CMF) vil den forudsete transfertid til nedenstående destinationer være:

Alpe d'Huez: 2 timer 

Val Thorens: 2 timer

Avoriaz: 2 1/2 time

La Rosiere: 2 1/2 time

Tignes: 2 1/2 time 

Val d'Isere: 2 1/2 time

Les Arcs: 2 1/2 time

Sestriere: 3 timer

Vi tager forbehold mod ændringer grundet vejr, forsinkelser o.lign.

Transfer tid fra Geneve til

Lander du i Geneve lufthavn (GVA) vil den forudsete transfertid til nedenstående destinationer være:

Avoriaz: 2 timer

Cervinia: 3 timer

Champoluc: 3 timer 

La Rosiere: 3 timer 

Val Thorens: 3 timer

Les Arcs: 3 timer 

Tignes: 3 1/2 time

Val d'Isere: 3 1/2 time 

Alpe d'Huez: 3 1/2 time

Vi tager forbehold mod ændringer grundet vejr, forsinkelser o.lign.

Godt at vide

Bagageregler

Bagageregler fremgår under informationen om de enkelte flyselskaber under fanen om flyselskaberne. Du kan også finde bagagereglerne på dit endelige rejsebevis.

Du skal være opmærksom på, at rejser du med flere flyselskaber på din skiferie, er det bagagereglerne for selskabet med den lavest tilladte bagagevægt, der gælder. 

Skitransport

Flyene kan medtage et begrænset antal ski, hvorfor skitransport skal bestilles samtidig med rejsen og koster kr. 449,- pr. par ski/snowboard. Ski pakkes separat, og der må ikke være andre enheder/tøj mv. i skiposen som i så fald vil blive afvist. Samme regel er gældende for skistøvletasken. Vægten af skistøvletasken indgår i tillægget for betalt skitransport.
Skitransport skal bestilles og betales inden afrejse og skal fremgå af rejsebeviset, ellers kan det blive afvist ved check-in eller ved fortsat ledige pladser, medtages mod tillæg på op til 700,- per vej, som betales til det pågældende flyselskab i lufthavnen. For rejser med rutefly varierer skibagage tillægget, afhængig af hvilket selskab der beflyver ruten.

Check-in

Indcheckningen åbner 2-3 timer før flyafgangen. Tidsmarginalerne er til for at undgå forsinkelser, og du bør derfor påbegynde indcheckning senest 1½-2 timer før afgang. Ved indcheckningen fremvises rejsebeviset og dit pas hvorefter boardingpass udleveres. Indcheckningen lukker 1 time før afgang og senere fremmøde medfører afvisning til flyet. 

Catering

Vi stræber konstant efter at sammensætte vores rejser, så du kun skal betale for det, som du ønsker. Derfor indgår der ikke luftfrikadeller eller anden mad og drikke ombord på vores flyvninger. Der kan på flyvninger købes et lille udvalg af mad og drikke ombord, dog kun drikkevarer på flyvninger med Atlantic Airways (RC). Af hensyn til allergiske passagerer samt grundet hygiejnekrav, er det ikke tilladt at medtage egen mad/drikkevarer ombord. 

Forsinkelser / Tilslutninger

Selvom alle prøver at overholde tidsplanerne, kan der desværre opstå forsinkelser grundet vejrlig forhold o.lign. Vi og flyselskabet gør så meget som muligt for at mindske generne af en evt. forsinkelse. Dog kan du ikke få erstatning for tilslutninger til fly, tog, bus og andre transportformer, som er for egen regning. Taxa og hotelovernatninger efter hjemkomst til bestemmelsesstedet vil også være for egen regning. Hvis du har en rejseforsikring, kan denne evt. dække sådanne udgifter, hvorfor vi beder dig om at kontakte dit forsikringsselskab. 

Lufthavnsparkering

Parkér fra 360 kr,- pr. uge i Københavns Lufthavn

Kom hurtigt til og fra lufthavnen!

Når du parkerer i Københavns Lufthavn, kommer du hurtigt og nemt afsted på din rejse. Parkeringsanlæggene er indhegnede og videoovervågede med patruljerende vagter døgnet rundt. Du kan vælge mellem både indendørs og udendørs anlæg, og parkere i gåafstand til check-in.

Husk at du altid får den bedste pris online, og at der ofte er rift om de gode pladser – det er derfor en god ide at booke i god tid. Reserver en uges parkering fra 360 kr ,- og bestil samtidig en rengøring eller et serviceeftersyn til din bil. Klik på nedenstående link og læs mere om parkering i CPH.

Om flyselskaberne

Scandinavian Airlines - SAS

Læs om rejsebetingelserne med SAS

SAS er et skandinavisk flyselskab som også udfører charterflyvninger. Vi benytter primært fly af typen Airbus A 321 med 198 sæder og A 320 med 168 sæder, som flyver fast hver lørdag fra Kastrup til Innsbruck, Chambery og Torino. I højsæsonen benytter vi også SAS charterfly af typen Boeing 737.
Skal du flyve med SAS, vil flynummeret starte med bogstaverne SK.

Check-in
Når du flyver med SAS Charter, og har forudbestilt siddepladser, kan du checke ind online fra 14 dage til 4 dage inden afrejse. Det kan du gøre her: www.secure.paxport.net/shop/sas/

Du har ligeledes også mulighed for at checke ind i lufthavnen, hvor check-in åbner 2 timer før afrejse. Du skal dog være checket ind senest 1 time før afgang. Vi anbefaler, at du møder i lufthavnen i god tid. 

Check-in foregår med pas og rejsebevis i lufthavnen.

Bagage
Der må medbringes 1 stk. bagage á maksimalt 15 kg. samt 5 kg. håndbagage (55x40x23 cm.). Alt ud over dette vil blive afvist. Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt.

Børn under 2 år må i alt medbringe 10 kg. indchecket bagage, men ingen håndbagage. Hvis du rejser med barn under 2 år, har du også mulighed for at medbringe en klapvogn på maksimalt 10 kg. uden ekstra omkostninger. Du må ikke pakke andet i klapvognen, og du skal sørge for at pakke den ind for at undgå skader. 

Skitransport
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler og én hjelm. Alt dette må til sammen maksimalt veje 12 kg. Husk, at det kun er tilladt med ét par ski i hver skitaske. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid.

SAS Charter accepterer ikke multibags.

ABS Lavinerygsæk
SAS Charter tillader én lavinerygsæk per person, som indeholder en patron med komprimeret luft i div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg. netto af div. 1.4S. Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet, og rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. 

Forplejning
Der kan købes mad tur og retur for DKK 195,-. Dette skal bestilles senest 8 dage inden afrejse. 
Derudover kan der købes et lille udvalg af snacks og drikkevarer ombord på flyet.

Siddeplads i flyet
Du kan reservere et sæde i flyet mod betaling fra 120 dage og frem til 72  timer før afgang. Du bestiller på: www.secure.paxport.net/shop/sas/

Transfer
I prisen på din skiferie er der inkluderet transfer til og fra destinationen (glæder ikke ved køb af kun-flybillet). I tillæg til transfertiden som du kan se på dit rejsebevis, skal du påregne tid i lufthavnen til udlevering af bagage m.v. samt evt. yderligere ventetid på transferbussen da vi har flere ankomne fly og koordinerer bustransfer herefter. 

Billet
Husk dit rejsebevis. Rejsebeviset udgør sammen med et gyldigt pas din billet ved check-in.

SAS EuroBonus
Der kan ikke optjenes EuroBonus point på SAS-charterflyninger.

Atlantic Airways

Læs her om rejsebetingelserne hos Atlantic Airways.

Atlantic Airways er Færøernes nationale flyselskab. Udover at drive rutetrafik til og fra Færøerne, som er kendt for at være ét et af de sværeste områder af beflyve, er vi så heldige at de også flyver charterflyvninger for os og har gjort det igennem mange år. Selskabet benytter fly af typen Airbus A319 med 144 sæder.

Skal du flyve med Atlantic Airways, vil flynummeret starte med bogstaverne RC. 

Check-in
Check-in åbner 2 timer før afrejse. Du skal være checket ind senest 1 time før afgang. Vi anbefaler, at du møder i lufthavnen i god tid. Check-in foregår med pas og rejsebevis i lufthavnen.

Bagage
Der må medbringes 1 stk. bagage á maksimalt 15 kg. samt 5 kg. håndbagage (50x40x25 cm.). Alt ud over dette vil blive afvist. Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt.

Børn under 2 år må i alt medbringe 10 kg. indchecket bagage, men ingen håndbagage. Hvis du rejser med barn under 2 år, har du også mulighed for at medbringe en klapvogn på maksimalt 10 kg. uden ekstra omkostninger. Du må ikke pakke andet i klapvognen, og du skal sørge for at pakke den ind for at undgå skader. 

Skitransport
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler og én hjelm. Alt dette må til sammen maksimalt veje 12 kg. Husk, at det kun er tilladt med ét par ski i hver skitaske. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid.

ABS Lavinerygsæk
Det er tilladt at medbringe én lavinerygsæk per person, som indeholder en patron med komprimeret luft i div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg. netto af div. 1.4S. Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet, og rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Atlantic Airways kræver at lavinerygsækken er specialgodkendt.

Hvis du ønsker at medbringe ABS lavinerygsæksæk, skal du kontakte os senest 7 hverdage inden afrejse.

Forplejning
Der er ingen forplejning ombord.

Siddeplads i flyet
Du kan reservere et sæde i flyet mod betaling fra 60 dage og frem til 48 timer før afgang. Du bestiller på: www.secure.paxport.net/shop/atlanticairways/

Transfer
I prisen på din skiferie er der inkluderet transfer til og fra destinationen (glæder ikke ved køb af kun-flybillet). I tillæg til transfertiden som du kan se på dit rejsebevis, skal du påregne tid i lufthavnen til udlevering af bagage m.v. samt evt. yderligere ventetid på transferbussen da vi har flere ankomne fly og koordinerer bustransfer herefter. 

Billet
Husk dit rejsebevis. Rejsebeviset udgør sammen med et gyldigt pas din billet ved check-in.

Norwegian

Læs om rejsebetingelserne med Norwegian

Check-in
I lufthavnen åbner check-in 2 timer før afrejse, og du skal være checket ind senest 1 time før afgang. Vi anbefaler dog, at du altid er i lufthavnen i god tid. Husk pas og rejsebevis. 

Bagage
1 stk. bagage på max. 20 kg. pr. mand. + 10 kg. håndbagage (55x40x23 cm). Alt herudover vil blive afvist. Det er muligt at pakke skistøvler i håndbagage, så længe de overholder reglerne for vægt og mål. 

Børn under 2 år må i alt medbringe 1 stk. indchecket bagage på maks. 5 kg., dog ingen håndbagage.

Skitransport
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler. Husk, at det kun er tilladt med ét par ski i hver skitaske. Der er begrænset plads til ski på flyet. Book altid i god tid. 

Norwegian Charter accepterer ikke multibags.  

ABS Lavineryksæk
Det er tilladt at medbringe én lavinerygsæk per person, som indeholder en patron med komprimeret luft i div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg. netto af div. 1.4S. Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet, og rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler.

Transfer
I prisen på din skiferie er der inkluderet transfer til og fra destinationen (glæder ikke ved køb af kun-flybillet). I tillæg til transfertiden som du kan se på dit rejsebevis, skal du påregne tid i lufthavnen til udlevering af bagage m.v. samt evt. yderligere ventetid på transferbussen da vi har flere ankomne fly og koordinerer bustransfer herefter. 

Billet
Husk dit rejsebevis. Rejsebeviset udgør sammen med et gyldigt pas din billet ved check-in.

Transavia

Læs om rejsebetingelserne med Transavia

Check-in
I lufthavnen åbner check-in 2 timer før afrejse, og du skal være checket ind senest 1 time før afgang. Vi anbefaler dog, at du altid er i lufthavnen i god tid. Husk pas og rejsebevis. 

Bagage
1 stk. bagage på max 20 kg. pr. mand. + 5 kg. håndbagage (45x40x25 cm). Alt herudover vil blive afvist. Det er muligt at pakke skistøvler i håndbagage, så længe de overholder reglerne for vægt og mål. 

Børn under 2 år må i alt medbringe 1 stk. indchecket bagage. Dette kan enten været et alm. stk. bagage eller en klapvogn.

Skitransport
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler. Husk, at det kun er tilladt med ét par ski i hver skitaske. Der er begrænset plads til ski på flyet. Book altid i god tid. 

Transavia accepterer ikke multibags

ABS Lavinerygsæk
Det er tilladt at medbringe én lavinerygsæk per person, som indeholder en patron med komprimeret luft i div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg. netto af div. 1.4S. Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet, og rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Du skal være opmærksom på, at ABS rygsækken, skal være pakket ned i den ind-checket bagage. Transavia kræver desuden at lavinerygsækken er specialgodkendt.

Forplejning
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikke ombord på flyet.

Transfer
I prisen på din skiferie er der inkluderet transfer til og fra destinationen (glæder ikke ved køb af kun-flybillet). I tillæg til transfertiden som du kan se på dit rejsebevis, skal du påregne tid i lufthavnen til udlevering af bagage m.v. samt evt. yderligere ventetid på transferbussen da vi har flere ankomne fly og koordinerer bustransfer herefter. 

Billet
Husk dit rejsebevis. Rejsebeviset udgør sammen med et gyldigt pas din billet ved check-in.

Malmö Aviation - BRA

Læs om rejsebetingelserne med Malmö Aviation - BRA.

Check-in
Check-in åbner 2 timer før afrejse. Du skal være checket ind senest 1 time før afgang. Vi anbefaler, at du møder i lufthavnen i god tid. Check-in foregår med pas og rejsebevis i lufthavnen.

Bagage
Der må medbringes 1 stk. indchecket bagage samt 1 stk. håndbagage (50x40x25 cm.) Alt dette må til sammen maksimalt være 20 kg. hvoraf håndbagagen ikke må veje mere end 8 kg. Alt ud over dette vil blive afvist. 

Børn under 2 år ikke medbringe bagage - hverken indchecket eller håndbagage. Dog kan de medbringe en barnevogn på maksimalt 20 kg. uden ekstra omkostninger. Barnevognen må ikke indeholde andet bagage. Barnevognen skal pakkes ind for at undgå skader. 

Skitransport
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler. Alt dette må til sammen maksimalt veje 12 kg. Husk, at det kun er tilladt med ét par ski i hver skitaske. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid.

BRA accepterer ikke multibags.

ABS Lavinerygsæk
Det er tilladt at medbringe én lavinerygsæk per person, som indeholder en patron med komprimeret luft i div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg. netto af div. 1.4S. Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet, og rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. BRA kræver at lavinerygsækken er specialgodkendt.

Hvis du ønsker at medbringe ABS lavinerygsæksæk, skal du kontakte os senest 7 hverdage inden afrejse.

Forplejning
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikkevarer ombord på flyet.

Siddeplads i flyet
Du kan reservere et sæde i flyet mod betaling fra 120 dage og frem til 6 dage før afgang. Du bestiller på: www.secure.paxport.net/shop/bra/.

Transfer
I prisen på din skiferie er der inkluderet transfer til og fra destinationen (glæder ikke ved køb af kun-flybillet). I tillæg til transfertiden som du kan se på dit rejsebevis, skal du påregne tid i lufthavnen til udlevering af bagage m.v. samt evt. yderligere ventetid på transferbussen da vi har flere ankomne fly og koordinerer bustransfer herefter. 

Billet
Husk dit rejsebevis. Rejsebeviset udgør sammen med et gyldigt pas din billet ved check-in.

Danish Air Transport - DAT

Her kan du læse rejsebetingelserne med Danish Air Transport - DAT

DAT er mest kendt for indenrigsflyvninger i Danmark. Selskabet, som har hovedkontor i Jylland, har dog i de seneste år udvidet flyflåden med flere Airbus 320 fly, som er de fly vi benytter. Skal du flyve med DAT, vil flynummeret starte med bogstaverne DX.

Check-in
Check-in åbner 2 timer før afrejse. Du skal være checket ind senest 1 time før afgang. Vi anbefaler, at du møder i lufthavnen i god tid. Check-in foregår med pas og rejsebevis i lufthavnen.

Bagage
Der må medbringes 1 stk. bagage á maksimalt 15 kg. samt 5 kg. håndbagage (50x40x25 cm.). Alt ud over dette vil blive afvist. Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt.

Børn under 2 år må i alt medbringe 5 kg. håndbagage og én barnevogn eller klapvogn i en godkendt Airshells taske.

Skitransport
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler. Husk, at det kun er tilladt med ét par ski i hver skitaske. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid.

DAT accepterer ikke multibags.

ABS Lavinerygsæk
Det er tilladt at medbringe én lavinerygsæk per person, som indeholder en patron med komprimeret luft i div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg. netto af div. 1.4S. Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet, og rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. 

Forplejning
Der kan købes mad tur-retur for DKK 159,-. Dette skal bestilles senest 8 dage inden afrejse.

Siddeplads i flyet
Du kan reservere et sæde i flyet mod betaling fra 120 dage og frem til 48 timer før afgang. Du bestiller på: www.secure.paxport.net/shop/dat/

Transfer
I prisen på din skiferie er der inkluderet transfer til og fra destinationen (glæder ikke ved køb af kun-flybillet). I tillæg til transfertiden som du kan se på dit rejsebevis, skal du påregne tid i lufthavnen til udlevering af bagage m.v. samt evt. yderligere ventetid på transferbussen da vi har flere ankomne fly og koordinerer bustransfer herefter. 

Billet
Husk dit rejsebevis. Rejsebeviset udgør sammen med et gyldigt pas din billet ved check-in.

Austrian Airlines

Læs om rejsebetingelserne med Austrian Airlines.

Check-in
Hos Austrian Airlines har du mulighed for at checke ind online 24 timer inden afrejse. Det kan du gøre lige her: www.myholiday.austrian.com/en/information/web-check-in.html

I lufthavnen åbner check-in 2 timer før afrejse, og du skal være checket ind senest 1 time før afgang. Vi anbefaler dog, at du altid er i lufthavnen i god tid. Husk pas og rejsebevis. 

Bagage 
1 stk. bagage på max 20 kg. pr. mand. + 5 kg. håndbagage (55x40x23 cm). Alt herudover vil blive afvist. Det er muligt at pakke skistøvler i håndbagage, så længe de overholder reglerne for vægt og mål. 

Børn under 2 år må i alt medbringe 1 stk. indchecket bagage, dog ingen håndbagage, samt en klapvogn på makismalt 10 kg. Klapvognen skal være pakket ind for at undgå skader. 

Skitransport
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler. Husk, at det kun er tilladt med ét par ski i hver skitaske. Der er begrænset plads til ski på flyet. Book altid i god tid. 

ABS Lavinerygsæk
Det er tilladt at medbringe én lavinerygsæk per person, som indeholder en patron med komprimeret luft i div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg. netto af div. 1.4S. Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet, og rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Austrian Airlines kræver at lavinerygsækken er specialgodkendt.

Hvis du ønsker at medbringe ABS lavinerygsæksæk, skal du kontakte os senest 7 hverdage inden afrejse.

Forplejning
Der serveres en let anretning eller sandwich undervejs til Alperne i flyet.

Siddeplads i flyet
Du kan reservere et sæde i flyet mod betaling fra 14 dage og frem til 48 timer før afgang. Du bestiller på: www.myholiday.austrian.com/en/services/seat-reservation.html

Transfer
I prisen på din skiferie er der inkluderet transfer til og fra destinationen (glæder ikke ved køb af kun-flybillet). I tillæg til transfertiden som du kan se på dit rejsebevis, skal du påregne tid i lufthavnen til udlevering af bagage m.v. samt evt. yderligere ventetid på transferbussen da vi har flere ankomne fly og koordinerer bustransfer herefter. 

Billet
Husk dit rejsebevis. Rejsebeviset udgør sammen med et gyldigt pas din billet ved check-in.

Miles & More
Er du medlem af Miles & More, kan du optjene Miles på din rejse med Austrian Airlines. Du kan få mere information her: www.myholiday.austrian.com/en/information/miles-more.html 

Enter Air

Læs om rejsebetingelserne med Enter Air.

Check-in
I lufthavnen åbner check-in 2 timer før afrejse, og du skal være checket ind senest 1 time før afgang. Vi anbefaler dog, at du altid er i lufthavnen i god tid. Husk pas og rejsebevis. 

Bagage
1 stk. bagage på max 20 kg. pr. mand. + 10 kg. håndbagage (55x40x20 cm). Alt herudover vil blive afvist. Det er muligt at pakke skistøvler i håndbagage, så længe de overholder reglerne for vægt og mål. 

Børn under 2 år må i alt medbringe 5 kg. håndbagage.

Skitransport
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler. Husk, at det kun er tilladt med ét par ski i hver skitaske. Der er begrænset plads til ski på flyet. Book altid i god tid. 

Enter Air accepterer ikke multibags eller ABS rygsække. 

Transfer
I prisen på din skiferie er der inkluderet transfer til og fra destinationen (glæder ikke ved køb af kun-flybillet). I tillæg til transfertiden som du kan se på dit rejsebevis, skal du påregne tid i lufthavnen til udlevering af bagage m.v. samt evt. yderligere ventetid på transferbussen da vi har flere ankomne fly og koordinerer bustransfer herefter. 

Billet
Husk dit rejsebevis. Rejsebeviset udgør sammen med et gyldigt pas din billet ved check-in.