Fly

Flyrejser til Frankrig, Italien og Østrig Flyv med Nortlander på skiferie

Markedets bedste flyprogram

Vi tilbyder markedets største og bedste flyprogram og flyver med moderne og komfortable fly fra anerkendte flyselskaber. Vælg mellem middagsfly med afgang lørdag middag og hjemkomst lørdag sidst på eftermiddagen (6 skidage - men tidlig ankomst/afrejse til/fra feriemålet) eller aftenfly med afgang lørdag aften og hjemkomst omkring midnat (7 skidage - men sen ankomst til feriemålet).

Respekterede samarbejdspartnere

Vi benytter ansete flyselskaber til alle vores charterflyvninger som udgør 99 % af vores flyproduktion. SAS, Danish Air Transport, Malmö Aviation (BRA) samt Atlantic Airways der alle flyver med moderne jet-fly er vores leverandører. På enkelte flyvninger benytter vi Easyjet og Norwegian ruteflyvning til Geneve og Grenoble. Ombord på de fleste flyvninger kan der købes lette måltider og drikkevarer.  

Kun transport

Du kan på alle vores afgange købe flybilletten og bustransferen til én af vores destinationer. Pladser kan naturligvis bestilles på telefon 70105095 eller online her på siden. 

Transfer

I alle fly-pakkepriser hvori der minimum indgår fly+ophold, er bustransfer lufthavn-destination t/r altid inkluderet i rejsens pris, med mindre det selv er fravalgt. Køber du kun flybillet, kan bustransfer tilkøbes seperat. Flyene ankommer fra flere lufthavne i Skandinavien, hvor vores guider tager imod.
Fra lufthavnen foregår den videre transport i vores transferbusser til de respektive destinationer.
Da transferbusserne (som er røgfrie) betjener flere ankomne fly, må der påregnes en lille ventetid på ca. 30 -50 min.
Der er ikke altid en guide med på transferbussen, men ved ankomst til destinationen vil I blive mødt af vores guider, som hjælper med indkvartering.

NYHEDER  

KORTE SKIREJSER OG WEEKENDTURE MED FLY

Sidst men ikke mindst tilbyder vi også "korte" skiferier, med afgang tirsdag/onsdag til lørdag og lørdag til tirsdag/onsdag, som giver henholdsvis 3 og 4 hele dage på ski.! Intet andet rejsebureau giver så mange valgmuligheder. 

FLYV PÅ SKIFERIE FRA BORNHOLM TIL ALPERNE

Flyv på skiferie fra Bornholm/Rønne til Østrig, Frankrig og Italien.
Vi har gjort det let og billigt at flyve på skiferie fra Rønne. Du checker ind i Rønne og har en kort transit i København, hvorfra du flyver videre til dit rejsemål i Østrig, Frankrig eller Italien. Du slipper med andre ord for at skulle hente din bagage og in-checke den igen i København

Anden information

Bagageregler

Bagageregler for de enkelte flyvninger og flyselskaber fremgår under flytiderne til det pågældende rejsemål - se transportider. Bagageregler er ligeledes at finde på det endelige rejsebevis.

Skitransport

Flyene kan medtage et begrænset antal ski, hvorfor skitransport skal bestilles samtidig med rejsen og koster kr. 399,- pr. par ski/snowboard. Ski pakkes separat og der må ikke være andre enheder/tøj mv. i skiposen som i så fald vil blive afvist. Samme regel er gældende for skistøvletasken. Vægten af skistøvletasken indgår i tillægget for betalt skitransport.
Skitransport skal bestilles og betales inden afrejse og skal fremgå af rejsebeviset, ellers kan de blive afvist ved check-in eller ved fortsat ledige pladser, medtages mod tillæg på op til 700,- per vej par par som betales til det pågældende flyselskab i lufthavnen.For rejser med rutefly varierer skibagage tillægget afhængig af hvilket selskab der beflyver ruten.

Check-in

Indcheckningen åbner 2-3 timer før flyafgangen. Tidsmarginalerne er til for at undgå forsinkelser og du bør derfor påbegynde indcheckning senest 1½-2 timer før afgang. Ved indcheckningen fremvises Rejsebeviset og dit pas og boardingpass udleveres. Indcheckningen lukker 1 time før afgang og senere fremmøde medfører afvisning til flyet. 

Catering

Vi stræber konstant efter at sammensætte vores rejser så du kun skal betale for det du ønsker. Derfor indgår der ikke luftfrikadeller eller andet mad og drikke ombord på vores flyvninger. Der kan på flyvninger købes et lille udvalg af mad og drikke ombord, dog kun drikkevarer på flyvninger med Atlantic Airways (RC). Af hensyn til allergiske passagerer samt grundet hygiejnekrav, er det ikke tilladt at medtage egne mad/drikkevarer ombord. 

Forsinkelser / Tilslutninger

Selvom alle prøver at overholde tidsplanerne, kan der desværre opstå forsinkelser grundet vejrlig o.lign. Vi og flyselskabet gør så meget som muligt for at mindske generne af en evt. forsinkelse. Dog kan du ikke få erstatning for tilslutninger til fly, tog, bus og andre transportformer som er for egen regning. Taxa og hotelovernatninger efter hjemkomst til bestemmelsesstedet vil også være for egen regning. Hvis du har en rejseforsikring, kan denne evt. dække sådanne udgifter, kontakt dit forsikringsselskab. 

Lufthavnsparkering med rabat

Parkér fra 360 kr,- pr. uge i Københavns Lufthavn

Kom hurtigt til og fra lufthavnen!

Når du parkerer i Københavns Lufthavn kommer du hurtigt og nemt afsted på din rejse. Parkeringsanlæggene er indhegnede og videoovervågede med patruljerende vagter døgnet rundt. Du kan vælge mellem både indendørs og udendørs anlæg, og parkere i gåafstand til check-in.

Husk at du altid får den bedste pris online og at der ofte er rift om de gode pladser – det er derfor en god ide at booke i god tid. Reserver en uges parkering fra 360 kr ,- og bestil samtidig en rengøring eller et serviceeftersyn til din bil. Lige nu får du også 20% på P4 og P12, samt 10% på valetparkering ”We Park You Fly”,.  Klik på nedenstående link og læs mere om parkering i CPH.

Gælder ikke på kampagnepriser

Hvem flyver vi med?

Nortlanders flyselskaber

Herunder kan du læse lidt om de flyselskaber vi benytter til vores charterflyvniner samt hvilken type fly ruterne opereres med.

SAS

SAS er et skandinavisk flyselskab som også udfører charterflyvninger. Vi benytter primært fly af typen Airbus A 321 med 198 sæder og A 320 med 168 sæder som flyver fast hver lørdag fra Kastrup til Innsbruck, Chambery og Torino. I højsæsonnen benytter vi også SAS charterfly af typen Boeing 737.
Skal du flyve med SAS, vil flynummeret starte med bogstaverne SK.

Atlantic Airways

Atlantic Airways er Færøernes nationale flyselskab. Udover at drive rutetrafik til og fra Færøerne som er kendt for at være ét et af de sværeste områder af beflyve, er vi så heldige at de også flyver charterflyvninger for os og har gjort det igennem mange år. Selskabet benytter  fly af typen Airbus A319 med 144 sæder.
Skal du flyve med Atlantic Airways, vil flynummeret starte med bogstaverne RC. 

DAT

DAT (Danish Air Tansport) er mest kendt for indenrigsflyvninger i Danmark hvor de i mange år har fløjet ruterne Karup-København og København-Bornholm. Selskabet som har hovedkontor i Jylland, har de seneste år udviddet flyflåden flere Airbus 320 fly, som er de fly vi benytter. DAT er kendt for høj service. Skal du flyve med DAT, vil flynummeret starte med bogstaverne DX. 

EU-regler for væske i håndbagagen

Fra den 6. november 2006 blev der indført nye regler for mængden af væsker, som flypassagerer må transportere i håndbagagen. Der sker ikke ændringer i forhold til den indcheckede bagage. EU har vedtaget regler, der begrænser mængden af væske, som flypassagerer må medbringe i deres håndbagage. Reglerne gælder for alle flypassagerer, der rejser fra EU-lufthavne.
Du må medtage følgende: * Væske, gelé og spray - max. 100 milliliter - svarende til én deciliter pr. beholder. * Du må gerne medbringe flere beholderne (flasker, dåser, tuber mv.), men de skal kunne være i en gennemsigtig én-liters pose, som skal være lukket. * Posen skal være genlukkelig.
Væsker og væskelignende stoffer omfatter geleer, cremer, blandinger af flydende og faste stoffer samt indholdet i beholdere under tryk, f.eks. vand, tandpasta, hårgelé, drikkevarer, suppe, saft, parfume, barberskum, aerosolspray og andre stoffer med lignende konsistens. Derudover må du til brug under flyveturen medbringe medicin, babymad og væske som indgår i en diæt.

Vær opmærksom på at sikkerhedspersonalet kan bede om dokumentation for væskens ægthed.

Du må gerne medbringe væsker i større mængder end angivet ovenfor i den indcheckede bagage. Læs mere på Statens Luftfartsvæsens hjemmeside.
Hvis du rejser med indchecket bagage bør du pakke evt. væsker og toilettaske i den indcheckede bagage. På den måde slipper du helt for at pakke håndbagagen anderledes.