Skirejser med bus

Rejs med bus på skiferie til Frankrig, Østrig og Italien Skiferie med bus

Når hjulene ruller mod Alperne...

Vi kører udelukkende med moderne 4-stjernede luksusbusser af høj standard og med 100 km/t tilladelse.
Busserne er alle udstyret med minibar, toilet, stereo, video og aircondition.

Busserne er indrettet med behagelige polstrede komfortstole hvor ryglænet kan lænes tilbage, i flere busser helt ned til 45 grader og med fodstøtte til hver enkel plads (dog ikke ved borde), således at du er sikret en yderst komfortabel rejse.

Der kan på alle vores busser købes kolde/varme drikkevarer. Af hensyn til komforten skal medbragt mad nydes i pauserne. Drikkevarer må ikke medbringes men kan købes ombord. Alle busser er røgfrie - også for chauffører.

Kun transport

Ønsker du kun busturen, er dette naturligvis også muligt. Kan bestilles via rejsebestilling. Prisen er afhængig af destination og periode.

Ruten

Fra Sjælland køres der oftest via Rødby-Puttgarden, fra Jylland er der start i Ålborg. Lidt syd for Hamborg mødes vores busser og evt. hurtigt busskifte kan forekomme. Der gøres holdt for aftensmadspause i Tyskland. Morgenmad spises efter ankomst til destinationen.

På hjemrejsen er der ikke stop for aftensmad. Vi anbefaler at der spises inden afrejse fra destinationen. Bussen afgår mellem 17.00-21.00 fra destinationen. I Tyskland er der morgenmadspause. Til Frankrig kører bussen via Basel og Geneve. Til Østrig og Italien køres via München. Der er ikke stop for grænsehandel.

Påstigning

Der kan ændres i opsamlingssted indtil 30 dage før afgang. Ændringerne foretages via "Min Booking". 

Ankomst

Bussen ankommer til destinationen, ca. kl. 09.00 (ankomsttiden kan variere afhængig af trafikforhold). Ved ankomsten vil vores guider stå klar med information om destinationen og friske vejrudsigter.
Vores guider vil anvise plads for opbevaring af bagage (på eget ansvar). I forbindelse med bagageopbevaringen vil der være mulighed for at skifte til skitøj.
Vi gør opmærksom på, at omklædningsforhold og bagageopbevaring til tider kan foregå under relativt primitive forhold. Pga. byens vej-/ trafikforhold, kan bussen sjældent køre helt frem til indkvarteringsstedet.

Rejseperioder

Der er afrejse fra Danmark hver fredag fra uge 52 til og med uge 12. Hjemkomst er herefter altid efterfølgende søndag. Busrejser giver mulighed for 8 hele skidage.

Bagage

Af hensyn til bagagepladsen samt bussens sikkerhed, må der maksimalt medbringes 1 normal kuffert/taske (max. 25 kg), 1 stk. Håndbagage samt evt. 1 par ski og støvler eller 1 snowboard.
Da skiposer pakkes separat i skiboks, må skiposen/støvletasken ikke fyldes med andre enheder. Rygsække med stativ samt hardboks kufferter accepteres ikke. Bagage herudover vil blive afvist ved bussen eller opkrævet overvægtstillæg på kr. 20,- per kg. t/r. Såfremt der er plads.
Nortlander Tours A/S eller busselskab kan ikke drages til ansvar for mistet eller beskadiget bagage under transporten. Vi anbefaler, at der tegnes en rejseforsikring. Det påhviler den rejsende selv at sørge for, at bagagen kommer med bussen, også ved evt. busskifte.