Leder du efter en skiferie til 20/21? Her er tre favoritter

Book med dobbelt tryghed Pakkerejse og fri afbestilling til 1. oktober

Pakkerejse - din sikkerhed

Alle år har Nortlander været medlem af den danske institution Rejsegarantifonden, der dækker tab og udgifter, som eksempelvis hjemrejse og godtgørelse for rejsekunder hos en dansk rejsearrangør, der erklæres konkurs.

Denne ordning dækker kun pakkerejser, der i sin defintion består af minimum to af disse fire rejseydelser: transport, indkvartering, turistmæssig ydelse (f.eks. liftkort, skileje) og leje af bil.

Når man selv sammensætter sin rejse ved separat at købe hotel, transport, liftkort osv., så er der ikke dækning via Rejsegarantifonden.

Udenrigsministeriets rejsevejledninger

Udenrigsministeriet har ændret deres rejsevejledninger til Frankrig, Østrig og Italien til "gul". Det betyder for dig, at skulle din destination gå i "orange" igen 14 dage før afrejsetidspunktet, vil du få alle pengene retur.

Din pakkerejse er altså sikker som følge af Nortlanders medlemskab af den danske Rejsegarantifond.

Risikofri afbestilling til 1. oktober 2020.

Som en ekstra tryghed for dig, når du booker din skiferie, har Nortlander gratis og risikofri afbestilling. Det betyder, at du roligt kan booke skiferien nu, og afbestiller du inden den 1. oktober 2020, får du alle dine penge tilbage.

Så, hvis du er forhindret i at rejse eller af andre årsager alligevel ikke ønsker at tage på skiferie, kan du få pengene retur. No questions asked.

Tryghed på Skinetworks og Nortlander ophold

Det er vigtigt for os, at du føler dig sikker, når du besøger vores hoteller og lejligheder i Alperne til vinter.

Vi følger naturligvis hele tiden med i de danske og lokale myndigheders anbefalinger og sikrer os, at vi lever op til de retningslinjer der vil være på det tidspunkt, så du trygt kan bo ved os.

Det hele samlet et sted

Du har med Rejsegarantifonden i ryggen også trygheden på plads, hvis noget uforudset skulle indtræffe, såsom strejke eller at et luftfartsselskab går konkurs.

Du slipper for at holde styr på alle mulige leverandører af indholdselementer i din rejse, når du køber en pakkerejse. Det er ikke dig, der skal holde styr på at ringe til hotellet, luftfartsselskabet, busselskabet, liftselskabet, skiudlejningen, hvis uheldet er ude.

Som din leverandør af en samlet pakkerejse købt ét sted, er det os som rejsebureau, der har ansvaret og står for din rejsegaranti.

Dobbelt sikkerhed for dig

Du er altså som kunde hos Nortlander dækket dobbelt ind, så at sige. Du er altid dækket via vores medlemsskab af Rejsegarantifonden, når du køber en pakkerejse. Og så er der den risikofri afbestilling indtil den 1. oktober 2020.

Få et gratis, uforpligtende tilbud på skiferien

Vil du gerne have styr på skiferien til 2020/2021, så lad mig hjælpe dig! Klik her herunder og udfyld formularen, så kontakter jeg dig, når vi har et match.

Ved at booke skiferien nu får du: 

  • Førstevalg på lejligheder og hoteller i Alperne. 
  • Du skal kun betale depositum nu.
  • Mulighed for at ombestemme dig.  

Find din rigtige skiferie

01

Skandinaviske hoteller

På Nortlanders egne hoteller bliver du mødt af smilende skandinavisk personale, der står klar til at hjælpe dig på et sprog du kan forstå.

Konceptet er i virkeligheden ganske enkelt. Vi sørger for, at det hele spiller, så du kun skal fokusere på, om din skidag skal være med blå cruising eller sorte pukler.

Læs om skiferie på skandinaviske hoteller

Kun jer to

Der findes næppe noget mere romantisk end kun jer to på pisten i høj sol fra en klar blå himmel.

Det skulle da lige være at se hinanden dybt i øjnene over et glas champagne bagefter og inden middagen nydes.

Læs om skiferie for to

Natur og gastronomi

Når skiferien i Alperne får naturskønne omgivelser eller velsmagende lækkerier som guldkant.

Turen ned ad pisterne er det, en skiferie skal handle om. Ingen tvivl om det. Men derfor må det vel stadig godt være smukt og lækkert.

Guldkant

Den lille ekstra detalje, der løfter en oplevelse et nyk opad på lækkerheden.

Vi knuselsker det svenske ord guldkant, takker vores naboer i øst og tager det til os!

Sæt guldkant på skiferien

Julefrokost i Alperne

En smuttur til Alperne på ski er genialt for fællesskabet i en virksomhed eller til at få gang i benene igen. 

Og så er en decemberskitur fabelagtig til at holde julefrokosten. Desuden er der masser af plads på pisten på det tidspunkt.

Læs om december i Alperne

Afterski med vennerne

Er I en gruppe af gode venner, der vil på skiferie, er der stor sandsynlighed for at konceptet afterski sniger sig ind som del af turen.

Afterski er for mange skigæster en kæmpestor del af helhedsoplevelsen, og vi har her samlet en kavalkade af gode destinationer, der klarer opgaven.

Læs om skiferie og afterski med vennerne

Wellness og luksus

Dit udmattede legeme glider langsomt ned i en dampende og boblende jacuzzi, mens en anden type bobler bruser i et champagneglasset ved siden af dig.

Når guldkanten skal opgraderes er det et ophold på et luksushotel hos Nortlander, der skal til.

Læs om luksus-skiferien

Tag på skiferie til

Skiferie med guldkant Skirejser med Nortlander

Guldkant betegner den der lille detalje, der gør en ting eller en oplevelse bare en lille smule ekstra lækker.

Svenskerne har et sprogligt udtryk, som Nortlander har taget til sig, nemlig guldkant. Guldkant er en fuldt ud integreret del af det svenske sprog, og alle svenskere ved lige præcis, hvad det betyder.

Det er, ligesom guldkanten på en tallerken, ikke noget bombastisk, prangende og forgyldt, men snarere en lille detalje, der hæver helhedsoplevelsen et lille nyk over gennemsnittet. En god plads ved den levende ild kan være guldkanten, der gør din aperitif på hotellets terrasse en lille smule bedre. Varme i sædet kan også give turen opad med stoleliften følelsen af guldkant.

Lidt på samme måde, som danskerne har ordet hygge, der kan betyde mange ting i mange forskellige sammenhænge, så betegner guldkant en stemning og en følelse af en lille detalje, der giver den samlede oplevelse et lille bitte nyk opad på lækkerheden.

Vi elsker udtrykket fra vores broderfolk, og har taget det til os.

Nortlander er guldkanten på din skirejse.

Hos Nortlander sælger vi ikke bare skiferier

Vi bestræber os på at sammensætte den helt rigtigt pakkerejse, som passer lige til dig og dine. Uanset om du vil til Østrig, Frankrig eller Italien, så har vi det, der skal til. Om du rejser på skiferie for to, med en vennegruppe eller om wellness og forkælelse er lige så vigtigt som skiløbet i sig selv, så klarer vi det for dig. 

Størstedelen af vores destinationer ligger højt, hvilket medfører god snesikkerhed og mange gode pistekilometer til benene.  

Når du rejser med Nortlander, kan du vælge at bo på hotel, i lejlighed, på chalet eller på vores egne hoteller, som vi bestyrer med skandinavisk personale. Der er frit valg på alle indkvarteringshylder.

Nortlander er til for arrangere den helt perfekte skirejse til skisæsonen 2019/2020.

Ring på tlf. 70 10 50 95  eller send en mail til nortlander@nortlander.dk, så giver vi dig et skarpt tilbud.