Thomas Rode, Rigtigmad.dk x Nortlander

Dygtige stjernekokke til Gourmetskituren

Så er kokkene på plads til dette års gourmetskitur...

Og vi tør godt love, at I ikke bliver skuffede, for vi har været på jagt og fundet noget af det absolut bedste vi har i Danmark.

Vi er super stolte af at kunne præsentere Thomas Rode som dette års kok til vores Gourmetskitur. Så I kan godt begynde at forberede smagsløg og skibenene til en skiferie i verdensklasse. 

“Jeg tror på, at mad skal give vitalitet og styrke helbredet frem for det modsatte” 

Sådan lyder velkomstteksten på Thomas Rodes nye tiltag; webshoppen Rigtigmad.dk. 

Rigtig Mad handler om at træde et skridt tilbage i forhold til vores madvaner og fokusere på de råvarer, og den mad, som kroppen rent faktisk behøver.  

Indtager du det, som kroppen rent faktisk har brug for i de rigtige mængder, får din krop det naturligt bedre og får mere energi.

Thomas Rode fokuserer på, at Rigtig Mad er 100 % naturligt og skabt af mennesker der mener, at vi skal se på fortiden for at kunne definere fremtidens fødevarer. 

Alle kræfter bliver sat ind, og du kan begynde at glæde dig, for hele ideen bag filosofien er enkel... tænk flere oprindelige og så naturligt frembragte fødevarer ind i din kost, uden at du føler, at du går glip af noget, heller ikke selv om du er på ski tur, med alt hvad dertil hører. 

Du kan læse mere om Rigtigmad.dk her

Interesseret? 

Godt...

Det er nemlig også det, der bliver temaet på Nortlanders Gourmettur til Val Thorens 2018.

Med Rigtigmad.dk, UDEN løftet pegefinger, og Nortlanders klassiske gourmetkoncept, hvor udsøgt gastronomi og godt selskab er i fokus, får du en oplevelse, du sent vil glemme. 

Hvis skiløb og godt selskab er aktiviteter, du kan nikke genkendende til... 
Så kan du godt begynde at glæde dig til dette års Gourmettur med Nortlander, Rigtigmad.dk og Thomas Rode i spidsen. 

Thomas Rode x Anders Rytter

Manden der i år skal stå i spidsen for menuen er entreprenør og stjernekok Thomas Rode, som om nogen har et imponerende CV bag sig.

Efter 25 år i det øverste lag af dansk gastronomi har Thomas Rode skiftet retning inden for madverden - fra kokkemetier til fokus på handel af, og med, top-end fødevarer, hvor han i samme ombæring har startet et par nye virksomheder. 

Her er fokus på kvalitet og ernæringsmæssig værdi for kroppen. 

Udover at have huseret som kok i mange af landets allerbedste restauranter er Thomas Rode TV-vært, forfatter og foredragsholder. Han har skrevet bøger, deltaget i diverse TV-programmer og ikke mindst undervist og coachet. 

Du kender ham garanteret for sine mange kogebøger om stenalderkost, eller PALÆO i daglig tale, og som vært og deltager i forskellige TV-programmer.

Årets gourmettur kommer til at have fokus på det Thomas Rode betegner for Rigtig Mad, men du behøver på ingen måde at være bange for at blive mødt med en løftet pegefinger. 

Det vil sige, al den mad der ernæringsmæssigt er godt for kroppen, og det som den skal bruge for at forplejes korrekt.

Gourmetkok Anders Rytter

Til at hjælpe sig med gourmetugen har Thomas fået hjælp af en anden spirende stjernekok, nemlig Anders Rytter. 

Han er 25 år og en af Danmarks nye skud på stammen af talentfulde gourmetkokke. Pt. arbejder han som Assisterende køkkenchef på Michelin restauranten Hotel Frederiksminde. Desuden har Anders Rytter vundet både guld og sølv til OL i Erfurt og kan pryde sit CV med gevinster fra andre store kokkekonkurrencer. 

Sine kokkekompetencer- og færdigheder har han tillært sig på bl.a. 1. th. København, hvor han i sin tid blev uddannet.

Her nedenfor kan du se et overordnet program for ugen. 

Glæd dig... 

Hvornår løber det af stablen?
Løjerne er i fuld gang nu ( fra den 07. april - 13. april). 

Gourmetskituren med Thomas Rode

Det her kan du glæde dig til...

Du bor på 3-stjernede Nortlander Hotel Bel Horizon i Val Thorens.
Hotellet tilbyder gratis wifi og en fantastisk stemning.

OBS - Nedenstående program er tentativt og er lavet for at give dig en idé om, hvordan programmet kunne se ud. Væsentlige ændringer kan altså forekomme.

Lørdag 07/4

Ankomst.
Vi flyver fra Kastrup tidligt om morgenen. Gourmetguiderne flyver med fra Kastrup, og når I ankommer til lufthavnen, vil der være destinationsguider til at tage imod jer. Den første aften bliver der serveret lidt let til ganen i form af suppe el. lign. 

Søndag 08/4

Pistebriefing af guiderne og frit skiløb. Mulighed for fælles frokost med guiderne på udvalgt restaurant på bjerget. Derefter er der hyggelig afterski i hotellets bar, for dem som har lyst. Om aftenen vil der blive serveret en lækker gourmetmiddag. Der er desuden mulighed for at skrive sig op til massage efter skiløbet. 

Mandag 09/4

Pistebriefing af guiderne og frit skiløb i området. Mulighed for fælles frokost med guiderne på udvalgt restaurant på bjerget. Om aftenen serveres der en middag, der sørger for, at depoterne bliver fyldt op, så du bliver mæt og kulinarisk stimuleret på samme tid. Du har mulighed for massage efter skiløbet. 

Tirsdag 10/4

Frit skiløb i området. Mulighed for fælles frokost med guiderne på udvalgt restaurant på bjerget. Om aftenen serveres der en middag, der sørger for, at depoterne bliver fyldt op, så du bliver mæt og kulinarisk stimuleret på samme tid. Du har mulighed for massage efter skiløbet. 

Onsdag 11/4

Frit skiløb hvor du selv har mulighed for at udforske området. På dagen vil der blive arrangeret vinsmagning i hotellets bar. Til vinsmagningen vil der blive serveret tapas med lækkert charcuteri, oste og andre franske specialiteter. Denne aften bliver der ikke serveret nogen siddende middag. I stedet får du mulighed for at mingle med de andre deltagere og spise franske tapas! Det anbefales derfor, at du spiser en solid frokost denne dag. 

Torsdag 12/4

Mulighed for frit skiløb og frokost på bjerget. Champagnesmagning og afterski! Om aftenen serveres der en lækker gourmetmiddag. Du har mulighed for massage efter skiløbet. 

Fredag 13/4

Frit skiløb til omkring middag - Flyrejse hjem om aftenen. 

Nortlander Hotel Bel Horizon

Når du bor på vores hotel Bel Horizon, bliver du budt velkommen af skandinavisk personale og kokke, som sørger for at ugen forløber så smidigt som muligt. Her kan du desuden altid kunne komme nemt i kontakt med vores guider, som er udvalgt specielt til denne uge. 

Priser

Priserne varierer efter, hvilken type værelse du ønsker at bo på:

3/4 personers værelse: UDSOLGT 
Dobbeltværelse: UDSOLGT 

Hvornår begynder løjerne? 

Gourmetugen i Val Thorens løber af stablen i UGE 15 (07. april - 13. april.). Hele specialturen varer altså en hel uge. 

Dine personlige guider

Du kommer til at få to personlige, og meget erfarne, guider ved din side  - de er med dig fra afrejse til hjemrejse og hjælper med du måtte have brug for.

De kender Val Thorens som deres egne bukselommer og vil vise dig alle de gode ture, som ellers kun er for de lokale i området.

Hvis du har lyst, så kender de også bjergets bedste frokostrestauranter.

Hvordan booker jeg?

Der er ikke flere pladser tilbage, og Gourmetturen er i fuld gang lige nu!

Ekstra aktiviteter og skiområde

Gratis sportsmassage

Du kan i løbet af ugen booke én GRATIS sportsmassage hos vores medrejsende massør.

Disse massager vil hjælpe dine muskler med at restituere hurtigt efter en lang dag på ski, og vil sikre at du er 100 % klar til at ramme pisterne igen næste dag.

Val Thorens

Val Thorens er uden tvivl et af de fedeste skiområder i verden. Se b.la. hvorfor her:

  • Varierede pister - der findes noget til alle typer og niveauer
  • Godt og hurtigt liftsystem
  • Gode muligheder for afslapning

Dit fly

Du flyver fra Kastrup til Geneve om morgenen kl. 06.20

Du kan medbringe 1 stk. baggage á 20 kg.

Hvis du har skibaggage med, så er det heller ikke noget problem - der er dog et tillægsgebyr på DKK 399,-