Den korte Gourmettur - kun for voksne

Kort Gourmet Skitur 2018 med Nortlander Skal du med på årets korte Gourmet Skiferie?

Go' mad og godt selskab

På denne specialtur vil der være fokus på hygge og sociale aktiviteter for det modne publikum.

Der er fløjet gourmet-kokke til Alperne, der forkæler dine smagsløg på hele turen.

Priser

Den Lille Gourmet Skitur løber af stablen i uge 2: 

Lørdag den 6. til onsdag den 10. januar

3/4 personers værelse: UDSOLGT
Dobbeltværelse: UDSOLGT
Enkeltværelse: UDSOLGT

Gourmetmad

Gourmet-kokkene der skal forkæle din smagsløg nøjes ikke bare med at lave udsøgt mad til dig. de kæler for dine smagsløg og har sammensat et superlækkert madprogram. 

Restaurant 56 grader

Kokken der skal kæmpe om dine smagsløgs gunst er Chefkok Kenneth Ellegaard fra Restaurant 56 grader. 

Kenneth vil sætte fokus på gode råvarer og på at skabe nærhed mellem køkkenet og jer, så I får en madoplevelse får den helt store femøre! 

Kenneth finindstiller sit kompas til La Rosiére og viser vej til en vellykket og lækker middag til sine gæster ud over det sædvanlige.

Igennem hele ugen vil han udfordre og forkæle dig og dine smagsløg.

Glæd dig! 

Ekstra sociale aktiviteter

Denne ferie er for dig, hvis du nyder hyggelige ture med andre mennesker præcis ligesom dig.

  • Du står på ski hver dag i en gruppe på samme niveau som dig
  • Hyggelige after-ski muligheder
  • Socialt samvær med deltagere, som også nyder god mad og godt skiløb!

Dine personlige guider

Dine guider har været på destinationen hele sæsonen og kender derfor La Rosiere som deres egne bukselommer og vil vise dig alle de gode ture, som ellers kun er for de lokale i området.

Hvis du har lyst, så kender de helt sikkert også bjergets bedste frokostrestauranter. 

Hvordan booker jeg?

Det er ligeså enkelt som det er sandt - du ringer bare ind til en af vores rejsekonsulenter på 70 10 50 95

 

Dit ugeprogram

Du kommer til at bo på Nortlander Hotel Oliver, som ligger i La Rosiere, tæt på liften og pisten.
Hotellet tilbyder gratis wifi og en fantastisk stemning. 

UDSOLGT

OBS - Nedenstående program er tentativt og er lavet for at give dig en idé om, hvordan programmet kunne se ud. Væsentlige ændringer kan altså forekomme.

Lørdag d. 6/1
Ankomst.
Vi flyver mod Chambery fra CPH og Billund. Der vil være suppe og brød på hotellet ved ankomst.  

Søndag d. 7/1
Mulighed for pistehighligts i området med guiderne og fælles skiløb til Italien. Mulighed for at spise fælles frokost på udvalgt restaurant på bjerget. Efterfølgende afterski. 
Første middag bestående af 3 serveringer.

Mandag d. 8/1
Frit skiløb, mulighed for picnic på bjerget med guiderne. Efterfølgende afterski. 
Anden middag bestående af 5 serveringer. 

Tirsdag d. 9/1
Mulighed for pistehighligts i området med guiderne og fællesskiløb til Italien. Mulighed for fælles frokost.  
Efterfølgende afterski. 
Tredje middag bestående af 4 serveringer.

Onsdag 10/1
Hjemrejse.
Morgenbuffet i restauranten - sidste dags skiløb.