Vinterferie til Alperne

Nortlander SkiTours Skiferier og skirejser til Alperne

Bredt udvalg

Hos Nortlander finder du et bredt udvalg af skiferier til de bedste skisportssteder i Frankrig, Østrig og Italien. Uanset hvilken skiferie du vælger, får du prisgaranti og mulighed for skiskole på destinationen. Du er naturligvis også sikret i henhold til den danske pakkerejselov/rejsegarantifonden. 

Frit valg på alle hylder

Du kan vælge mellem en skiferie med fly, bus eller du kan køre selv. Du kan læse om de enkelte skisportssteder ved at klikke på rejsemålet nedenfor for at læse mere om priser og se vores store udvalg af hoteller, lejligheder og chalet'er i Frankrig, Østrig og Italien.

 

Frankrig

Alpe d'Huez

Rejsende der tidligere har været i Alpe d'Huez ved, at ""Hvis solen ikke skinner i Alpe d'Huez, er det fordi, at det er nat"

Alpe d´Huez

Skiområdet omkring Alpe d'Huez er genialt bygget op, så skiløbere på alle niveauer kan tage del i glæderne. Det 249 kilometer store område "Les Grandes Rousses" er bygget således op, at alle de begyndervenlige pister udgår direkte fra byen, mens de store udfordringer venter eksperterne længere ude i skiområdet. 

Avoriaz

Avoriaz er placeret på en let skrånende bjergside, og med en otte-personers stolelift, der i ekspresfart glider hen over byens tage

Avoriaz

Når du er på ski i Avoriaz, mødes du af udfordringer, både til den grønne og mere erfarne skiløber. Alpernes stejleste pist, 'Muren', er f.eks. et meget godt bud på lidt hjertebanken, til de hårdeste skiløbere.

La Rosière

Med skiene på fødderne kan du glæde dig over områdets geografiske placering. På den sydvendte side har du La Rosière, med dertil hørende solskin. Kravler du over på den anden side af passet, har du 'La Thuile', der er nordvendt og ligger i Italien.

La Rosiere

Skiområdet er bestemt ikke lille. Her er 150 km piste at boltre sig på, og La Rosière leverer både udfordringer til grønne såvel som sorte skiløbere. Dog kan de ikke løbe fra, at laid-back-atmosfæren er og bliver den altdominerende.

Montgenevre

Ved grænsen til Italien, finder du den lille franske bjergby Montgenevre, hvor stemningen er rolig og afslappet og prisniveauet overkommeligt...

Montgenevre

Montgenevre er beliggende i 1860 m. højde, hvorfra man har en skøn panoramaudsigt over skiområdet. I området omkring Montgenevre har man ca. 110 km. pister at boltre sig på. 

Serre Chevalier

Serre Chevalier er vores sydligste destination i Frankrig, og byder derfor på lidt mere sol end de mere nordlige skiområder.

Når du befinder dig i det 250 km store "Grande Serre Chevalier" undrer du dig måske over, at sneen bliver liggende på trods af områdets sydlige placering. Det skyldes, at pisterne primært vender mod nord. På den måde giver solens stråler dig godt udsyn, uden at tage den dyrebare sne fra dig.

Tignes

Hvis er du klar til en skiferie med det hele, så skal du kigge nærmere på Tignes

Tignes

Denne tidligere olympiske skisportsby har de senere år, som mange af de andre franske skisportsbyer, gennemgået en rivende udvikling og er i dag et charmerende resultat af fransk alpeidyl og moderne design.

BONUSINFO: Området hænger sammen med Val d'Isère 

Val d'Isère

En skiferie i Val d'Isère er uden diskussion det ypperste inden for skirejser.

Val d'Isere

Byen henvender sig til alle uanset alder eller skiniveau. Du kan således fuldkommen selv bestemme, om du vægter ski eller ferie højst. Byen er et overflødighedshorn af muligheder. 

Val Thorens

Du finder den komplette skiferie i Val Thorens. Det er en af de franske Alpers sande klassikere. På skiferie i Val Thorens, går du ikke galt i byen

Val Thorens

Val Thorens må siges at ligge perfekt. Byen ligger i 2300 meters højde og er dermed Europas højeste skisportsby. Dette er med til at garantere, at sneen bliver liggende i gaderne, hvilket hjælper dig, nemt og gnidningsløst, med at komme direkte ud i det imponerende skiområde. 

Courchevel

NYHED! Denne vinter kan vi præsentere Courchevel i de franske Alper

Courchevel er et af Alpernes mest eksklusive skiområder, så hvis du er til luksus og forkælelse, så er denne destination lige noget for dig.

Østrig

Alpendorf

Alpendorf er en del af Salzburger Sportwelt som er sat sammen af intet mindre end 350 kilometer piste

I Alpendorf, finde du alle typer pister, lige fra blå, brede og børnevenlige pister til sorte, røde og udfordrende nedfarter, hvor du rigtig kan få mærket syren i dine lårmuskler.

Bad Gastein

Velkommen til Bad Gastein - en del af Ski Amadé

Bad Gastein

Samlet set finde man over 200 kilometer pisteløb i området, men liftkortet til Ski Amadé dækker hele 860 kilometer sjov på pisterne og gælder således også i byerne Wagrain, Sankt Johan og Marie Alm.

Ischgl

Udover at være et storartet skiområde, byder Ischgl på et pulserende byliv med alt, hvad hjertet begærer

Ischgl

Det 235 kilometer store skiområde strækker sig over både Østrig og Schweiz, så her behøver skiløbet ikke at holde sig inden for grænsen. Du giver bare gas. 

Mayrhofen

Zillertals ukendte perle

Mayrhofen

Med sin beliggenhed kun 8 km. længere inde i Zillertal dalen end Zell am Ziller, er Mayrhofen et ideelt udgangspunkt for helt fantastisk skiløb. Området omkring byen byder på 150 km. fantastiske pister fordelt på begge sider af dalen.

Saalbach Hinterglemm

Hvis du er til godt skiløb og after-ski i verdensklasse, så er Saalbach det helt rigtige sted for dig

Saalbach / Hinterglemm

Skiområdet 'Saalbach-Hinterglemm' er et meget moderne system af nye lifter, der hurtigt fragter dig rundt i det 200 km store område. Klassisk Østrigsk skiløb i verdensklasse

Schladming

Et af Østrigs absolut bedste skiområder

Schladming

Det sammenhængende skiområde er på 167 km pister og 87 lifter strækker sig over de 4 bjerge Hauser Kaibling, Planai,Hochwurzen og Reiteralm.

St. Anton

Nortlander byder dig velkommen til et af verdens mest eftertragtede skiområder!

St. Anton

Det er stort set umuligt at tænke på skiferie i Østrig uden at tænke på St. Anton. Du får 280 kilometer på samme liftkort. Det store skiområde dækker byerne Lech, Zürs, St. Christoph og selvfølgelig St. Anton, der hænger sammen i et effektivt og logisk lift- og bussystem

Sölden

Det skisportsområde i Østrig med flest solskinstimer

Sölden

Sölden byder på både gletsherskiløb og pister, der de fleste steder er kravlet over 2000 meters-grænsen. Så hvis det er snesikkerhed, du leder efter, så er du kommet til det rigtige sted.

Wagrain

En glad by

Wagrain

Tag børnene med til familievenlige Wagrain og nyd det østrigske skiløb på på mere end 350 km piste.

Zell am See

En klassisk østrigsk alpeby med international atmosfære og et hav af muligheder for adspredelse efter dagens skiløb

Zell am See

Zell am See bestræber sig på at opfylde behovene hos en typisk familie med både hidsige sorte pister og forstående begynderbakker, og de klarer opgaven med bravour.

Zell am Ziller

Østrigs charmerende og fornuftige herre

Zell Am Ziller

Tag familien med til Zell am Ziller og mærk stemningen i en by, hvor barerne er hyggelige, maden er billig og hvor charmen aldrig kan slides op.

Italien

Canazei

Canazei ligger midt i Dolomiterne og er den største destination i Valle di Fassa.

Canazei

Canazei er kendt for sin lange historie indenfor skisport, gæstfriheden og den fantastiske beliggenhed. Byen er udgangspunkt for 500 km. sammenhængende piste. 

Cervinia

Cervinia er den højst beliggende destination i Italien

Kun et spytklat fra Matterhorn, finder du snesikkert skiløb så det batter, italiensk gæstfrihed så man bliver rørt, og priser som får de andre til at skamme sig...

Champoluc

En skiferie til Champoluc er en skiferie på italiensk...

Champoluc

Champoluc tilhører det største skiområde i Monte Rosa-regionen - området består af 3 dale med byerne Champoluc, Gressoney og Alagna. Området byder på både 180 kilometer velpræparerede pister med gode muligheder for off-piste og heliskiing 

Livigno

Livigno byder på hyggelig og afslappende italiensk atmosfære

Livigno

Den charmerende by er et harmonisk mix af nyt og gammelt og byder på gode shopping-muligheder til dem, der trænger til en snefri dag. Kan du til gengæld ikke få nok af sneen, kan du i Livigno glæde dig over, at der for det meste er nok af den.

Passo Tonale

Er du til lange nedfarter med maksimal tid på pisten og minimal tid i liften?

Passo Tonale

Hvis du sidder og nikker lige nu, så skal du tage en tur op på Presena-gletsjeren i 3.016 meters højde. Herfra kan du køre hele vejen ned til de charmerende italienske byer Ponte di Legno og Temu i 1.150 meters højde.

Ponte Di Legno Tonale

Vælger du Ponte di Legno som destination for din næste skiferie er du sikker på at få en oplevelse udover det sædvanlige.

Pontedilegno-Tonale

Området ligger i 1800 meters højde og byder på 120 km pister, samt et godt liftsystem -her er der noget for enhver. Du finder du både brede blå boulevarder ned i dalen, men også de lidt mere udfordrende røde og sorte pister.

Sauze d'Oulx

Sauze d'Oulx ligger i skiområdet "Via Lattea", bedre kendt under det engelske udtryk "Milky Way".

Sauze d'Oulx

Størstedelen af Sauze d'Oulx ligger under trægrænsen. Dette giver fantastiske nedkørsler i de mange skovpister, og frokosten kan nydes ved en af de hyggelige restauranter i terrænet. Blandt de 400km. Piste byder Sauze d'Oulx på de lidt lettere piste, dog findes der gode off piste muligheder.

Sestrière

Sestriére byder på klassisk skiferie i herlige italienske omgivelser.

Sestriere

Det klassiske italienske skisportssted har en beliggenhed i 2035 meters højde og ligger centralt i det 400 kilometer store skiområde "Via Lattea", som på dansk betyder "Mælkevejen"

Val Gardena

Ny destination i de italienske Dolomitter

Val Gardena

Skiområdet er en del af det store ‘Superski Dolomiti’ område som alt i alt består af godt 1200 km piste og 450 lifte fordelt på i alt 12 skisportsteder!

Lad os hjælpe med at finde din skiferie til Alperne 
skriv eller ring på 70 10 50 95