Tip fra Nortlander! Beklager, den destination du søgte har vi desværre ikke længere ...

Destinationen du søgte, er ikke en destination Nortlander tilbyder den kommende sæson.

Vi har istedet fundet andre gode destinationer og anbefalinger, som minder om den destination du søgte efter, og kan imødekomme de samme ønsker.

Hvis du er i tvivl om, hvor du gerne vil hen? Så lad os hjælpe dig med at finde præcist den skiferie du ønsker. Udfyld formularen herunder og få svar indenfor 24 timer.

Courchevel har vi desværre ikke længere:

Men en anden fransk perle, der på mange måder ligner Courchevel og hører til samme skiområde er Val d'Isère. Her finder du skiløb i verdensklasse, lækre hoteller og lejligheder af god kvalitet, og en super hyggelig by. Se f.eks vores eget 4 stjernede Hotel Victoria Lodge.

Læs mere om Val d'Isère her

Montgenèvre er ude af vores program, vi anbefaler istedet vores nye destination Obertaurn:

Obertaurn er vores nye østrigske destination, som har topmoderne liftsystem, 100 km piste, og god sne da det er det højst beliggende skiområde i Salzburgerland. Skiområdet er både børne og begyndervenligt, men byder også på gode pister til den gode skiløber. Og så er der masser af god afterski, både på bjerget og i byen. I Obertaurn har vi fået et 4 stjernet nyt hotel, med pool og spa der ligger 100 meter fra pisten. Det er super lækkert, og kan klart anbefales. Ta et ekstra kig på Hotel Marietta, et hotel der helt sikkert opfylder dine behov.

Læs mere om Obertauern her

Serre Chevalier bliver også lukket ned:

Men ikke ret langt derfra har vi et super dejligt alternativ. Et varieret og super børnevenligt skiområde, en fransk hyggelig by - prøv Alpe d'Huez som er et godt alternativ. Alpe d'Huez har længe ligget i toppen af den officielle solstatistik over skidestinationer i Alpenerne. Det kan kun anbefales.