På ski før alle andre Nytår 2022 på ski i Alperne

Hold nytår i Alperne

Nytåret flader i uge 52 og skisæsonen er for mange danskere faktisk slet ikke er gået i gang endnu. Men selvom det er lavsæson for os danskere, er skiområderne rundt omkring i Alperne allerede godt i gang, og har været det i lidt over en måneds tid. Det er altså virkelig et godt tidspunkt at på skiferie, for der er god plads på bjerget.

Brug dit nytår 2022-2023 på skiferie

Nortlander har destinationer i Østrig, Frankrig og Italien, som er tilgængelige for gæster som ønsker at springe ind i det nye år i Alperne. Der er i virkeligheden ikke noget bedre end at bruge sin første dag i det nye år på ski. Her får man både fest, ski-sport, afslapning, dejligt selskab og god mad!

Rejs på skiferie til Alperne dette nytår

Sammenholdet og glæden ved hinanden styrkes kun i sneen. De fleste skiløbere kender den forventningsfulde følelse af at side i liften, på vej op mod sin første tur ned af pisten. Det kilder i maven hele vejen op til toppen, hvor man bliver mødt af fantastisk sceneri, der blot gør længslen efter det første nedløb større.

Få gang i skibenene i det nye år 2023

Det fantastiske ved at komme afsted tidligt på sæsonen, er at man hurtigt får styr på skiløbet igen. Det meste sidder på rygraden, men det gør ingen skade at bekræfte sig selv i sit skiløb.

Hvis sæsonen byder på mere end en skitur, så kan man suse ned af pisterne, mens alle de andre stadig finder fodfæste på skiene.

Mad og skiferie: Nytår 2022-2023

Der er ingen tvivl om at maden har stor betydning, når man skal fejre nytår i uge 52. Selvom højtiden ikke har lige så mange traditionelle retter som julen, er der nogle ting vi forventer til nytårsmiddagen, så som kransekage.

Men i virkeligheden hører dette til småtingsafdelingen og for de flestes vedkommende byttes kransekage gerne ud med et par ski, støvler og stave. Maden, vinen og stemningen er anderledes, afhængigt af om du tager til Østrig, Frankrig eller Italien.

Nytår i uge 52 - Fællesskab og hygge

Nytårsaften er ofte overvurderet og overbetalt. Det er nemlig svært at leve op til de forventninger der er sat op til aftenen. Men en ting er helt sikkert, man glemmer aldrig en nytårsaften i Alperne. Tag dine tætteste med på en oplevelse for livet og brug nytårsdag på ski. Kør selv, tag fly eller kør med bus når du rejser på skiferie med Nortlander.

Tre grunde til at tage på skirejse i over nytåret

  • Den absolut mest festlige måde at stå på ski 
  • Den absolut mest fredelige måde at holde nytår
  • Fabelagtig sne og god plads på pisterne

Brug for hjælp? Ring til os på 70 10 50 95.

Eller udfyld vores formular i bunden af siden her.

Gode tilbud på en nytårs-skiferie til Frankrig

Gode tilbud på en nytårs-skiferie til Østrig

Gode tilbud på en nytårs-skiferie til Italien

Få et tilbud på skiferien i uge 52

Vil du med på skiferie i uge 52? Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage med nogle gode forslag til dig på en skiferie.