Østrig, Zillertal

Lejlighed

Haus Eberharter

Fakta

Om Haus Eberharter

Hyggelige stunder, østrigsk charme og hjemlig varme – velkommen til Haus Eberharter!

Velkommen til Zillertal og Haus Eberharter! Et lejlighedskompleks i østrigskstil, med plads til hyggelige stunder, hvor du kan føle dig godt tilpas. 

Lejligheden 

Lejlighederne er blevet renoveret i 2014, og er derfor også i god stand - men det er altså ikke en luksuslejlighed. Der findes to lejligheder i ejendommen, og kommer du i bil til Zillertal, så kan du parkere lige ved lejligheden – der er dog kun plads til én bil per lejlighed. 
Lejlighederne har et fint køkken, hvorfra du kan kokkerer aftensmad efter en dag på pisterne. Inden du går i gang med det kan du nyde et glas rosé på den overdækkede terrasse med panorama udsigt over dalen. 

Beliggenhed 

Lejlighederne er centralt beliggende, men ligger i en blindgyde - så det er dejlig roligt. Tæt på lejligheden finder du en skibus, som tager dig til skiområdet. 

Tryg på egen hånd

Bemærk, at dette ophold er på en destination med vores koncept 'Tryg på egen hånd'.

For dig betyder det, at du kommer til at udforske destinationen på egen hånd. Der er altså ingen guideservice på destinationen, men trygheden er altid med i pakken.

Det betyder også, at du ikke ikke kommer til at betale for guideservice og dermed får en billigere skiferie.

Vi sørger naturligvis for at sende alt, du måtte skulle bruge til skiferien, før afrejse, så du er klædt på - og så er du naturligvis stadig dækket af pakkerejseloven.

God skiferie!

Afstande

Afstand til piste: 300 m

Afstand til lift: 200 m

Afstand til centrum: 200 m

Afstand til shopping: 200 m

Afstand til skibus: 300 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Bad Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Babyseng: Ja

WiFi: Ja

3-værelses lejlighed til 4-7 personer

3-værelses lejlighed til op til syv personer. Lejligheden består af to soveværelser, et med dobbeltseng og sovesofa og et med dobbeltseng og køjeseng, et badeværelse og separat toilet samt et køkken-alrum.
Bad og toilet - TV - WiFi - Ovn - Kogeplade - Mikroovn - Opvaskemaskine - Køleskab / fryser - Kaffemaskine - Elkedel

3-værelses lejlighed til 3-5 personer

3-værelses lejlighed til op til fem personer. Lejligheden består af to soveværelser, et med en enkeltseng og en dobbeltseng og et med en dobbeltseng, et badeværelse med bruser og toilet og et køkken-alrum.
Bad og toilet - TV - WiFi - Ovn - Kogeplade - Mikroovn - Opvaskemaskine - Køleskab / fryser - Kaffemaskine - Elkedel - Balkon

AccommodationTypes