Zillertal

Paradis for vinterelskere Skiferie til Zillertal

Zillertal er en af de største skidale i Østrig, med lidt over 625 km. pister inklusiv adgang til Hintertux gletscheren. Her er noget til familien, vennerne og de festglade - et sandt paradis for alle der bare elsker skiferie.

Selve dalen er sammensat fire byer: Zell am Ziller, Mayrhofen, Stumm og Hintertux.

Hvert område har sit at byde på, og med en skirejse til Zillertal er alle typer skiløbere derfor garanteret underholdning til ferien.

Tryg på egen hånd

Zillertal er en del af vores koncept Tryg på egen hånd. Det går ud på, at der ingen guideservice er på selve destinationen, men trygheden er altid med i pakken. Du er således fri til at planlægge din skiferie nøjagtig som du ønsker, uden at skulle betale for guideservice.

Naturligvis har du stadig sikkerheden i at Nortlander er medlem af Rejsegarantifonden, og du kan i en nødsituation altid komme i kontakt med os på vores servicetelefon. Disse rejser skal bookes online.

Læs mere om Zillertal her

Fakta om Zillertal

625 km pister

178 lifte

169 kmBlå pister
382 kmRøde pister
74 kmSorte pister

Zillertal

Byens højde 633 m

Højeste skiløb 3250 m

Liftkapacitet 268640 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 6 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Hintertux

Penkenjoch

Hoarbergkarspitze

Bichl

Vores mest populære ophold i Zillertal

Den store skilegeplads Skiløbet i Zillertal

Det altoverskyggende tema for livet i Zillertal er at stå på ski - og så handler det lidt mere om at stå på ski!

Zillertal er en af de største skidale i Østrig, hvor du har mere end 625 kilometers pister på liftkortet inklusiv adgang til gletsjeren Hintertux. 

Netværket har 178 topmoderne liftanlæg til at føre dig rundt i de forskellige skisystemer. Det betyder altså, at du på en og samme skiferie har mulighed for at udforske flere forskellige skiområder, der alle ligger inden for en halv times transporttid med enten bus eller tog. 

Et og flere skiområder

De yderst velsmurte lifter gør det nemt og enkelt at komme vidt omkring i det store skiområde. Måske er flertalsformen mere passende, for der er rig mulighed for at udforske flere skiområder, der med bus eller tog kan nås inden for en halv times kørsel. Ganske som skibusserne er også toget mellem Jenbach og Mayrhofen gratis at benytte.

Du kan blandt andet tage til Zell am Ziller, Hochzillertal, Mayrhofen, Fügen/Spieljoch og Hochfügen.

Harakiri-pisten eller begynderskiløb

Der er også i den grad rigeligt af skiløb at tage hul på i denne skidal, der er en af de største i Østrig. Området har alt fra gode pister til nybegynderen og til de mere krævende skiløbere er der Østrigs stejleste piste, Harakiri, med en hældningsprocent på hele 78.

Børne- og begyndervenlige pister

Fra centrum af Gerlos går gondolliften Isskogelbahn. Den fragter dig op i 1.900 meters højde. Herfra kan begyndere begive sig ud på pisterne i et område, der særligt velegnet til børn og begynder-skiløbere.

Her står desuden en række effektive snekanoner klar til at forsyne pisterne med kunstsne, såfremt der opstår behov for det.

Gletscheren Hintertux

Når du er på skiferie i Zillertal, er der også mulighed for skiløb på gletscheren Hintertux. Sneen heroppe er altid frisk og god, så den er altid besøget værd.

Langrend i Zillertal

Zillertal byder på rigeligt med sjov på pisterne, uanset skiløberens alder eller niveau.

Her er funparks, børnevenlige skiområder og desuden mere end 125 kilometer præparerede løjper til langrend.

Hvorfor tage til Zillertal på skiferie?

  1. Der findes familievenlige områder til gode priser
  2. Du har adgang til 625 kilometers pister 
  3. Topmoderne liftsystem og infrastruktur

Læs mere om byen Zillertal her

Restauranter og afterski Om byen Zillertal

Der er masser af muligheder for et godt måltid mad og en festlig gang afterski i Zillertal.

Zillertal-dalen er sammensat af fire byer: Zell am Ziller, Mayrhofen, Stumm og Hintertux. 

Restauranter i Zillertal

Har du lyst til en god gang aftensmad i godt selskab med dine med-skiløbere, byder Zillertal på et godt udvalg af spisesteder. Kulinarisk er atmosfæren ganske international, og du finder alt fra italiensk mad til rigtig god tapas.

Søger du et godt spisested på pisten, er det værd at slå et sving forbi Kristal Hütte. Med en fabelagtig panoramaudsigt til det smukke alpesceneri får den gode frokost tilført en ekstra dimension af guldkant.

Afterski i Zillertal og Mayrhofen

Hvis du er til god østrigsk afterski, skal du tage et smut til Mayrhofen. Her starter man typisk tidlig eftermiddag, og hvis man kan holde til det, varer festen til ud på de sene nattetimer.

Tag en tur op ad Hauptstrasse, hvor du finder størstedelen af barerne. Blandt favoritterne er Ice Bar og Brück’n Stadl, ligesom Mike’s Sportsbar og Harakiri også er besøget værd på en festlig aften.

Læs mere om events i Zillertal her

Vores indkvarteringer i Zillertal

AccommodationTypes

Shopping og lokalt øl Events i Zillertal

Der er ingen grund til at kede sig i Zillertal med de mange aktiviteter, der at give sig til efter dagens skiløb.

Mayrhofen i Zillertal byder ligeledes på et væld af butikker, en skøjtebane og meget mere. Så for dem, som ikke står på ski, er der ikke fare for at komme til at kede sig.

Forresten, så er der lige et ekstra plus: Zillertal brygger sin egen øl, som du stort set kun kan få i Zillertal-dalen og områderne omkring. 

Kælketur

Zillertal byder på i alt 45 kilometer kælkebaner, fordelt rundt omkring i hele dalen. Gå op til kælkebanens start eller tag kabelbanen derop, for derefter at suse ned ad banerne, der ligger i smukt de naturskønne områder. Længden af banerne varierer fra sted til sted.

Skøjtebaner

Hele området er der masser af muligheder for at skifte skiene ud med skøjter. Blandt andet i Zell am Ziller, Fügen, Kaltenbach og Mayrhofen er der skøjtebaner.

Paragliding i Zillertal

Oplev dalen fra oven i en faldskærm og nyd den bjergtagende udsigt med et skue over de hyggelige byer under dig.

Hestetrukket kane

Giv dig selv og dine en hyggelig stund ved at opleve snelandskabet og byen fra en gammeldags kane trukket af heste.

Man får med andre ord en skiferie, hvor der er udfordringer til den ambitiøse skiløber, den festglade og til dem, der er kommet for at hygge sig.

Arrangementer med vores guider

Nortlanders dygtige guider i Zillertal planlægger og afvikler hver sæson et godt ugeprogram for vores gæster. Hvad programmet består af varierer fra sæsonen til sæson, og nogle af arrangementerne sker mod ekstra betaling.

Blandt andet kan du i Zillertal i selskab med vores guider opleve dette på din skiferie.

  • Pistevisning

Få et tilbud til Zillertal

Vil du gerne på skiferie til Zillertal? Udfyld formularen herunder, så hører du fra os hurtigst muligt.

Så vil du også synes om .. Er Zillertal noget for dig?