Østrig, Zell am Ziller

Lejlighed

Apartment Hörhager

Fakta

Om Apartment Hörhager

Et sneboldkast fra gondolen i Kaltenbach ligger de store 5-værelses lejligheder App. Hörhager. Her er der plads til hele den store vennegruppe eller familie, da lejlighederne rummer op til 10 personer.

Hochzillertal-gondolen ligger blot 150 meter fra lejlighederne, så I er hurtigt oppe i området hver morgen. Skiområdet er perfekt til nybegynderen og børnefamilierne, og den erfarne skiløber kan også give den gas på Hintertux gletsjeren. Alle skiområder i Zillertal Dalen er inkluderet i liftkortet og nås nemt med bus og tog. 

  Rummelige lejligheder  

Lejlighederne rummer alle 4 soveværelser, et stort spisekøkken, et badeværelse, separat toilet og en altan, hvor I kan nyde udsigten over bjergene. Det er desuden muligt at bestille ”Brötchenservice” ved ankomsten, så I hver morgen modtager frisk brød lige til hoveddøren. 

Den yderst centrale beliggenhed ved liften og tæt på centrum af Kaltenbach giver jer de bedste forudsætninger for en helt igennem fantastisk skiferie. Her er hverken langt til cafeerne, restauranterne eller shoppingmulighederne.  

Afstande

Afstand til piste: 200 m

Afstand til lift: 150 m

Afstand til centrum: 700 m

Afstand til shopping: 500 m

Afstand til skibus: 200 m

Værelset

Slut rengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Børnevenlig: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

WiFi: Ja

5-værelses lejlighed til 8-10 personer

5-værelses lejlighed til op til ti personer. Lejligheden indeholder fire soveværelser, et stort køkken, et badeværelse og et separat toilet samt en balkon / terrasse.
Balkon eller terrasse - Bad og toilet - Ovn - Kogeplade - Køleskab - Kaffemaskine - El-kedel - Mikrobølgeovn - TV

AccommodationTypes