Østrig, Zell am See

Hotel

Sporthotel Alpenblick

Halvpension
Inkl. halvpension Inkl. 0 dages liftkort

Fakta

Om Sporthotel Alpenblick

I Zell Am See kan du bo på det overdådige Sporthotel Alpenblick, hvor skiløb går hånd i hånd med wellness og vidunderlig mad.

Sporthotel Alpenblick er kendt for deres overdådige wellness og spaområde, som strækker sig over hele 1.300 kvadratmeter. Spredt over dette areal er der en række faciliteter, som du kan benytte dig af, når du ikke er på ski. Dette inkluderer blandt andet indendørs- og udendørs pool, med udsigt over bjergkæden, samt fire forskellige saunaer i den såkaldte “Sauna-world”. Derudover kan du regne med ekstraordinær service af hotellets medarbejdere, når du booker en tid hos massagecenteret. 

Hurtigt til liften

Indlogeringen på Sporthotel Alpenblick, tillader hurtig og nem adgang til pisterne. Hvert 15 minut stopper skibussen lige ude foran Sporthotel Alpenblick. Du kan forvente en køretur på blot to minutter, inden du rammer sneen for bunden af Schmittenhoehe-bjerget.

I skisportsområdet Zell am See, er der plads til skiløbere på alle niveauer. Selve området er spredt over tre østrigske bjerge, ved navn Schmittenhoehe, Kitzsteinhorn og Maiskogel. Tilsammen råder disse bjerge over hele 138 km pister, som kan benyttes af alle skisportsudøvere i området. 

Få en kulinarisk oplevelse med 

Bag hotellets morgenbuffet og fem-retters aftenservering finder man den franske køkkenchef Mr. Philipp Metzger. Hver dag står køkkenholdet for at skabe en kulinarisk oplevelse for dig, hvor fundamentet bygges op af kvalitets-ingredienser fra lokalområdet. Køkkenet kombinerer historiske retter fra lokalområdet, med den moderne viden man i dag har om gastronomi. Du kan fuldende aftenens smagsoplevelse med en flaske vin eller to fra hotellets egen vinkælder.

Sporthotel Alpenblick er oplagt for gæster der ønsker at tage på en skiferie med indbygget forkælelse. 

Afstande

Afstand til piste: 900 m

Afstand til lift: 1000 m

Afstand til centrum: 2000 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 1000 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

Minibar Ja

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Babyseng Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Dampbad: Ja

Fitnessrum: Ja

Legerum: Ja

Parkering (mod betaling): 5 euro per day

Reception: Ja

Sauna: Ja

Vis mere

Skirum: Ja

Solarium: Ja

Solterrasse: Ja

SwimmingPool: Ja

TV rum: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse "Zirbennest"

"Fyrretræsværelset" er et nyrenoveret og farverigt dobbeltværelse med fyrretræsmøbler og allergi-venligt uldtæppe på gulvene. Til værelset hører også et badeværelse og til nogen værelser også en balkon.
Hårtørrer - Radio - TV - Telefon - WiFi - Pengeskab

Dobbeltværelse "Orchidee"

"Orkidéværelset" er et komfortdobbeltværelse med masser af plads, hvorfor der også er mulighed for 2 ekstra opredninger. Værelset er nyrenoveret og farvefyldt med eget badeværelse og adgang til balkon.
Hårtørrer - Radio - TV - Telefon - WiFi - Pengeskab - Balkon

Studio "Rubin"

"Rubinværelset" er et stort, nyrenoveret værelse med plads nok til 2 ekstra opredninger. Det store værelser er farvefyldt og indbydende med eget badeværelse med badekar og separat toilet samt balkon.
Badekar - Hårtørrer - Radio - TV - Telefon - WiFi - Pengeskab - Balkon

AccommodationTypes