Østrig, Wagrain

Lejlighed

Haus Knappensteig 2

Fakta

Om Haus Knappensteig 2

Haus Knappensteig 2 er et charmerende hus med 9 lejligheder og wellness-område, der ligger centralt i Wagrain.

Super hyggeligt hus med 9 lejligheder fra 30 - 60 kvm, og som kan huse mellem 3-7 personer.

Omgivelser og beliggenhed

Hos Haus Knappensteig kan du forvente en vidunderlig verden af afslapning og rekreation. Nyd de hyggelige stunder i de dejlige indrettet lejligheder og tilbring aftenen i det lækre wellness-område som tilbyder; sauna, solarium og dampbad. Ved siden af wellnessområdet finder du også et træningsrum samt et større legerum for børn.Værelserne hos Haus Knappensteig er alle moderne indrettet og i køkkenet finder du alt det nødvendige udstyr til den optimale skiferie. Alle værelser har adgang til bad/toilet - ved de større lejemål er der mere end et bad - alle lejligheder har balkon/terrasse.Der er gratis parkering og det er muligt ved tillæg, at få bragt frisk brød til døren så turen til bageren ikke er nødvendig.


Wagrain Wasserwelt

Med dit ophold, får du også et dagligt 3 timers kort til badelandet Wagrain Wasserwelt. Efter en dejlig dag i sneen, er det en skøn måde at nyde aftenen eller eftermiddage for hele familien. Med sauna, store pools, børneområde og rutsjebaner, er der bestemt noget for alle.Vi håber at se jer i Wagrain!

Afstande

Afstand til piste: 350 m

Afstand til lift: 350 m

Afstand til centrum: 500 m

Afstand til shopping: 500 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 500 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Slut rengøring Ja

Kaffemaskine Ja

Vaskemaskine Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Viskestykker Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Dampbad: Ja

Garage: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

TV rum: Ja

Vis mere

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Lejlighed 1-værelses 3 personer

De 1-vær. lejligheder "B2" (25 m2) er indrettet med et køkken-opholdsrum med dobbeltseng og et badeværelse. Køkkenet er rummeligt indrettet med alt i køkkenredskaber blandt andet kaffemaskine, opvaskemaskine og mikroovn. Desuden er der bad og WC, TV, radio, hårtørrer, internet-adgang, telefon, samt balkon eller terrasse til lejlighederne.
Balkon eller terrasse -Sengelinned -Kaffemaskine-Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser – Mikrobølgeovn -Køleskab -Viskestykker– Telefon - Håndklæder -TV -Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 2,5-værelses 5 personer

De 2,5-vær. lejligheder "B4" (60 m2) er indrettet med to soveværelser, to badeværelser og et spisekøkken. Køkkenet er rummeligt indrettet med alt i køkkenredskaber blandt andet kaffemaskine, opvaskemaskine og mikroovn. Desuden er der bad og WC, TV, radio, hårtørrer, internet-adgang, telefon, samt balkon eller terrasse til lejlighederne.
Balkon eller terrasse -Sengelinned -Kaffemaskine-Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser – Mikrobølgeovn -Køleskab -Viskestykker– Telefon - Håndklæder -TV –Vaskemaskine -Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 3-værelses 6 personer + Garanti

De 3-vær. lejligheder "B6" (70 m2) er indrettet med to soveværelser, et køkken-opholdsrum og to badeværelser. Køkkenet er rummeligt indrettet med alt i køkkenredskaber blandt andet kaffemaskine, opvaskemaskine og mikroovn. Desuden er der bad og WC, TV, radio, hårtørrer, internet-adgang, telefon, samt balkon eller terrasse til lejlighederne.
Balkon eller terrasse -Sengelinned -Kaffemaskine-Kogeplade -Opvaskemaskine–Fryser – Ovn -Køleskab -Viskestykker– Telefon - Håndklæder -TV –Vaskemaskine -Wi-Fi (gratis)

Lejlighed 4-værelses 12 personer

De 4-vær. lejligheder "B8" (100 m2) består af 3 soveværelser, tre badeværelser og et køkken-opholdsrum. Køkkenet er rummeligt indrettet med alt i køkkenredskaber blandt andet kaffemaskine, opvaskemaskine og mikroovn. Desuden er der bad og WC, TV, radio, hårtørrer, internet-adgang, telefon, samt balkon eller terrasse til lejlighederne.
Balkon eller terrasse -Sengelinned -Kaffemaskine-Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser – Ovn -Køleskab -Viskestykker– Telefon - Håndklæder -TV –Vaskemaskine -Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes