Østrig, Wagrain

Lejlighed

Haus Knappensteig 1

Fakta

Om Haus Knappensteig 1

Haus Knappenstieg 1 er et super hyggeligt hus med 9 lejligheder beliggende central i Wagrain.

Super hyggeligt hus med 9 lejligheder fra 30 - 60 kvm, og som kan huse mellem 3-7 personer.

Omgivelser og beliggenhed

Hos Haus Knappensteig kan du forvente en vidunderlig verden af afslapning og rekreation. Nyd de hyggelige stunder i de dejlige indrettet lejligheder og tilbring aftenen i det lækre wellness-område som tilbyder; sauna, solarium og dampbad. Ved siden af wellnessområdet finder du også et træningsrum samt et større legerum for børn.

Værelserne hos Haus Knappensteig er alle moderne indrettet og i køkkenet finder du alt det nødvendige udstyr til den optimale skiferie. Alle værelser har adgang til bad/toilet - ved de større lejemål er der mere end et bad - alle lejligheder har balkon/terrasse.

Der er gratis parkering og det er muligt ved tillæg, at få bragt frisk brød til døren så turen til bageren ikke er nødvendig.

Adgang til Wagrain Wasserwelt

Med dit ophold, får du også et dagligt 3 timers kort til badelandet Wagrain Wasserwelt. Efter en dejlig dag i sneen, er det en skøn måde at nyde aftenen eller eftermiddage for hele familien. Med sauna, store pools, børneområde og rutsjebaner, er der bestemt noget for alle.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Alpina Wargrain eller The people'z Bar, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Vi glæder os til at se jer i Wagrain!

Afstande

Afstand til piste: 350 m

Afstand til lift: 350 m

Afstand til centrum: 500 m

Afstand til shopping: 500 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 500 m

Værelset

TV Ja

Slut rengøring Ja

Kaffemaskine Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Viskestykker Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Dampbad: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

SwimmingPool: Ja

TV rum: Ja

Vis mere

Vaskeservice: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Lejlighed 1,5-værelses 3 personer

Den 1,5-vær. lejlighed "A3" (40 m2) er indrettet med et soveværelse, et spisekøkken og et badeværelse. Køkkenet er rummeligt indrettet med alt i køkkenredskaber blandt andet kaffemaskine, opvaskemaskine og mikroovn. Desuden er der bad og WC, TV, radio, hårtørrer, internet-adgang, telefon, samt balkon eller terrasse til lejlighederne.
Balkoneller terrasse -Sengelinned -Kaffemaskine-Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser – Mini ovn - Ovn -Køleskab -Viskestykker– Telefon - Håndklæder -TV -Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 1-værelses 3 personer

Den 1-vær. lejlighed "A2" (30 m2) er indrettet med et køkken-opholdsrum med dobbeltseng og et badeværelse. Køkkenet er rummeligt indrettet med alt i køkkenredskaber blandt andet kaffemaskine, opvaskemaskine og mikroovn. Desuden er der bad og WC, TV, radio, hårtørrer, internet-adgang, telefon, samt balkon eller terrasse til lejlighederne.
Balkon eller terrasse -Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser – Mikrobølgeovn -Køleskab -Viskestykker– Telefon - Håndklæder -TV -Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 2,5-værelses 5 personer

Den 2,5-vær. lejlighed "A4" (50 m2) er indrettet med to soveværelser, to badeværelser og et spisekøkken. Køkkenet er rummeligt indrettet med alt i køkkenredskaber blandt andet kaffemaskine, opvaskemaskine og mikroovn. Desuden er der bad og WC, TV, radio, hårtørrer, internet-adgang, telefon, samt balkon eller terrasse til lejlighederne.
Balkon eller terrasse -Sengelinned -Kaffemaskine-Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser –Ovn -Køleskab -Viskestykker– Telefon - Håndklæder -TV -Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 3-værelses 8 personer

3-vær. lejlighed "A6" (75 m2) er indrettet med to soveværelser, et køkken-opholdsrum og to badeværelser. Køkkenet er rummeligt indrettet med alt i køkkenredskaber blandt andet kaffemaskine, opvaskemaskine og mikroovn. Desuden er der bad og WC, TV, radio, hårtørrer, internet-adgang, telefon, samt balkon eller terrasse til lejlighederne.
Balkon eller terrasse -Sengelinned -Kaffemaskine-Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser –Ovn -Køleskab -Viskestykker– Telefon - Håndklæder -TV -Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 5-værelses 13 personer

5-værelseslejlighed til 11-13 personer på 140m2. Lejligheden består af fire separate soveværelser, 3 badeværelser, gang/entre samt spisekøkken med spisekrog, opvaskemaskine, microovn mm. Der er terrasse eller altan til lejligheden og desuden tv, radio, telefon og gratis trådløst internet
Balkon eller terrasse -Sengelinned -Kaffemaskine-Kogeplade -Opvaskemaskine –Fryser –Ovn -Køleskab -Viskestykker– Telefon - Håndklæder -TV -Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes