Østrig, Wagrain

Lejlighed

Apartment & Chalet Dorf Wagrain „Alpenleben”

Fakta

Om Apartment & Chalet Dorf Wagrain „Alpenleben”

Apartment & Chalet Dorf Wagrain Adapura har en unik placering, blot 80 meter fra Grafenberg-liften i Wagrain.

Hvis du ønsker skiløb til døren, er Apartment & Chalet Dorf Wagrain Adapura det oplagte sted at indlogere sig. Som en del af helhedsoplevelsen kan du klikke skiene på allerede når du træder ud ad døren. Ligeledes kan du stå på ski ned til chalet-lejlighederne, når du er færdig efter en lang dag i puddersneen.

Placering med panorama-udsigt

Udover den fantastiske placering, der gør det muligt at være en af de første på pisten hver dag, har man også en helt uovertruffen udsigt. Apartment & Chalet Dorf Wagrain Adapura har en fabelagtig panorama-udsigt over den østrigske bjergkæde og Wagraindalen, som man kan nyde hver dag.

Placeret direkte ved indlogeringen er der et skirum, hvor du kan anbringe dit ski-grej. Rummet er udstyret med varmere til handsker og skistøvler, således at du altid har tørt udstyr til din næste dag på ski. Hvis I vælger at ankomme i bil til Apartment & Chalet Dorf Wagrain Adapura, kan den parkeres under hotellet. Hver lejlighed har nemlig en parkeringsplads til rådighed. For at holde sig opdateret, er der selvfølgelig også fri WiFi til rådighed for alle gæster.

Lejligheder i flere størrelser

Apartment & Chalet Dorf Wagrain Adapura råder over 21 lejligheder af høj standard. Chalet-lejlighederne har en størrelse på mellem 75-100 kvadratmeter. Derudover kan denne glimrende base huse alt fra 4-10 af dine venner, kollegaer eller familiemedlemmer.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Alpina Wargrain eller The people'z Bar, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste: 100 m

Afstand til lift: 100 m

Afstand til centrum: 600 m

Afstand til skibus: 100 m

Afstand til skileje: 100 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Slut rengøring Ja

Kaffemaskine Ja

Føntørrer Ja

Elkedel Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Rengøring Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Børnevenlig: Ja

Skirum: Ja

WiFi: Ja

5-værelses Chalet til 10 personer

Lækkert chalet på 115 m2 i to etager med plads til 10 personer. Selve chalet’et har 4 soveværelser, 2 soveværelser med en dobbeltseng og en sofa seng og 2 med en dobbeltseng. I huset er der 3 lækre badeværelser to med bruseniche og toilet og et badeværelse med toilet samt en infrarød sauna, som er god til at løsne op i de ømme muskler efter endt skidag. I huset er der et dejlige stort køkken-alrum med masser af plads til at hele familien kan hygge sig sammen, et fuldt udstyret Køkkenet samt et hyggeligt tv hjørne med en sofa til afslappende stunder.

Til hver chalet hører det 2 parkeringspladser til, som forefindes i parkeringskælderen under hotellet. Der er mulighed for at kører op til hvert chalet for at lave på- og aflæsning, hvorefter bilen køres ned i tørvejr i parkeringskælderen.
Balkon eller terrasse - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskmaskine - Fryser - Ovn - Køleskab - Viskestykker - Håndklæder - Brødrister - TV - El-kedel - Wi-Fi (gratis)

3-værelses lejlighed til max 8 personer

En dejlig lejlighed i moderne østrigsk design, hvor du kan holde en dejlig ferie. I lejligheden kan der bo op til 8 personer, og den er placeret i stueetagen og har en smuk udsigt fra terrassen foran lejligheden.

Lejligheden er lys og indbydende og har to soveværelser. Begge soveværelser har en dobbeltseng samt en gæsteseng og adgang til ubegrænset WIFI. I stuen findes der en sovesofa med plads til 2 personer.

Køkkenet er moderne og har alle de remedier du har brug for. Lejligheden har en kombineret stue og spisestue med en komfortable sofa til hyggelige aftener samt et stort spisebord med plads til alle. I stuen er der desuden et LCD TV til underholdning, samt ubegrænset adgang til WIFI. Lejligheden har et rummeligt badeværelse med toilet samt et badeværelse med toilet og bruser.

Fra terrassen foran lejligheden har du en fantastisk udsigt, og placeringen kun 80 meter fra Grafenberg liften er helt perfekt.
Balkon eller terrasse - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskmaskine - Fryser - Ovn - Køleskab - Viskestykker - Håndklæder - Brødrister - TV - El-kedel - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes