Østrig, St. Anton

Hotel

Skinetworks Pension Talhof Nigg

Inkl. 6 dages liftkort Inkl. morgenmad inkl. transfer

Vælg værelser

23 dec
30 dec
6 jan
13 jan
20 jan

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • TV
  • Babyseng
  • WiFi i værelse
  • Bruser
23 dec
30 dec
6 jan
13 jan
20 jan

Alternativ 2

1 x 3-sengsværelse med balkon (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • TV
  • Babyseng
  • WiFi i værelse
  • Bruser
23 dec
30 dec
6 jan
13 jan
20 jan

Fakta

Om Skinetworks Pension Talhof Nigg

Lige rundt om hjørnet fra hovedgaden i St. Anton, finder du Talhof Nigg, der med sin beliggenhed, autentiske atmosfære og smilende skandinaviske personale danner rammerne for en dejlig skiferie.

Det her er indbegrebet af autenticitet! Hvis du leder efter en vaskeægte alpehytte, så led ikke længere. Talhof Nigg er næsten som at træde ind i et kukur. Her giver træværk over det hele en helt unik stemning, der gør at du aldrig er i tvivl om, hvor du er. Vi er i den grad i Tyrol med alt, der hører til af atmosfære og nostalgisk charme.

Talhof Nigg er vores hyggelige morgenmadspension med central beliggenhed i St. Anton og oplagt til en kort skiferie. Det er ikke luksus, men det er kvalitet for pengene. Og så er vores personale skandinavisk talende.

Beliggenhed og omgivelser

Talhof Nigg ligger for enden af hovedgaden i den pulserende bydel i St. Anton, hvor byens restauranter, barer og indkøbsmuligheder befinder sig.

Du bor lige i hjertet af St. Anton, og har dermed aldrig langt hjem fra hverken ski eller afterski, da den nærmeste piste og lift ligger 5 minutters gang fra din hoveddør. Desuden går skibussen blot 50 meter herfra.

Værelserne

Alpehyttestilen er gennemført og hele hytten emmer af autentisk tyroleratmosfære. De rustikke træpaneler med masser af smukke udskæringer fra fællesområderne går igen på værelserne.

Du får masser af atmosfære og hygge på samtlige værelser. De store værelser har egen balkon.

En kort skiferie i St. Anton

Talhof Nigg bruges udelukkende til korte ophold for gæster, der har lyst til et afbræk fra hverdagen med tre eller fire dage på ski i et af verdens absolut bedste skiområder.

Konceptet her er enkelt og ligetil. Der er ankomst onsdag eller lørdag, så du kan vælge mellem en 3- eller 4-dages tur.

Tag på ski med gutterne, afsted med tøserne eller en hurtig 'get-away' med kæresten. Talhof Nigg er det oplagte sted, til en smuttur med et par dage på ski.

Vi tilbyder korte ophold hele vinteren, så hvis du ikke kan tage en hel uge fri, men gerne vil på en kort tur i sæsonens eftertragtede uger som for eksempel jul, nytår eller i skolernes vinterferie (uge 7 og 8), så er der en mulighed her! Men der er kun ni værelser, så lige præcis i de uger skal du ikke vente for længe.

Morgenmadspension

Et ophold på Talhof Nigg er med morgenmad inkluderet, så energidepoterne fyldes godt op inden en god skidag i St. Antons fabelagtige skiområde.

De andre måltider står du selv for, og der er masser af muligheder i terrænet og byen ligger jo som bekendt lige for døren.

Hvis du har brug for gode tips til spisesteder, så er guiderne eller personalet altid klar med forslag.

Parkering

Der er en p-plads pr. rum til rådighed. P-pladserne findes i området omkring Talhof Nigg, og det er ikke muligt for alle at parkere lige ude foran hotellet.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation lige over for supermarkedet Billa, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Nortlander glæder sig til at byde velkommen til en kort skiferie på Talhof Nigg i St. Anton.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste: 350 m

Afstand til lift: 350 m

Afstand til centrum: 0 m

Afstand til shopping: 0 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 350 m

Værelset

TV Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Morgenmad Ja

Faciliteter

Babyseng: Ja

Skirum: Ja

TV rum: Ja

WiFi: Ja

Enkeltværelse med toilet på gangen med balkon

Enkeltværelse med brusebad. Toilettet er på gangen på samme etage og tilhører kun dette værelse.
Sengelinned – Hårtørrer – Bad – Håndklæder – TV – WiFi (gratis)

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse til to personer samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har en dobbeltseng som ikke kan splittes til enkeltsenge.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Dobbeltværelse med balkon

Dobbeltværelse til to personer samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har en dobbeltseng som ikke kan splittes til enkeltsenge.
Sengelinned – Balkon – Bad og toilet – Håndklæder

3-sengsværelse med balkon

Værelse til tre personer med en dobbeltseng og en enkelt seng samt en balkon. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet.
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – TV –WiFi (gratis)

4-sengsværelse i 2 rum med balkon

Værelse til fire personer med to separate rum og en balkon. I hvert rum er der en dobbeltseng som ikke kan splittes til enkeltsenge. Værelset har desuden et badeværelse med badekar og toilet.
Balkon – Badekar - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder –TV – WiFi (gratis)

Rejseplan

Udrejse

Afrejse 23.12.2023 - 00:00 - København
Ankomst 23.12.2023 - 00:00 - Innsbruck
Rejsetid 0:00
Flynr.
Terminal Oplyses senere
Flyselskab

Hjemrejse

Afrejse 30.12.2023 - 00:00 - Innsbruck
Ankomst 30.12.2023 - 00:00 - København
Rejsetid 0:00
Flynr.
Terminal Oplyses senere
Flyselskab

AccommodationTypes