Østrig, St. Anton

Hotel

Skinetworks Chalethotel Inge

Inkl. 3 dages liftkort Inkl. halvpension
Inkl. halvpension Inkl. 3 dages liftkort
Total 0,-
Bestil
Pris pr. person fra: DKK 0 Prisdetaljer

Vælg værelser

2 jan
8 jan
12 jan on
15 jan
19 jan on

Alternativ 1

2 x Enkeltværelse (1 person)

Se værelsesbeskrivelse

 • Pengeskab
 • TV
 • Føntørrer
 • WiFi i værelse
 • Badekar eller bruser
 • Toilet
2 jan
8 jan
12 jan on
15 jan
19 jan on

Alternativ 2

1 x Dobbeltværelse (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

 • Pengeskab
 • TV
 • Føntørrer
 • WiFi i værelse
 • Badekar eller bruser
 • Toilet
2 jan
8 jan
12 jan on
15 jan
19 jan on

Alternativ 3

1 x Dobbeltværelse med balkon (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

 • Pengeskab
 • TV
 • Føntørrer
 • WiFi i værelse
 • Badekar eller bruser
 • Toilet
2 jan
8 jan
12 jan on
15 jan
19 jan on

Fakta

Om Skinetworks Chalethotel Inge

Nærmest bygget ind I bjergene finder du dette nye chalet-hotel tæt på både centrum og skiløb. Her er alt, du har brug for på skiferien til St. Anton!

Med 16 nye værelser - alle med eget badeværelse med badekar/brus og toilet – kan du godt glæde dig til at sove godt i lækre omgivelser. Nogle af værelserne har endda en balkon med udsigt over pisterne, der kommer fra skiområdet Rendl – og udsigten kommer helt ind i værelset med de store og åbne vinduer. 


Fra Chalet Inge til pisterne i St. Anton

Hotellet ligger cirka 13 minutters gang fra liftene Galzigbahn og Rendlbahn. Det går ned ad bakke på gåturen til liftene, men vi anbefaler dog, at leje et skidepot lige ved Galzigbahn, så du ikke skal gå frem og tilbage i skistøvler og med skiene på nakken. Alternativt kan du tage skibussen, som går vitterligt lige uden for hoveddøren. 

Skiferie med halvpension  

Når du er på skiferie her, skal du ikke tænke på maden. Alle ophold på Chalet Inge er nemlig med halvpension. Tanken her er ganske ligetil: Maden skal være god og velsmagende, og der er er tænkt på, at du forbrænder meget, når du står på ski. Du står derfor op hver morgen til en god morgenbuffet, der gør dig klar til dagens strabadser i sneen. Når du kommer hjem fra ski eller afterski, venter der tre velsmagende retter til aftensmaden.  Alle måltider indtager du i hotellets hyggelige restaurant med store panoramavinduer der strækker sig fra gulv til luft med en enestående udsigt over bjergene og skiløjperne i det fjerne. 

OBS! For at imødekomme ønsker om vegetarisk kost eller hensyn til allergier, skal dette informeres når du booker rejsen. Vær opmærksom på, at hvis en vegetarisk eller speciel diæt ønskes, vil den være gældende hver aften under hele din skiferie.  

Sauna på Chalet Inge 

Hvis du gerne vil have lidt luksus og wellness på skiferien, så kan du finde en sauna på anden sal. Her kan du, og dine ømme ben, blive varmet godt igennem. Bagefter kan du læne dig tilbage i loungen og nyde en Aperol Spritz med familien eller vennerne – og er det godt vejr, kan du også nyde udsigten og din drink på den udendørs terrasse. 

Ankomst og afrejse 

På ankomstdagen vil der i tidsrummet 18.00-20.00 blive budt på en aftenbuffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt sødt til at slutte af på. Til gæster, der ankommer senere på dagen, byder vi på suppe og brød i tidsrummet 21.30-22.30.  

Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en delikat morgenbuffet. Prisen er 17€ for voksne og 9€ for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.30. 

På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich, man kan få med til rejsen hjem.  

Internet på Chalet Inge 

Overalt på Chalet Inge er der gratis WiFi, men det fungerer bedst i fællesarealerne - for vi er I Alperne, og der kan der godt opstå “klumper” af varierende størrelser i forsyningen. 

Fakta om Chalet Inge 

 • Plads til 42 personer – god til grupper 
 • Moderne chalet i St. Anton 
 • Lounge med pejs 
 • Restaurant med udsigt til Rendl 
 • Wellness med sauna 
 • Skirum med støvlevarmere 
 • Gratis WiFi 
 • Gratis skibus med stoppested lige foran hotellet 
 • Mulighed for parkering (ring og hør mere) 

Afstande

Afstand til piste: 850 m

Afstand til lift: 850 m

Afstand til centrum: 850 m

Afstand til shopping: 850 m

Afstand til skibus: 0 m

Afstand til skileje: 850 m

Værelset

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

WiFi i lobby: Ja

Enkeltværelse

Værelse til en person med bruseniche og eget toilet. På værelset er der TV.
Sengelinned - Håndklæder - Kar/Brus - Toilet – TV - Hårtørre - Safe 


Dobbeltværelse

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng, kan laves til to enkelt senge, et TV samt hårtørre og safe. Derudover badeværelse med kar/brus og toilet.
Sengelinned - Håndklæder - Kar/Brus - Toilet – TV - Hårtørre - Safe 

Dobbeltværelse med balkon

Dobbeltværelse med balkon til to personer med en dobbeltseng, kan laves til to enkelt senge, et TV og et badeværelse med kar/brus og toilet. Sengelinned - Håndklæder - Kar/Brus - Toilet – TV - Hårtørre - Safe

Dobbeltværelse med en opredning

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng, et tv og et badeværelse med kar/brus og toilet. På værelset er der mulighed for at lave en opredning, så der kan sove tre personer i værelset.
Sengelinned - Håndklæder - Kar/Brus - Toilet – TV - Hårtørre - Safe 

Dobbeltværelse med terrasse og mulighed for opredning

Dobbeltværelse til to personer med terrasse samt en dobbeltseng, et tv og et badeværelse med kar/brus og toilet. På værelset er der mulighed for at lave en opredning, så der kan sove tre personer i værelset.
Sengelinned - Håndklæder - Kar/Brus - Toilet – TV - Hårtørre - Safe


3 sengs værelse

Værelse med 3 senge, kan laves som enten 3 enkelt senge eller en dobbelt og en enkelt seng, et tv og et badeværelse med kar/brus og toilet. Sengelinned - Håndklæder - Kar/Brus - Toilet – TV - Hårtørre - Safe

3 sengs værelse med terrasse

Værelse med 3 senge og terrasse, kan laves som enten 3 enkelt senge eller en dobbelt og en enkelt seng, et tv og et badeværelse med kar/brus og toilet. Sengelinned - Håndklæder - Kar/Brus - Toilet – TV - Hårtørre - Safe

Dobbeltværelse med balkon og mulighed for opredning

Dobbeltværelse til to personer med balkon samt en dobbeltseng, et tv og et badeværelse med kar/brus og toilet. På værelset er der mulighed for at lave en opredning, så der kan sove tre personer i værelset.
Sengelinned - Håndklæder - Kar/Brus - Toilet – TV - Hårtørre - Safe 

Rejseplan

I modtager en kørselsvejledning fra Nortlander.

AccommodationTypes