Østrig, St. Anton

Lejlighed

Skinetworks Apartment Traxl

Fakta

Om Skinetworks Apartment Traxl

Det hyggelige lejlighedshotel, Apartments Traxl, i St. Anton byder på gode rummelige lejligheder med tre, fire eller fem værelser.

Bo i lejlighed på din skiferie i den fabelagtige og verdensberømte skidestination St. Anton. Traxl ligger i den rolige ende af byen.

Det pulserende og livlige centrum af byen kan nås til fods på 8-10 minutter, men det er muligt at få mad af enklere art inden for 900 m.

Gode lejligheder med plads til grupper

Apartments Traxl er særdeles velegnet til både større og mindre grupper samt familier. Huset er en samling af seks store og rummelige lejligheder, der danner rammerne for en skiferie i fællesskabets tegn.

Alle lejlighederne kan fungere som almindelige ferielejligheder med egne køkkener, opholdsstuer og så fremdeles, men hvis I er flere familier eller større grupper på skiferie sammen, så kommer Traxl virkelig til sin ret. Vær dog opmærksom på, at der ikke er ovn i køkkenerne.

Lejlighederne er veludstyrede med alle de fornødenheder, der skal til for en hyggelig skiferie i St. Anton.

Beliggenhed og omgivelser

Apartments Traxl ligger omtrent 500 meter fra den store Nassereinlift. Gåturen er lidt op og ned ad bakke, så den bedste anbefaling vil være at lade skibussen gøre arbejdet. Den kører i fast rutefart frem og tilbage til hovedliften, og holder blot 25 meter fra hoveddøren.

Wellness i kælderen

Når muskler og led trænger til lidt velfortjent afslapning efter en god dag på pisterne i St. Anton, er der et mindre wellness-område i kælderen. Her finder du to slags saunaer. Der er den klassiske finske variant med ovn og en infrarød sauna, så her er god mulighed for at slappe behørigt af.

Tip til forplejning

Du bor godt nok i en lejlighed med eget køkken, men hvis du hellere vil slappe af og nyde din skiferie, kan vi hjælpe med at sørge for aftensmaden.

Vi har ikke egne kokke i huset, men vi kan arrangere aftenspisning i samarbejde med et af de nærliggende hoteller.

Som gæst på Traxl har du mulighed for at tilkøbe tre-retters middag på Hotel Arlen Lodge, der ligger omtrent 100 meter fra Traxl. Hos Hotel Arlen Lodge kan du tilkøbe aftenspisning i 3, 4, 6 eller 7 dage. Hvis du er interesseret i dette, så ring til os på 70 10 50 95, så skal vi nok hjælpe dig med det.
Vi glæder os til at byde velkommen til en rigtig god skiferie!

En skiferie i lejlighederne på Traxl indeholder

  • Wellness med sauna
  • Gratis WiFi (Vi er i Alperne, så stabiliteten i forsyningen kan være svingende)
  • Ski-opbevaring med støvleopvarmning
  • Parkering – der er én plads til rådighed per lejlighed

Afstande

Afstand til piste: 300 m

Afstand til lift: 500 m

Afstand til centrum: 900 m

Afstand til shopping: 900 m

Afstand til skibus: 25 m

Afstand til skileje: 400 m

Værelset

TV Ja

Slut rengøring Ja

Kaffemaskine Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Babyseng: Ja

Sauna: Ja

Skirum: Ja

WiFi: Ja

3-værelses lejlighed til 6 personer

Lejlighed med plads op til seks personer. Lejligheden består af to soveværelser med en dobbeltseng i hver - ingen af sengene kan deles til to separate senge. Desuden har lejligheden et opholdsrum med mulighed for to ekstra opredninger samt et veludstyret køkken med opvaskemaskine, mikroovn, kaffemaskine og elkedel og en balkon.

Balkon eller terrasse – Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Køleskab - Håndklæder - TV - WiFi (gratis) 

3-værelses lejlighed til 7 personer

Lejlighed med plads op til syv personer. Lejligheden har et soveværelse med en dobbeltseng, et soveværelse med tre sovepladser - en dobbeltseng og en enkeltseng - og en stor stue med to yderligere sovepladser. Ingen af dobbeltsengene kan deles til to enkeltsenge. I lejligheden er der desuden et veludstyret køkken med opvaskemaskine, mikroovn, kaffemaskine og elkedel. Lejligheden har desuden en balkon eller terrasse.

Balkon - Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Køleskab - Håndklæder - TV – Elkedel - WiFi (gratis)

5-værelses lejlighed til 8 personer

Lejlighed nummer 15 med plads op til otte personer. Lejligheden består af tre soveværelser med hver to sovepladser samt et dobbeltværelse. Vær opmærksom på, at dobbeltværelset ligger uden for lejligheden - man skal altså lige ud på gangen, for at komme ind i værelset. I hvert soveværelse er der en dobbeltseng - ingen af sengene kan deles til to enkeltsenge. Desuden har lejligheden en stor stue med balkon og to badeværelser med brusebad og toilet. I lejligheden finder du også et veludstyret køkken med ovn, opvaskemaskine, mikroovn, kaffemaskine og elkedel.

Balkon - Sengelinned  – Kogeplade – Opvaskemaskine – Ovn - Køleskab - Håndklæder - TV – Elkedel - WiFi (gratis)  

4-værelses lejlighed til 8 personer

Lejlighed nummer 17 med plads op til otte personer. Lejligheden består af to soveværelser med en dobbeltseng i hvert og et soveværelse med en dobbeltseng og en sovesofa til to personer. Ingen af dobbeltsengene kan deles til to enkeltsenge. Derudover har lejligheden en stor stue med udgang til terrasse, to badeværelser med brusebad og toilet samt et veludstyret køkken. Køkkenet har blandt andet opvaskemaskine, mikroovn, kaffemaskine og elkedel.

Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Opvaskemaskine - Køleskab - Terrasse - Håndklæder - TV – Elkedel - WiFi (gratis)

AccommodationTypes