Østrig, St. Anton

Lejlighed

Skinetworks Apartment Christine

Fakta

Om Skinetworks Apartment Christine

Bo hyggeligt og rart i Apartment Christines lejligheder i hjertet af St. Anton med kort afstand til byen og skiløbet.

Hvis en skiferie i lejlighed skal være helt i top, er det at indkøbsmulighederne ligger lige i nærheden en af de allervigtigste ting. På den måde er dagens indkøb til madlavning og husholdning aldrig en sur pligt og et stort slæb. Når man ikke orker at lave maden selv, er det ekstra rart, at der i samme kvarter ligger et godt udvalg af spisesteder, barer og generelt byliv med puls.

Det er netop den kombination, du får med en skiferie i Apartments Christine. Du bor lige midt i det hele, og selv skiløbet er tæt på, og det er jo i sidste ende det, det hele handler om.

Liften og pisten ligger blot 200 meter væk, og skulle benene alligevel være lidt trætte, så er der skibussen, der går 100 meter fra dørtrinnet.
Veludstyrede lejligheder

Apartments Christine tilbyder forskellige størrelser lejligheder. Kapaciteten varierer fra to til personer, og i dem alle er der installeret kogeplader, køleskab og opvaskemaskine.

Pladsen i de mindre lejligheder er fordelt på et køkken/alrum og et soveværelse, mens de større lejligheder har tilføjet et ekstra soveværelse til køkken/alrummet.
Parkeringspladser

Hvis du kører på skiferie til St. Anton i bil, vil der ved Apartments Christine være en reserveret parkeringsplads tilknyttet hver lejlighed. Pladsen er gratis, og den er tilgængelig på ankomstdagen efter klokken 16:00.
OBS

Apartments Christine er ikke velegnede til unge og festglade mennesker.

Med en skiferie til Apartments Christine får du blandt andet

  • Perfekt beliggenhed midt i byen
  • Charmerende og hyggelige lejligheder
  • Skiløbet tæt på

Afstande

Afstand til piste: 200 m

Afstand til lift: 200 m

Afstand til centrum: 0 m

Afstand til shopping: 0 m

Afstand til skibus: 100 m

Afstand til skileje: 0 m

Værelset

TV Ja

Slut rengøring Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Opvaskemaskine Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Babyseng: Ja

2-værelses lejlighed til max 3 personer


Lejligheden indeholder et soveværelse med en dobbeltseng, der ikke kan splittes til to enkeltsenge, samt et køkken og opholdsrum med én opredning og et badeværelse med brusebad og toilet. I køkkenet er der blandt andet en lille opvaskemaskine, en kaffemaskine og en elkedel.
Sengelinned – Opvaskemaskine- Køleskab - Håndklæder – TV

3-værelses lejlighed med balkon til max 4 personer


Lejligheden indeholder to soveværelser med en dobbeltseng i begge, der ikke kan splittes til to enkeltsenge, samt et køkken og opholdsrum. I køkkenet er der blandt andet en lille opvaskemaskine, en kaffemaskine og en elkedel. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet.
Sengelinned – Opvaskemaskine - Ovn - Køleskab - Håndklæder – TV

AccommodationTypes