Østrig, St. Anton

Hotel

Pension Talhof Nigg

Morgenmad
Inkl. morgenmad Inkl. 0 dages liftkort

Fakta

Om Pension Talhof Nigg

Lige rundt om hjørnet fra hovedgaden i St. Anton, finder du Talhof Nigg, der med sin beliggenhed, autentiske atmosfære og smilende skandinaviske personale danner rammerne for en dejlig skiferie.

Det her er indbegrebet af autenticitet! Hvis du leder efter en vaskeægte alpehytte, så led ikke længere. Talhof Nigg er næsten som at træde ind i et kukur. Her giver træværk over det hele en helt unik stemning, der gør at du aldrig er i tvivl om, hvor du er. Vi er i den grad i Tyrol med alt, der hører til af atmosfære og nostalgisk charme.

Talhof Nigg er vores hyggelige morgenmadspension med central beliggenhed i St. Anton og oplagt til en kort skiferie. Det er ikke luksus, men det er kvalitet for pengene. Og så er vores personale skandinavisk talende.

Beliggenhed og omgivelser

Talhof Nigg ligger for enden af hovedgaden i den pulserende bydel i St. Anton, hvor byens restauranter, barer og indkøbsmuligheder befinder sig. 

Du bor lige i hjertet af St. Anton, og har dermed aldrig langt hjem fra hverken ski eller afterski, da den nærmeste piste og lift ligger 5 minutters gang fra din hoveddør. Desuden går skibussen blot 50 meter herfra.

Værelserne

Alpehyttestilen er gennemført og hele hytten emmer af autentisk tyroleratmosfære. De rustikke træpaneler med masser af smukke udskæringer fra fællesområderne går igen på værelserne. 

Du får masser af atmosfære og hygge på samtlige værelser, der alle er udstyret med køleskab. De store værelser har egen balkon.

En kort skiferie i St. Anton

Talhof Nigg bruges udelukkende til korte ophold for gæster, der har lyst til et afbræk fra hverdagen med tre eller fire dage på ski i et af verdens absolut bedste skiområder.

Konceptet her er enkelt og ligetil. Der er ankomst torsdag eller søndag, så du kan vælge mellem en 3- eller 4-dages tur. 

Tag på ski med gutterne, afsted med tøserne eller en hurtig 'get-away' med kæresten. Talhof Nigg er det oplagte sted, til en smuttur med et par dage på ski.

Vi tilbyder korte ophold hele vinteren, så hvis du ikke kan tage en hel uge fri, men gerne vil på en kort tur i sæsonens eftertragtede uger som for eksempel jul, nytår eller i skolernes vinterferie (uge 7 og 8), så er der en mulighed her! Men der er kun otte værelser, så lige præcis i de uger skal du ikke vente for længe.

Morgenmadspension

Et ophold på Talhof Nigg er med morgenmad inkluderet, så energidepoterne fyldes godt op inden en god skidag i St. Antons fabelagtige skiområde.

De andre måltider står du selv for, og der er masser af muligheder i terrænet og byen ligger jo som bekendt lige for døren. 

Hvis du har brug for gode tips til spisesteder, så er guiderne eller personalet altid klar med forslag.

En skiferie til Talhof Nigg St. Anton byder på

  • Autentisk tyroler-charme
  • Central beliggenhed i St. Anton
  • Morgenmadspension
  • Gratis parkering
Nortlander glæder sig til at byde velkommen til en kort skiferie på Talhof Nigg i St. Anton.

Afstande

Afstand til piste: 350 m

Afstand til lift: 350 m

Afstand til centrum: 0 m

Afstand til shopping: 0 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 350 m

Værelset

TV Ja

WiFi Ja

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Bar Nej

Restaurant Nej

Faciliteter

Babyseng: Ja

Bed & Breakfast: Ja

Bruser: Ja

Morgenmad: Ja

Parkering: Ja

Skirum: Ja

Vis mere

TV rum: Ja

WiFi: Ja

Enkeltværelse

Enkeltværelse med brusebad og køleskab på værelset. Toilettet er på gangen på samme etage og tilhører kun dette værelse.
Sengelinned – Hårtørrer – Bad – Håndklæder – TV – WiFi (gratis)

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse til to personer samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har en dobbeltseng som ikke kan splittes til enkeltsenge samt et køleskab.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

3-sengsværelse

Værelse til tre personer med en dobbeltseng og en enkelt seng samt en balkon. Værelset har desuden et køleskab og et badeværelse med brusebad og toilet.
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – TV –WiFi (gratis)

4-sengsværelse med to rum

Værelse til fire personer med to separate rum, en balkon og et køleskab. I hvert rum er der en dobbeltseng som ikke kan splittes til enkeltsenge. Værelset har desuden et badeværelse med badekar og toilet.
Balkon – Badekar - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder –TV – WiFi (gratis)

AccommodationTypes