Østrig, St. Anton

Hotel Garni Erwin Falch

Fakta

Om Hotel Garni Erwin Falch

Vil du have det bedste af den østrigske charme, pulserende byliv og fantastisk skiløb på skiferien? Så er du kommet til det rette sted. Velkommen til Hotel Garni Erwin Falch i St. Anton!

Når du bor her, er du heller ikke langt fra skiløbet. De kendte østrigske pister og lifter er cirka 500 meter væk fra huset. Hvis du gerne vil undgå at tage turen i skistøvler - og hvem vil ikke gerne det - går skibussen tæt på, så du kommer frem endnu hurtigere. Herfra går turen op til det fantastiske skiløb St. Anton har at byde på.

Wellness på skiferien

Har dagen været kold og lang på pisterne? Så kan du få varmen tilbage i kroppen i husets sauna eller ‘ruheraum’. Her er der garanti for at slappe af og nyde selskabet i gode omgivelser.

Lejlighed eller værelse?

Huset har forskellige muligheder for ophold. Du kan vælge mellem værelser til 1-3 personer samt to lejligheder til henholdsvis 4 og 6 personer. Der er derfor god mulighed for at finde et sted at sove, der passer til dig og dine rejsekammerater! Værelserne er indrettet med det du har behov for på skiferien – den klassiske østrigske charme følger selvfølgelig også med.

Skiferie med morgenmad

På Hotel Garni Erwin Falch tilbydes der en god østrigsk morgenmad i hotellets morgenmadsrum. Bor du på værelserne er dette inkluderet. Hvis du bor i lejlighed, kan det tilkøbes. Morgenmadsrummet kan benyttes som gæsterne ønsker det om eftermiddagen og aftenen.

Vi ses i St. Anton på årets skiferie!

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation lige over for supermarkedet Billa, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 5,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste: 500 m

Afstand til lift: 500 m

Afstand til centrum: 50 m

Afstand til shopping: 50 m

Afstand til skibus: 25 m

Afstand til skileje: 450 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Børnevenlig: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum: Ja

TV rum: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse m. dusch/wc

Dobbeltværelse med bruser eller badekar samt wc.

Balkon - Sengelinned - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi - morgenmad inkl.

3-værelseslejlighed til 6 personer

3-værelseslejlighed bestående af 2 soveværelser med to dobbeltsenge. Større opholdsrum med køkken, spiseplads og sovesofa til 2 personer samt badværelse og balkon.

Balkon - Sengelinned - Kogeplade - Opvaskemaskine - Ovn - Køleskab - Håndklæder - TV - Wi-Fi - morgenmad kan tilkøbes

AccommodationTypes