Østrig, St. Anton

Hotel

Hotel Alte Post

Halvpension
Inkl. halvpension Inkl. 0 dages liftkort

Der er ingen ledige rejser

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Hotel Alte Post

Hotel Alte Post i St. Anton byder på lækre wellnessfaciliteter, vellavet gourmetmad og en central beliggenhed. Nyd den luksuriøse atmosfære på det firestjernede Hotel Alte Post i St. Anton. Her får du en skiferie med det hele; flot indkvartering, gourmetmad, wellness og central beliggenhed.

Luksus i hjertet af St. Anton

Hotel Alte Post ligger i hjertet af St. Anton, og med blot en kort gåtur til liften om morgenen, er hotellet helt perfekt som udgangspunkt til en uge i det lækre skiområde. Du bor midt i byen, så du kommer let rundt, når du skal udforske St. Antons butikker og afterski. Det firestjernede hotel er smukt indrettet i traditionel alpestil, hvilket tilsætter en skøn tyrolsk alpecharme til den luksuriøse atmosfære. Det imødekommende personale er klar til at hjælpe og give dig den bedste oplevelse på ferien.


Lækre wellnessfaciliteter

Efter en hård dag på ski kan du nyde de lækre wellnessfaciliteter på hotellet. Få løsnet op i de ømme muskler med en svømmetur eller læn dig tilbage i jacuzzien. Der er også en pool særligt til børnene, der er en række saunaer og dampbade, og det er også muligt at tilkøbe forskellige behandlinger såsom massage, manicure, ansigtsbehandling mm. Når du ankommer på hotellet ligger der lækre, bløde badekåber og tøfler på dit værelse, så du er klar til at bevæge dig ned til spa-afdelingen.

Vellavet gourmetmad

Du kan også roligt glæde dig til maden på Hotel Alte Post. De dygtige kokke sørger for at dine smagsløg bliver forkælet, når de serverer lækre retter for dig i restauranten både morgen og aften.

Hver dag starter med en lækker og varieret morgenbuffet med både varme og kolde retter, der nok skal give energi til en god, lang dag på pisterne. Når du kommer hjem om eftermiddagen kan du nyde lidt hjemmelavede snacks og en kop kaffe. Om aftenen kan du sætte dig til rette og nyde en 6-retters gourmetmiddag, som akkompagneres af et godt udvalg af kvalitetsvin fra hele verden. Børnene inviteres til at spise sammen i hotellets bar, hvor retterne tilpasses deres smagsløg.

Faciliteter:

  • Bar
  • Wellness & pool
  • Fitness
  • Gratis wifi
  • Parkering

Tidligere gæster på Hotel Alte Post siger

“Virkelig godt hotel med alt, hvad du skal bruge for et skihotel. En ting, der især stod ud, var de søde og hjælpsomme ansatte. Morgenmaden var lækker og godt med masser af energi til skidagen. Spa’en er fantastisk; lækre faciliteter med pool, jacuzzi, sauna, dampbade osv. og venligt personale også her.” - Tripadvisor, 2017

Afstande

Afstand til piste: 200 m

Afstand til lift: 200 m

Afstand til centrum: 0 m

Afstand til shopping: 0 m

Afstand til skibus: 80 m

Afstand til skileje: 100 m

Værelset

TV Ja

WiFi Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Bruser: Ja

Fitnessrum: Ja

Halvpension: Ja

Hotel: Ja

Lounge: Ja

Parkering: Ja

Vis mere

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum: Ja

Solterrasse: Ja

Toilet: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja


Alte Post Deluxe Suite

Deluxe suite bestående af en Alte Post suite, en Galzig suite samt et ekstra dobbeltværelse. Suiten har således i alt 3 soveværelser med dobbeltseng, 3 toiletter, 3 badeværelser samt en stor stue. Derudover med hårtørrer, tv, telefon, minibar, safe-box og balkon.
Sengelinned – Bad – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Alte Post Suite

Flot, rummelig suite bestående af en Galzig suite forbundet med en stor stue. Indrettet med dobbeltseng samt to sovesofaer med plads til hver 2 personer. Derudover med toilet, badeværelse med bruser og badekar, hårtørrer, tv, telefon, minibar, safe-box og balkon.
Sengelinned – Bad – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse "Comfort"

Stort dobbeltværelse med toilet/bad, hårtørrer, tv, telefon, minibar og safe-box. Mange af værelserne har også balkon.
Sengelinned – Bad – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse "Deluxe"

Stort deluxe dobbeltværelse med mulighed for 2 ekstra opredninger. Indrettet med toilet, badeværelse, hårtørrer, tv, telefon, minibar, safe-box.
Sengelinned – Bad – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Familieværelse

Familieværelse med plads til 4 personer. Indrettet med dobbeltværelse, stue med mulighed for 2 opredninger, toilet samt badeværelse. Derudover med hårtørrer, tv, telefon, minibar, safe-box og balkon.
Sengelinned – Bad – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Suite Galzig

Flot suite med dobbeltseng samt mulighed for 2 opredninger. Indrettet med toilet, badeværelse med bruser og badekar, hårtørrer, tv, telefon, minibar, safe-box og balkon.
Sengelinned – Pengeskab - Bad – Telefon – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes