Østrig, St. Anton

Lejlighed

Haus Emil Mall

Inkl. 0 dages liftkort

Der er ingen ledige rejser

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Haus Emil Mall

Haus Emil Mall er en familiedrevet pension, placeret midt i skønne St Anton med kun 5-10 minutters gang til pisten og liften. Her bør du bo, hvis du prioriterer skiløbet frem for alt andet under din ferie i Alperne. 

Omgivelser og beliggenhed

Disse pæne og hyggelige lejligheder består af dobbeltværelser, hvor hvert værelse har eget bad/toilet på gangen. Indretningen af hele ejendommen er efter ægte østrigsk alpestil, hvor charmen og atmosfæren helt sikkert vil vinde dit hjerte. 

Desuden er der kun 250 meter til liften og pisten. Det vil sige, du altid er tæt på St. Antons fede skiløb. Generelt er Haus Emil Wall et super godt udgangspunkt for din skiferie med Nortlander

Lejlighederne drives til daglig af Ludmilla, hun er en ældre dame og bor selv i huset. Det betyder at der om aftenen ikke må være støj. På Haus Emil Mall bliver din nattesøvn ikke forstyrret.


Øvrigt

Denne pension er ikke egnet til festglade unge mennesker, da omgivelserne omkring pensionen er rolige og ikke som sådan byder ind til fest. 

Afstande

Afstand til piste: 300 m

Afstand til lift: 500 m

Afstand til centrum: 0 m

Afstand til shopping: 50 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 450 m

Værelset

TV Ja

WiFi Nej

Mad og drikke

Pension Ingen pension

Bar Nej

Restaurant Nej

Faciliteter

Badekar eller bruser: Ja

Fryser: Ja

Håndklæder: Ja

Kaffemaskine: Ja

Komfur: Ja

Køleskab: Ja

Vis mere

Lejlighed: Ja

Mikroovn: Ja

Opvaskemaskine: Ja

Ovn: Ja

Parkering: Ja

Sengelinned: Ja

Skirum: Ja

Slutrengøring: Ja

Toilet: Ja

WiFi i lejlighed: Ja

Lejlighed 2-værelses 4 personer

2-værelseslejlighed til 4 personer på ca. 42m2. Lejligheden består af entré, separat dobbeltværelse, opholdsrum med spiseplads, sovesofa, tv og åbent køkken med ovn og opvaskemaskine, bad og toilet samt balkon.
Balkon - Sengelinned – Kogeplade - Opvaskemaskine- Ovn - Håndklæder– TV

Lejlighed 2-værelses 5 personer

2-værelseslejlighed til 5 personer på ca. 50m2. Lejligheden består af entré, separat dobbeltværelse med dobbeltseng og enkeltseng, opholdsrum med spiseplads, sovesofa, tv og åbent køkken med ovn og opvaskemaskine, bad og toilet samt balkon.
Balkon - Sengelinned – Kogeplade - Opvaskemaskine- Ovn - Håndklæder– TV

Lejlighed 3-værelses 6 personer

3-værelseslejlighed til 4 - 6 personer på ca. 70m2. Lejligheden er lækkert indrettet med gang, to separate soveværelser, større opholdsrum med spiseplads og stort åbent køkken med ovn og opvaskemaskine, badeværelse samt separat toilet. Der er tv i opholdsrummet samt udgang til terrasse.
Sengelinned – Kogeplade - Opvaskemaskine- Ovn – Terrasse - Håndklæder– TV

Lejlighed 4-værelses 8 personer

Stor 4-værelseslejlighed til 8 personer (evt. 10, hvis der er børn iblandt). Lejligheden er 140m2 og består af entré, stort opholdsrum med sofaarrangement og tv, der hænger sammen med lejlighedens åbne køkken med spiseplads til op til 10 personer. Der er 3 separate soveværelser i lejligheden med hhv. 3, 3 og 2 sovepladser samt badeværelse og to toiletter.
Sengelinned – Kogeplade - Opvaskemaskine- Ovn – Køleskab - Håndklæder– TV

Lejlighed 1-værelses 2 personer

Studiolejlighed til 2 personer bestående af gang, separat bad og toilet, opholdsrum med spiseplads, to sovepladser, veludstyret køkken med ovn og opvaskemaskine, tv samt balkon.
Balkon - Sengelinned – Kogeplade - Opvaskemaskine- Ovn – Køleskab- Håndklæder – TV

AccommodationTypes