Østrig, St. Anton

Hotel

Apartment Traxl

Inkl. 6 dages liftkort

Rejselængde 1 uge

Transport Egen transport

Ankomstdato 21.12.2019

Hjemrejsedato 28.12.2019

Rejsende 2 voksne

Vælg værelser

Alternativ 1

1 x Etværelses lejlighed - max 2 personer (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

 • Køleskab
 • TV
 • Sengelinned
 • Håndklæder
 • Kaffemaskine
 • Opvaskemaskine
 • WiFi i lejlighed
Beskrivelse

Pris pr. person fra: DKK 6.616,-

Fakta

Om Apartment Traxl

Lejlighedshotellet, Appartements Traxl, i St. Anton har skandinavisk personale og central beliggenhed tæt på den store Nassereinlift. Bo tæt på skiløbet på lejlighedshotel, Appartements Traxl, i St. Anton. Personalet står for at danne rammerne om din skiferie, og her i huset har du frit valg på alle hylder. Men mere om det længere nede i teksten.

Beliggenhed og omgivelser

Har du det også bedst, når du bor tæt på skiløbet? Hvem elsker ikke at bo tæt på skiløbet? Det gør bare livet og skiferien 10 procent federe, når du ikke skal tænke over skibusser eller skiopbevaring ved liften. Appartements Traxl ligger tæt på den store Nassereinlift, så du er hurtigt af sted på ski fra morgenstunden. Den erfarne skiløber vil opleve, at det er muligt at tage en smutvej hjem, så du stort set kan stå hele vejen ned til huset (cirka 150-200 meter derfra). Det er ikke alle, der kender smutvejen, så spørg på hotellet - ellers kan du også køre ned til Nassereinliften, hvorfra du hurtigt komme tilbage til din lejlighed.

Er appartements Traxl det rigtige for dig?

Jeg vil anbefale Appartements Traxl til både større og mindre grupper samt familier.

Huset er dybest set en samling af 6 moderne og rummelige lejligheder, og som jeg nævnte tidligere, så kan du tilpasse skiferien til dine behov og ønsker. Alle lejlighederne kan nemlig fungere som almindelige ferielejligheder med egne køkkener, opholdstuer og så fremdeles, men hvis I er flere familier eller større grupper afsted sammen, så kommer Traxl virkelig til sin ret. ..Og du behøver for resten ikke selv at stå for maden.

Tip

Du bor godt nok i lejlighed med dit eget store køkken, men hvis du bare vil slappe af og nyde din skiferie, så lad os hjælpe dig med morgenmad.

Hvordan smager maden?

Du har som sagt frit valg på alle hylder.. Husets skandinaviske personale er til for at gøre din skiferie til en behagelig oplevelse. Hvis du ønsker at stå for det hele selv, så holder de sig i baggrunden, men du kan også tilvælge morgenmad. Hvis du tilvælger morgenmad, kan du hver morgen stå op til et veldækket morgenbord med en lækker buffet med kaffe, juice, frugt, friskbagt brød og forskelligt pålæg.

Bonus

Vi har ikke egne kokke i huset, men vi kan arrangere aftenspisning i samarbejde med et af de nærliggende hoteller. Som gæst på Traxl har du mulighed for at tilkøbe middag på Nassereinerhof 3, 4, 6 eller 7 dage. Nassereinerhof ligger ca. 450 meter fra Traxl. Du har altså frit valg på alle hylder - du kan tilvælge morgenmad, når du booker online. Hvis du også vil tilvælge aftensmad, så ring ind på 70 10 50 95, så skal vi nok hjælpe dig med det.

Ekstra tilbehør - hvad skal du vide

 • Wellness med sauna
 • GRATIS WiFi
 • Ski-opbevaring med støvleopvarmning
 • Parkering
 • Skandinavisk Nortlander personale
Udfyld felterne herunder for information om ledige lejligheder og priser.
Rigtig god skiferie!

Afstande

Afstand til piste: 300 m

Afstand til lift: 550 m

Afstand til centrum: 900 m

Afstand til shopping: 400 m

Afstand til skibus: 25 m

Afstand til skileje: 400 m

Værelset

TV Nej

Mad og drikke

Pension No Pension

Bar Nej

Restaurant Nej

Faciliteter

Babyseng: Ja

Garage: Ja

God til grupper: Ja

Håndklæder: Ja

Kaffemaskine: Ja

Kæledyr: Ja

Vis mere

Køleskab: Ja

Opvaskemaskine: Ja

Parkering: Ja

Parkering (mod betaling): Ja

Sauna: Ja

Sengelinned: Ja

Skirum: Ja

Slutrengøring: Ja

TV: Ja

WiFi: Ja

WiFi (mod betaling): Ja

WiFi i lejlighed: Ja

3-vær. lejlighed til 6 personer

3-værelses lejlighed til 6 personer. To soveværelser samt opholdsrum med mulighed for opredning. Veludstyret køkken med opvaskemaskine, microovn, kaffemaskine og elkoger.
Balkon eller terrasse – Sengelined – Kaffemaskine – Kogeplade – Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Køleskab - Håndklæder - TV - WiFi (gratis)  

3-vær. lejlighed til 7 personer

Lejligheden har 1 soveværelse med 2 sovepladser og 1 soveværelse med 3 sovepladser samt stor stue med 2 sovepladser, veludstyret køkken med opvaskemaskine, microovn, kaffemaskine og elkoger. Balkon eller terrasse.
Balkon - Sengelined – Kaffemaskine – Kogeplade – Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Køleskab - Håndklæder - TV – Elkedel - WiFi (gratis) 

4-vær. lejlighed til 6 personer

Lejlighed nr 15, 3 sovevær med hver 2 sovepladser samt stor stue, balkon, pejs, 2 x bad/toilet, veludstyret køkken med ovn, opvaskemaskine, microovn, Kaffemaskine og elkoger.
Balkon - Sengelined  – Kogeplade – Opvaskemaskine – Ovn - Køleskab - Håndklæder - TV – Elkedel - WiFi (gratis)  

4-vær. lejlighed til 8 personer

Lejlighed nr 17, 2 sovevær med 2 sovepladser, 1 soveværelse med dobbeltseng samt slå ud-sofa til 2 pers. Stor stue med udgang til terasse, 2 x bad/toilet. Veludstyret køkken med opvaskemaskine, microovn, kaffemaskine og elkoger.
Sengelined – Kaffemaskine – Kogeplade – Opvaskemaskine - Køleskab - Terrasse - Håndklæder - TV – Elkedel - WiFi (gratis)  

Dobbeltværelse

Standard dobbeltværelse. OBS at dette er et dobbeltværelset og har ikke køkken.
Balkon – Sengelinned - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

Rejseplan

I modtager en kørselsvejledning fra Nortlander.

AccommodationTypes