Østrig, St. Anton

Hotel

Apart Landhaus Strolz

Fakta

Om Apart Landhaus Strolz

Vil du bo lige ved pisten med skiløb til og fra døren? Landhaus Strolz i St. Anton byder på hyggelige omgivelser tæt på både pisterne og centrum.

Landhaus Strolz er et 4-stjernet lejlighedspension med fine anbefalinger fra Michelin. Det er placeret i rolige omgivelser, med kun 200 meter til centrum, restauranter, butikker og liften. Huset ligger i den øvre del af St. Anton mellem Nasserein og Galzigbahn, hvilket betyder at du her får ægte ski-in/ski-out.

Huset

Landhaus Strolz har gennem de seneste på har gennemgået en større istandsættelse. Det betyder at huset nu byder velkommen til store og flotte lejligheder, samt rummelig og moderne indrettet værelser. Huset har også et fitnessrum samt et stort og lækkert wellnessområde med finsk sauna, aroma dampbad, infrarødkabine og liggestole som frit kan benyttes. Du kan låne badekåber, slippers og saunahåndklæder i husets wellness-område.

Værd at vide

Alle dobbeltværelser er inkl. morgenmad, som kan tilkøbes af lejlighedsgæsterne for 12,- Euro pr. dag. Derudover er der gratis internetadgang i alle værelser og lejligheder

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation lige over for supermarkedet Billa, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Afstande

Afstand til piste: 0 m

Afstand til lift: 50 m

Afstand til centrum: 500 m

Afstand til shopping: 200 m

Afstand til skibus: 100 m

Afstand til skileje: 0 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Slut rengøring Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Dampbad: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solarium: Ja

Wellness: Ja

Vis mere

WiFi: Ja

2 værelser 3 personer     

Indeholder et soveværelse, et køkken/opholdsrum med opredning til 1 person og et badeværelse. 2-værelses lejlighed til 2-3 personer bestående af et dobbeltværelse til to personer i en dobbeltseng og udgang til egen privat balkon (nordlig udsigt). Opredning for én person i sovesofaen. Stue med forbindelse til køkkenet, du har masser af siddeplads til op til 6 personer. Køkkenet er fuldt udstyret med køleskab, komfur, opvaskemaskine, kaffemaskine (kapsler til rådighed i receptionen), kaffemaskine, mikroovn, el-kedel og forskellige tilbehør. Du har adgang til wifi samt safety-box og satellit-tv med internationale kanaler.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade – Opvaskemaskine – Mikrobølgeovn - Køleskab - Håndklæder – TV – Elkedel - WiFi (gratis)

3 værelser 4 personer

3-værelseslejlighed til 4 personer på ca. 45m2. Lejligheden består af entré, to separate soveværelser, opholdsrum med spisekrog og køkken, badeværelse, separat toilet samt balkon. Der er tv, radio, telefon, safe, internetadgang og opvaskemaskine i lejligheden.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade – Opvaskemaskine – Mikrobølgeovn - Køleskab – Toaster - Håndklæder – TV – Elkedel - WiFi (gratis)

3 værelser 4/5 personer

3-værelseslejlighed til 5 personer på ca. 50m2. Lejligheden består af entré, to separate soveværelser med hhv. 2 og 3 senge, opholdsrum med spisekrog, køkken, badeværelse, separat toilet samt balkon. Der er tv, radio, telefon, safe, internetadgang og opvaskemaskine i lejligheden.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade – Opvaskemaskine – Mikrobølgeovn - Køleskab – Toaster - Håndklæder – TV – Elkedel - WiFi (gratis)

4 værelser 6 personer

4-værelseslejlighed til 5-6 personer på ca. 75m2. Lejligheden består af entré, tre separate dobbeltværelser, opholdsrum med spisekrog og åbent køkken, badeværelse, separat toilet samt terrasse. Der er tv, radio, telefon, safe, internetadgang og opvaskemaskine i lejligheden.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade – Opvaskemaskine – Mikrobølgeovn - Køleskab – Terrasse - Toaster - Håndklæder – TV – Elkedel - WiFi (gratis)

AccommodationTypes