Østrig, Sölden

Lejlighed

Haus Alpin

Fakta

Om Haus Alpin

Lejligheden har en god beliggenhed til både sjov og skiløb. Der er kun 5 minutters gang til byens centrum. Derudover er hovedliftene, Giggijochbahn og Gaislachkogelbahn, kun 1300 meter væk. Indenfor 1000 meter finder du flere restauranter og butikker – og en gratis skibus går lige ude foran lejligheden.  


Fine lejligheder  

Lejlighederne er moderne og lyst indrettet, samt en balkon med flot udsigt. Hver lejlighed er udstyret med fladskærms-tv, fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine og kaffemaskine. Derudover er der flere badeværelser med bruser og hårtørrer.  

Værd at vide 

Hotellet har en sauna og infrarød kabine, der kan benyttes to gange om ugen. Derudover er der gratis parkering, og skiopbevaring med støvle-varmere.  
  • God beliggenhed  
  • Fine, moderne lejligheder  
  • Sauna 
Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved Pension Eden og Camping Sölden, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Afstande

Afstand til piste: 50 m

Afstand til lift: 1300 m

Afstand til centrum: 1000 m

Afstand til shopping: 1000 m

Afstand til skibus: 60 m

Afstand til skileje: 1300 m

Værelset

Pengeboks Ja

TV Ja

Slut rengøring Ja

Føntørrer Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

5-værelses lejlighed til maks. 9 personer

Stor moderne lejlighed med 4 soveværelser, heriblandt dobbeltværelser og tresengsværelser, fuldt-udstyret køkken, stort opholdsrum og spisestue samt 3 badeværelser. Alle senge kan skilles til enkeltsenge og nogle lejligheder kan også have balkonudgang. Her er altså plads til hele familien eller den store vennegruppe!
Gulvvarme - Wi-Fi - TV - Pengeskab - Badekåber - Sauna i bygningen - Komfur - Mikrobølgeovn - Opvaskemaskine - El-kedel - Ovn - Køleskab - Kaffemaskine

AccommodationTypes