Østrig, Sölden

Lejlighed

Ferienhaus Sölden

Fakta

Om Ferienhaus Sölden

Ferienhaus Sölden er store skilejligheder med plads til 19 personer kun 150 meter fra pisten, liften og centrum i Sölden.

Et ophold i Ferienhaus Sölden giver de perfekte omgivelser for den ultimative skitur i et af Alpernes bedste skiområder.

Ferienhaus Sölden er en dejlig stor lejlighed. Her er nemlig 7 soveværelser og et stort køkken/alrum med god plads til 19 personer om spisebordet.

Hvis I ikke er helt så mange, så kan huset også deles i to, så det er en 4-værelses lejlighed til 10 personer og en 5-værelses lejlighed til 9 personer.

Faciliteter

Køkkenet er fuldt udrustet med bl.a. køleskab og opvaskemaskine. Derudover er der også TV i det den store stue.

Huset er på fire etager. I bunden har i egen skikælder sammen med et stor lege / fællesrum til børnene.

Central beliggenhed tæt på pisten og liften

Her bor I tæt på det hele. Pisterne og hovedliften i Sölden, Giggijochbahn ligger blot 150 meter væk fra huset. Sammen med blandt andet restauranter og skiudlejningen.

Byen Sölden har mange shopping-muligheder med masser af herlige butikker og traditionelle restauranter med høj standard, et hav af barer og caféer som kan gøre en aften i byen i Sölden til en af de bedste og sjoveste i Alperne.

Stort sportscenter

Hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra, kan det anbefales at tage en tur til sportscentret Freizeit Arena med badeland, fitness og bowlingbaner.
Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved Pension Eden og Camping Sölden, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Afstande

Afstand til piste: 150 m

Afstand til lift: 150 m

Afstand til centrum: 200 m

Afstand til shopping: 150 m

Afstand til skibus: 150 m

Afstand til skileje: 150 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Slut rengøring Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum: Ja

TV rum: Ja

WiFi: Ja

4-værelses lejlighed til 10 personer

Lejligheden indeholder tre separate soveværelser samt toilet og brus. Køkken med blandt andet køleskab og opvaskemaskine. Køkkenet er i forlængelse med opholdsrummet. I lejligheden finder du tre soveværelser. To af soveværelserne består af to senge, et af soveværelserne består af fire senge og så kan der sove to i stuen på en sovesofa.
Balkon - Sengelinned – Hårtørrer - Håndklæder – TV – WiFi (gratis)

5-værelses lejlighed til 9 personer

Lejligheden består af 5 værelser hvoraf de fire er separate soveværelser. Køkkenet er blandt andet med køleskab og opvaskemaskine og i forlængelse af opholdsrummet. Desuden to badeværelser med toilet og brus. Lejligheden består af fire soveværelser - tre soveværelser med to senge i hver samt et soveværelse tre senge.
Balkon - Sengelinned - Håndklæder – TV – WiFi (gratis)

AccommodationTypes