Snowcamp Business

SnowCamp Business Eksklusiv skitur for erhvervsnetværk og VIP-kunder

Networking på ski

3 dage på ski med ski-test, netværk, gourmet og workshops.

Snowcamp Business er fra fredag d.16/11 - mandag d. 19/11-2018 

Se vores hoteller og book her

OBS: NOGLE AF HOTELLER ER PÅ FORESPØRGSEL - KONTAKT OS DIREKTE PÅ 70 10 50 95 ELLER NORTLANDER@NORTLANDER.DK FOR AT FÅ TJEKKET LEDIGHED.

SNOWCAMP BUSINESS er en skitur for dit erhvervsnetværk eller dine bedste kunder. Vi har skruet en kompakt tredages tur sammen med skitest, undervisning, workshops og gourmet. De perfekte rammer til at skabe langvarige relationer eller samvær på en helt anden måde.

Vores koncept består af Danmarks største ski-test og Danmarks bedste skiinstruktører samlet i østrigsk gletsjerskiløb når det er bedst. Turen er krydret med gode gourmetoplevelser og østrigsk hygge og afterski.

SNOWCAMP BUSINESS foregår i Sölden I Østrig. Sölden ligger i en fin køreafstand fra Danmark og områdets to store gletsjere byder på kold sne og varieret skiløb. Den imponerende by byder på østrigsk stemning, flotte hoteller, masser af afterski og natteliv.

Test sæsonens bedste ski

Vores camp ligger lige ved foden af Tiefenbackgletsjeren kun 40 meter fra liften. Camp’en er bygget op af telte fra de største skibrands og rundt på pladsen finder I 100-vis af sæsones nyeste ski. I kan skifte ski lige så ofte I vil og personalet fra butikkerne og leverandørerne står klar til at hjælpe jer med at vælge og indstille skiene.

Gletsjerskiløb når det er bedst

De to store gletsjere i Sölden – Tiefenback og Rettenbach – sikrer kold sne på pisterne. Området har alt fra blå boulevarder til en sort world cup-piste. Rettenbach er også forbundet med Giggioch-området, der åbner op til vores weekend. Vi er kommet i Sölden i uge 46 de seneste 25 år, og der har altid været gode pister og ofte offpisteforhold.

Skistøvler, Ski og liftkort

Det er den største ski-testtur med rigeligt med ski og snowboards til at tilfredstille selv den største udstyrsnørd. Så ski/boards skal du ikke tage med. Medbring dine egne skistøvler, hvis du har. Hvis ikke, så sig til, når du booker. Så sørger vi også for det. Liftkortet er med i prisen. 

Bo på vores bedste hoteller

Vi har fundet et  udvalg af hoteller, der alle ligger godt i Sölden, og som byder på både det klassisk Østrigsk hotel og så de lidt mere lækre hoteller. 

 

Ugeprogram

Se hele programmet her

Thomas Uhrskov

Danmarks mest berømte skiløber – Thomas Uhrskov – er med på SNOWCAMP BUSINESS. Flere af dagene kører han med os på bjerget. Her har I mulighed for at deltage på hans sjove, lærerige og utraditionelle workshops. 

Skiundervisning på højeste niveau

Vi har nogle af landets bedste skiinstruktører med fra Den Danske Skiskole. Hver dag tilbyder vi lektioner, der vil rykke jeres skiløb et niveau op. Det er virkeligt dygtige instruktører – flere af dem har været med på det danske Interski Team, der er et landshold for skiinstruktører. Vi underviser alle skiløbere uanset niveau.

Snowcamp Business er fra fredag d.16/11 - mandag d. 19/11-2018 

Se vores hoteller og book her

Passer tidspunktet ikke eller er denne tur for kort, så tjek vores Snowcamp fra den 12/11 - 16/11-2018

Er der nogen spørgsmål, kontakt os da venligst.

AccommodationTypes

33 km pister

8 lifte

15 kmBlå pister
15 kmRøde pister
3 kmSorte pister

Snowcamp Business

Byens højde 1377 m

Højeste skiløb 3250 m

Liftkapacitet 16500 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 11 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder