Østrig, Schladming

Hotel

Hotel TUI Blue Pulse

Inkl. 6 dages liftkort Inkl. halvpension

Vælg værelser

7 jan
14 jan
28 jan
4 feb
11 feb

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • Pengeskab
  • TV
  • Føntørrer
  • WiFi i værelse
  • Bruser
  • Toilet
7 jan
14 jan
28 jan
4 feb
11 feb

Fakta

Om Hotel TUI Blue Pulse

På Hotel TUI BLUE Schladming kan I se frem til moderne og funktionelle faciliteter, samt en lækker SkySauna på taget med fantastisk udsigt.

TUI BLUE Schladming er det første voksenhotel (15+) i Schladming-Dachstein Region og henvender sig til aktive skiløbere såvel som singler, par og grupper. Absolut den bedste beliggenhed for foden af VM pisten i Planai. Bare et par skridt fra dalstationen af svævebanen til Planai. TUI BLUE PULSE tilbyder moderne, funktionelle faciliteter og klare linjer i design og klartdefinerede kvalitetskrav danne grundlag for en ubekymret ferie.

Det perfekte valg til skiferien

TUI BLUE PULSE - er det perfekte valg på det punkt! Og på hele hotellet er der gratis trådløs internetadgang i lobbyen. TUI BLUE PULSE er et voksen hotel og er ikke beregnet til børnefamilier. Unge fra 13 år er meget velkomne.Hotellets SkySauna på taget med storslået panoramaudsigt over Dachstein - Tauern , Planai og Planai World Cup er i højsæsonen dagligt fra åben fra 14:30 til 21:30. SkySauna består af: En finsk open-air sauna, dampbad og infarød sauna.

Glæd jer til lækker mad

TUI BLUE PULSE byder på en storslået morgenmad fra 07:30 - 10:00 med daglige skiftende kaffespecialiteter og frisklavede æg retter. Morgenmadsprodukter til din sundhedsbevidste er muligt samt sprøde croissanter og et rigt udvalg af frisk pølse og brød & kager fra den lokale bagermester, yoghurt, marmelade, frugtsalat og meget mere du ikke må gå glip af.

Til aftensmad får vores gæster en kulinarisk aftensbuffet med levende madlavnings stationer, appetitvækker, suppe, salat ba, brød, kager og dessert.

Værelserne

De moderne dobbellt og tre-sengs værelser er udstyret med bad/toilet, hårtørrer, sauna håndklæde, kabel-tv, radio, safetyboks og gratis trådløs internet-adgang. Badekåber er tilgængelige for 5 EUR og hjemmesko mod 2 EUR i receptionen.I hotellets kælder er der skirum med støvlevarmere.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved Parkhaus Planai og Congress Parkplatz, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste: 75 m

Afstand til lift: 75 m

Afstand til centrum: 100 m

Afstand til shopping: 150 m

Afstand til skibus: 25 m

Afstand til skileje: 50 m

Værelset

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Dampbad: Ja

Garage: €12/day

Parkering (mod betaling): Request

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solterrasse: Ja

Vis mere

WiFi: Ja

3-sengsværelse m. dusch/wc

3-sengsværelse: Værelse med dobbeltseng og 1 enkeltseng. Endvidere med dusch/wc, TV og balkon.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

Familieværelse

Familieværelse m. dusch/wc.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse m. dusch/wc.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

Enkeltværelse

Enkeltværelse m. dusch/wc.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

Rejseplan

I modtager en kørselsvejledning fra Nortlander.

AccommodationTypes