Østrig, Schladming

Lejlighed

Ferienwohnungen Centro

Fakta

Om Ferienwohnungen Centro

Centralt beliggende lejligheder med gode parkeringsmuligheder, tæt på lift, piste og byens puls.

På Apartment-house Centro, bor du i hjertet af Schladming og har derfor restauranter, barer og butikker lige inden for rækkevidde. Få minutters gang fra hotellet, finder du desuden Planai Seilbahn-gondolliften, der tager dig op ad Planai-bjerget i 1825 meters højde. 

Nemt og bekvemt 

Lad bare sneskraberen blive hjemme – ankommer du i egen bil, har hotellet nemlig en parkeringskælder du kan benytte. På Centro behøver du desuden ikke at skulle slæbe alt det tunge skigrej op og ned ad trapperne, iført tunge skistøvler – det sørger elevatoren for. Dertil kører der en bus, lige uden for bygningen, der hurtigt og effektivt får dig rundt i resten af byen. 
Hvis du vil have en bekvem skiferie, hvor du bor tæt på det hele, er Apartment-house Centro således et godt valg. 

Afstande

Afstand til piste: 300 m

Afstand til lift: 500 m

Afstand til centrum: 0 m

Afstand til shopping: 300 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 300 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Rengøring Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Babyseng Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Garage: yes

Skirum: Ja

2-værelses lejlighed "Top 8" til 4 personer (56m²)

Den 2-værelses lejlighed tilbyder plads for op til 2-4 personer og en fantastisk udsigt over Hochwurzen og Planai. Det er pænt og komfortabelt. Ægte træmøbler giver lejligheden en ekstra komfort. Det rummelige køkken er fuldt udstyret, der er også en spisestue og en sofa med kabel-tv. Fra stuen kan du nå balkonen med flot udsigt over Planai. Det separate soveværelse har en dobbeltseng og en køjeseng til 2 personer, helst til børn. I indgangspartiet kan en sovesofa til 2 personer også bruges. Badeværelset er udstyret med bruser.

TV - Kaffemaskine - Håndklæder - WiFi (gratis) - Komfur - Balkon - Opvaskemaskine - Køleskab - Elkedel - Ovn - Sengelinned

3-værelses lejlighed "Centro Loft" til 7 personer (110m²)

Centro Loft-lejligheden er fordelt på to etager, 1. og på penthouse i Centro-huset og tilbyder 110 kvm boligareal med plads til op til 7 personer. I underetagen er der gangen inklusive garderobe, to separate soveværelser, et badeværelse med bruser, dobbelt håndvask og vaskemaskine samt et separat toilet. Det første soveværelse kan rumme op til 4 personer i en dobbeltseng og en dobbelt sovesofa. Det andet soveværelse har en dobbeltseng, en enkelt sovesofa. En trappe fører dig til 2. sal i lejligheden, hvor du finder stuen med et fuldt udstyret køkken (ovn, opvaskemaskine, mikroovn, køleskab, fryser, kedel, brødrister, kaffemaskine og Nespresso kaffemaskine), et spisebord og en sofa med pejs og tv. Fra stuen har du adgang til den 20 m² store og private solterrasse (vest), der tilbyder en fantastisk panoramaudsigt over Dachstein, Planai og Hochwurzen.

TV - Kaffemaskine - Håndklæder - WiFi (gratis) - Komfur - Balkon - Opvaskemaskine - Køleskab - Elkedel - Ovn - Sengelinned

AccommodationTypes