Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Lejlighed

Holiday Lodge Central

Inkl. 0 dages liftkort

Fakta

Om Holiday Lodge Central

Holiday Central Lodge i Saalbach ligger skønt og er stor nok til at rumme hele familien eller vennegruppen. Nyd en uforglemmelig ferie på Holiday Central Lodge, med plads til op mod 16 personer.

Omgivelser / Beliggenheden

Lad dig blive fortryllet af denne indkvartering, som er placeret et stenkast fra Bernkogel-liften og Schattberg X-press. Holiday Central Lodge er med dets 155 m2 den perfekte lejlighed når hele den store familie skal på ski. Lejligheden kan rumme op til 16 personer og kombinerer modernitet og flair for det funktionelle. Her har du alle remedier du skulle få brug for til en perfekt skiferie. Fra lejlighedens hoveddør, har du ca. 2 minutters gang til byens centrum. I Saalbach, finder du et hav af muligheder med flere gode restauranter, ski og sportsbutikker, natklubber og gode indkøbsmuligheder - her kommer du aldrig til at kede dig.

Lejligheden

Lejligheden fremstår pæn og nydelig, med 3 badeværelser, fem soveværelser, to balkoner og et stort opholdsrum/stue med åbent køkken. Der desuden også en bar, hvor du fra bardisken kan nyde den smukke udsigt over Saalbach.

Slap af i saunaen

Efter en hård dag kan du slappe af i husets sauna. Du kan gemme dit ski- og sportsudstyr i stueetagen, hvor skirummet befinder sig med støvlevarmer. Book nu og oplev en uforglemmelig ferie i et af de smukkeste skiområder i Østrig. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Saalbach-Hinterglemm.

Afstande

Afstand til piste: 300 m

Afstand til lift: 250 m

Afstand til centrum: 550 m

Afstand til shopping: 550 m

Afstand til skibus: 550 m

Afstand til skileje: 150 m

Værelset

TV Nej

Mad og drikke

Pension No Pension

Bar Nej

Restaurant Nej

Faciliteter

Babyseng: Ja

Garage: Ja

Kæledyr: Ja

Lejlighed: Ja

Parkering (mod betaling): Ja

WiFi (mod betaling): Ja


6-værelses hus til 16 pers.

Eget hus med 5 soveværelser til 16 personer.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade – Opvaskemaskine - Fryser – Ovn - Køleskab – Viskestykker - Håndklæder - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes