Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Lejlighed

Apartment Willibald

Fakta

Om Apartment Willibald

Centralt i Saalbach, med en vidunderlig udsigt over Schattberg-bjerget, byder Apartment Willibald velkommen til en god skiferie.

Apartment Willibald ligger centralt i Saalbach, lige ved siden af Kohlmais-liften. Det er derfor en oplagt indkvartering for gæster som ikke ønsker at bruge alt for lang tid om morgenen på at gå. Den centrale placering tillader også nem adgang til shopping, restauranter og skileje. 

Central beliggenhed

Fem fantastiske lejligheder hvor der kan bo alt fra to til syv personer, udgør Apartment Willibald. Alle lejlighederne i komplekset byder på en fabelagtig udsigt over Schattberg-bjerget. Der er tilhørende badeværelse, WC, WiFi og fladskærm. 

Fuldt udstyret køkken

Tilmed er der et fuldt udstyret og funktionelt køkken med kaffemaskine, køleskab, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Når I ankommer til lejligheden vil der være friskt sengetøj og håndklæder, samt en parkeringsplads.

Apartment Willibald har en smuk have, med en flot udsigt ud over Saalbach centrum. Her nyder besøgende gæster at tilbringe tid i godt selskab. 

Afstande

Afstand til piste: 100 m

Afstand til lift: 25 m

Afstand til centrum: 100 m

Afstand til skileje: 300 m

Værelset

TV Ja

Mad og drikke

Bar Nej

Restaurant Nej

Minimarked Nej

Faciliteter

Balkon/terrasse: Ja

Bruser: Ja

Elkedel: Ja

Føntørrer: Ja

Kaffemaskine: Ja

Komfur: Ja

Vis mere

Køleskab: Ja

Lejlighed: Ja

Mikroovn: Ja

Opvaskemaskine: Ja

Sengelinned: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Slutrengøring: Ja

Toilet: Ja

WiFi i lejlighed: Ja

AccommodationTypes