Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Lejlighed

Apartment Willibald

Fakta

Om Apartment Willibald

Centralt i Saalbach, med en vidunderlig udsigt over Schattberg-bjerget, byder Apartment Willibald velkommen til en god skiferie.

Apartment Willibald ligger centralt i Saalbach, lige ved siden af Kohlmais-liften. Det er derfor en oplagt indkvartering for gæster som ikke ønsker at bruge alt for lang tid om morgenen på at gå. Den centrale placering tillader også nem adgang til shopping, restauranter og skileje. 

Central beliggenhed

Fem fantastiske lejligheder hvor der kan bo alt fra to til syv personer, udgør Apartment Willibald. Alle lejlighederne i komplekset byder en fabelagtig udsigt over Schattberg-bjerget. Der er tilhørende badeværelse, WC, WiFi og fladskærm

Fuldt udstyret køkken

Tilmed er der et fuldt udstyret og funktionelt køkken med kaffemaskine, køleskab, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Når I ankommer til lejligheden vil der være friskt sengetøj og håndklæder, samt en parkeringsplads.

Apartment
Willibald har en smuk have, med en flot udsigt ud over Saalbach centrum. Her nyder besøgende gæster at tilbringe tid i godt selskab. 


Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bernkogelbahn, men der er er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Afstande

Afstand til piste: 100 m

Afstand til lift: 25 m

Afstand til centrum: 100 m

Afstand til skileje: 300 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Slut rengøring Ja

Kaffemaskine Ja

Føntørrer Ja

Elkedel Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum med støvletørrer: Ja

2-værelses lejlighed 4-7 personer

Lejligheden på ca. 70 kvm. har to separate soveværelser og en sovealkove med en enkeltseng. Det ene soveværelse har en dobbeltseng og det andet har en dobbeltseng og en køjeseng. Lejligheden har også et køkken med spiseplads til syv personer, samt to separate badeværelser med bruser og toilet.
Sengelinned - Håndklæder - Køleskab - Kaffemaskine - Opvaskemaskine - Hårtørrer - TV - Toilet - Komfur

AccommodationTypes