Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Lejlighed

Apartment Norika

Fakta

Om Apartment Norika

Bo centralt og tæt på hovedliften i Saalbach i hyggelige Apartment Norika.

Her bor du centralt i byen med lifterne få minutter fra hoveddøren. Den store gondollift Schattberg Xpress afgår kun et par hundrede meter fra opholdet, så her er du sikker på at undgå lange gåture i tunge skistøvler.

Er der sne nok i dalen, kan du oven i købet stå på ski direkte til døren, når dagen i terrænet er ovre. Hovedstrøget er lige rundt om hjørnet, og her finder du et stort udvalg af spisesteder, shopping og aktiviteter for enhver smag.

Lejlighed og wellness

Boligen er pænt møbleret med tv, eget badeværelse, hårtørrer, pengeskab og en dejlig altan/balkon. På balkonen kan du hver dag slikke de sidste solstråler mens du nyder udsigten over Glemm-dalen.

Efter en lang dag på pisten er det en fantastisk mulighed for at besøge pensionatets wellnessområde, hvor du finder både sauna og solarium.

Værd at vide

  • Skirum med støvlevarmer
  • Gratis parkering
  • Gratis Wi-Fi
  • Ikke-ryger værelser

Afstande

Afstand til piste: 200 m

Afstand til lift: 200 m

Afstand til centrum: 50 m

Afstand til shopping: 150 m

Afstand til skibus: 150 m

Afstand til skileje: 150 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Rengøring Ja

Sengelinned Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum: Ja

Lejlighed 1-værelses 4 personer

Studielejligheden ligger på øverste etage, har en kombineret stue og soveværelse med dobbeltseng og en sovesofa til max. to personer. Lejligheden har en balkon med panoramaudsigt, et køkken med spiseplads, et brusebad med toilet. En barneseng til rådighed på anmodning.
Balkon - Sengelinned – Kaffemaskine -Kogeplade –Opvaskemaskine – Hårtørrer- Mikrobølgeovn – Ovn- Køleskab – Brødrister - Håndklæder -TV –Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes