Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Lejlighed

Apartment Alpenparks Sonnleiten

Fakta

Om Apartment Alpenparks Sonnleiten

Når I bor på Alpenparks Sonnleiten kan I se frem til god service og en helt fantastisk udsigt fra hotellet.

Alpenparks Sonnleiten giver jer en masse faciliteter at bruge, når den ikke står på skiløb. Her finder I blandt andet en restaurant, bar, lounge og opvarmet pool, som sikrer jer en dejlig afslappet skiferie.

På dette hotel kan I forvente høj kvalitet, og livsnyderen der elsker den smukke natur kan se frem til den flotte panoramaudsigt der er i vente her. Den høje kvalitet er bestemt også at finde I servicen der bliver givet på hotellet, så her kan I godt tage ned som forventningsfulde skigæster.

Nyd panoramaudsigten

Alpenparks Sonneleiten har en stil der er blandet af det bedste fra det gamle og det nye. Her er der 36 lejligheder og suites, som allesammen har terrasse eller balkon, så I kan nyde panoramaudsigten.

Når de gode pister I Saalbach området skal udnyttes, så kan I stå på ski lige fra hotellet, så det kan ikke blive mere tilgængeligt.
Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bernkogelbahn, men der er er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Afstande

Afstand til piste: 400 m

Afstand til lift: 1000 m

Afstand til centrum: 800 m

Afstand til skibus: 1200 m

Afstand til skileje: 1000 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Kaffemaskine Ja

Føntørrer Ja

Elkedel Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Rengøring Ja

Sengelinned Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Garage: gratis

Sauna: Ja

Skirum: Ja

WiFi: Ja

1-værelses lejlighed studio


1-værelses lejlighed til maks. 4 personer med én dobbeltseng og mulighed for 2 opredninger. Indeholder opholdsstue/alrum med fuldt udstyret køkken samt badeværelse med toilet, bad og sauna. Adgang til balkon/terrasse.
Gratis WiFi - Balkon/terrasse - TV - Bad og toilet - Køkken - Skidepot - Gratis parkering - sauna

2-værelses lejlighed classic spa


2-værelses lejlighed til maks. 6 personer. Indeholder 1 soveværelse med dobbeltseng samt stor opholdsstue/alrum + adskilt soveafdeling med dobbeltseng og sovesofa. Fuldt udstyret køkken samt 2 badeværelser med toilet og bad + én sauna. Adgang til balkon/terrasse.
Gratis WiFi - Parkering - Skidepot - Køkken - Toilet og bad - sauna - TV - balkon/terrasse - foyer - garderobe - kaffemaskine

3-værelses lejlighed dream spa


3-værelses lejlighed til maks. 8 personer. Indeholder 2 soveværelser med dobbeltsenge samt stor opholdsstue/alrum + adskilt soveafdeling med dobbeltseng og sovesofa. Fuldt udstyret køkken samt 3 badeværelser med toilet, bad og sauna. Adgang til balkon/terrasse.
Gratis Wifi - Parkering - køkken - bad og toielt - skidepot - kaffemaskine - sauna - TV - balkon/terrasse - foyer - garderobe

3-værelses lejlighed superior spa

3-værelses lejlighed til maks. 6 personer. Indeholder 2 soveværelser med dobbeltsenge og garderobe samt stor opholdsstue/alrum med sovesofa. Fuldt udstyret køkken samt 2 badeværelser med toilet, bad og sauna. Adgang til balkon/terrasse.
Gratis WiFi - Parkering - Køkken - TV - bad og toilet - balkon/terrasse - foyer - kaffemaskine - skidepot
AccommodationTypes