Østrig, Obertauern

Hotel

Hotel Marietta

Inkl. 6 dages liftkort Inkl. halvpension

Rejselængde 1 uge

Transport Egen transport

Ankomstdato 09.02.2019

Hjemrejsedato 16.02.2019

Rejsende 2 voksne

Vælg værelser

Alternativ 1

1 x Romantic Suite (2 personer)

Et værelse i hyggelig, østrigsk stil med to separate rum. Et opholds rum med sofahjørne og skrivebord, et soveværelse med dobbeltseng, samt et badeværelse med badekar.
Værelsets størrelse er 72 m2.

 • Balkon eller Terrasse
 • Fransk altan
 • Håndklæder
 • Hårtørrer
 • Minibar
 • Safebox
 • Sengelinned
 • Telefon
 • Toilet/bad
 • TV
 • Wi-Fi (gratis)
Beskrivelse

Pris pr. person fra: DKK 19.099,-

Alternativ 2

1 x Boutique Suite (2 personer)

Moderne suite hvor badeværelse og soveværelse er i samme rum - moderne og lækkert værelse. Det er et af hotellets absolut bedste værelser.
Værelsets størrelse er 72 m2.

 • Fransk altan
 • Håndklæder
 • Hårtørrer
 • Minibar
 • Safebox
 • Sengelinned
 • Telefon
 • Toilet/bad
 • TV
 • Wi-Fi (gratis)
Beskrivelse

Pris pr. person fra: DKK 19.199,-

Fakta

Om Hotel Marietta

Hotel Marietta er indbegrebet af komfort og luksus i de bedste omgivelser til en god pris!

Forkæl dig selv, din familie, din kæreste eller kammerater på et komfortabelt og lækkert hotel, hvor luksuriøs alpestemning med både spa og to forskellige restauranter er udgangspunktet.

Hotel Marietta ligger kun 100 meter fra pisten, der er skiudlejning på selve hotellet og når du kommer hjem fra en lang dag på pisterne med ømme stænger, er der et wellness område med både pool og sauna, som indbyder til en go' gang afslapning.

Lad os forklare nærmere…  

HOTELVÆRELSERNE
Når det kommer til hotelværelserne, er der masser af muligheder - både til kæresteparret, vennerne eller hele familien. Der findes forskellige kategorier. Hotellet byder på alt lige fra standard dobbeltværelser til luksussuiter. Bare se billederne ovenfor. De taler for sig selv. Du får altså mange forskellige muligheder, uden det behøver at koste kassen.

Som gæst på Hotel Marietta har du mulighed for at bruge Roomservice, hvor du kan købe snacks og forskellige drikkevarer. BONUS! Der er roomservice på hotellet hver dag, hvor du både kan få serveret snacks og drikkevarer på værelset. Ikke nok med det har ud også mulighed for at bestille en minibar på værelset!

FORPLEJNING
I hotellets hovedrestaurant nyder du godt af både morgen- og aftensmad. Det er en stor restaurant, men den er godt opdelt i både store og små rum. Det betyder også, at Hotel Marietta passer perfekt til større grupper som har mulighed for at få et rum for sig selv eller til familier med børn, som hotellet forsøger at sætte sammen med andre familier. Skal du med kæresten på romantisk getaway? Så er der også plads til det.

På Hotel Marietta beder vi venligst vores gæster om ikke at spise aftensmad i skitøj.

MORGENMAD
Til morgenmad har du en lækker buffet med bl.a. en omelet-station, scrambled eggs med bacon m.m.! Der er naturligvis også brød og forskellige typer af pålæg.

AFTENSMAD
Middagen består af en stor, varieret og lækker buffet med noget for enhver smag - og hold lige fast - det er med live-cooking, så du altid kan følge med i, hvad der foregår bag kulisserne!

Vi har selvfølgelig også tænkt på dem i små skistøvler... Det betyder, at der hver aften vil blive serveret en særskilt buffet tilpasset de mindste. 

Men det er ikke det sidste... 

Du har nemlig også mulighed for at benytte dig af hotellets anden restaurant, Grill800, hvis du lige føler for at teste noget nyt og en my mere "fine dining" inspireret en af aftenerne. Restaurant 800 grader er specialiserede i steaks, og du har der mulighed for at prøve flere forskellige vine. Hvis du vælger at spise på Grill800 i stedet for buffeten, betaler du fuld pris for aftensmaden, da det er en særskilt restaurant, som halvpensionen ikke dækker.

I nogle uger vil aftensmaden blive serveret af to omgange i restauranten - men hvis du er vild med afterski, så kan du jo passende tage en øl mere og tage den sene servering. Du vil få mere information om dette ved ankomst på hotellet, i de uger hvor det er aktuelt.

BAR & LOUNGE
Efter aftensmaden kan du koble af, og slå mave, inde i hotellets lounge, som er indrettet med store store fede lædermøbler. Et perfekt sted til at slå sig ned og drikke en Gin & Tonic efter en lang dag på pisterne. I baren har vi nemlig mere end 20 forskellige slags gin.

WELLNESS AFDELING 
Som gæst på Hotel Marietta har du mulighed for at nyde godt af pool og gym efter en lang dag på ski. I gym-lokalet findes både løbebånd og andre maskiner - både til cardio og til styrketræning. Der er 2 afdelinger, hvor der i den ene er en swimmingpool, hvilestole og sauna. Her er børn velkomne. 

Den 2. afdeling er lidt mindre og har spa, dampbad, 2 udendørssaunaer og liggestole som du frit kan benytte dig af! OBS! Du skal dog være +16 år, før du kan få lov til at bruge den lille afdeling. 

ANDRE FACILITETER 
Rejser du med virksomheden eller i forretningsøjemed, så har vi også konferencelokaler på hotellet på 7. etage. Her findes 4 forskellige konferencerum, som rummer alt mellem 12-200 personer, så du virkelig har mulighed for at lave gode netværksarrangementer med samarbejdspartnere, lukke den deal, du har arbejdet på de sidste mange måneder eller bare ryste dine medarbejdere godt sammen, mens I står på ski og bor i de bedste omgivelser.

BØRNERUM
De mindste gæster på Hotel Marietta vil stortrives, for at det ikke skal være løgn. Vi har nemlig sørget for et aktivitetsum med spillemaskiner, bordtennis, billiard m.m. Og så er der sågar en lille biograf! 

PARKERING 
På Hotel Marietta har vi en parkeringskælder. Og som gæst på hotellet har du selvfølgelig adgang til gratis parkering. Så står bilen indenfor, og du behøver ikke bekymre dig om parkeringsbøder eller, at den ikke kan starte pga. for lave temperaturer ;-) Kører du Tesla? Så er der også mulighed for gratis opladning i parkeringskælderen.

SKILEJE OG SKISKOLE
Længst nede i bygningen har vi både skiudlejning og skiskole. Det betyder, at du kan leje dine ski og booke din skiskole direkte på hotellet. Hvis du har booket hjemmefra, har du mulighed for at møde op ved skiskolen, og så sørger de for at tage jer med videre derfra.

Wifi er der på hele hotellet, så det behøver du heller ikke bekymre dig om.

Med andre ord: På Hotel Marietta køber du ikke bare en skiferie. Du køber en 4-stjernet oplevelse, hvor din(e) rejsepartner(e) og dig selv bliver forkælet fra start til slut. Så enkelt er det.

Har man brug for mere? 

Ikke rigtig! 

Hos Nortlander glæder vi os til at byde dig velkommen!

Afstande

Afstand til piste: 100 m

Afstand til lift: 400 m

Afstand til centrum: 500 m

Afstand til shopping: 250 m

Afstand til skileje: 0 m

Værelset

TV Ja

Mad og drikke

Pension Halv

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Dampbad: Ja

Elevator: Ja

Fitnesscenter: Ja

Garage: Ja

Konferencerum: Ja

Legerum: Ja

Vis mere

Lounge: Ja

Minibiograf: Ja

Parkering: Ja

Pejsestue: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skikælder m. støvletørrer: Ja

Slutrengøring: Ja

Swimming Pool: Ja

Wellness: Ja

Wi-Fi (free): Ja

Skileje, skiskole og liftkort

Information om skileje

Skiworld har en perfekt placering lige i Hotel Marietta og 4 andre steder i byen.

Servicen er i top, udstyret er af høj kvalitet og med det store udvalg er der udstyr til enhver skiløber uanset alder, erfaring & niveau. Ved bestilling og betaling hjemmefra opnås rabat, se nedenfor.

Ski – indbefatter ski og skistave.
Ski, komplet – indbefatter ski, skistave og skistøvler.
Snowboard – indbefatter kun selve snowboardet med bindinger.
Snowboard, komplet – indbefatter snowboard med bindinger.

Silver – er bløde ski og ski der er lette at løbe på og anbefales til nybegyndere og let øvede. Ideelle ski at træne sit skiløb på eller til en rolig dag på pisten.
Guld – er lidt stivere ski som passer godt til dem der har været på ski et par sæsoner en uge eller to om året. En førsteklasses ski til dig, der søger en sjov dag på eller udenfor pisten. De fleste ski er allround/all mountain ski, men der er også andre typer til korte og lange sving.
Platin – er de nye topmodeller til den krævende og ambitiøse skiløber. Her er der også mulighed for at vælge forskellige typer ski til korte eller lange sving eller fart.

Hvis man føler at de ski man har lejet ikke passer til ens niveau kan man (mod betaling) ændre til en anden kategori.

Skilejen kan bestilles online på Min skirejse.

Inkluderer ski, støvler og stave i Gold-klassen. Gold-klassen er de nye topmodeller til den mere krævende skiløber. Skiene er stivere og mindre eftergivende og er de ski vi anbefaler dem der har været på ski flere gange.

1 dag: DKK 315,-
2 dage: DKK 502,-
3 dage: DKK 688,-
4 dage: DKK 875,-
5 dage: DKK 1.030,-
6 dage: DKK 1.184,-
7 dage: DKK 1.184,-
8 dage: DKK 1.326,-

Inkluderer ski, støvler og stave i Platin-klassen.

1 dag: DKK 347,-
2 dage: DKK 560,-
3 dage: DKK 772,-
4 dage: DKK 972,-
5 dage: DKK 1.120,-
6 dage: DKK 1.255,-
7 dage: DKK 1.255,-
8 dage: DKK 1.428,-

Inkluderer ski, støvler og stave i Silver-klassen. Silver-klassen er de ski, der er lettest at løbe på og de ski vi anbefaler til nybegyndere og let øvede skiløbere. De fleste ski er allround/all mountain ski men der er også andre typer til korte og lange sving

1 dag: DKK 283,-
2 dage: DKK 431,-
3 dage: DKK 579,-
4 dage: DKK 708,-
5 dage: DKK 817,-
6 dage: DKK 920,-
7 dage: DKK 920,-
8 dage: DKK 1.030,-

Inkluderer ski, hjelm, støvler og stave i Silver-klassen. Silver-klassen er de ski der er lettest at løbe på og de ski vi anbefaler til nybegyndere og let øvede skiløbere. De fleste ski er allround/all mountain ski men der er også andre typer til korte og lange sving.

1 dag: DKK 138,-
2 dage: DKK 212,-
3 dage: DKK 286,-
4 dage: DKK 351,-
5 dage: DKK 405,-
6 dage: DKK 457,-
7 dage: DKK 457,-
8 dage: DKK 512,-

Inkluderer ski, støvler, hjelm og stave. Skiene har den rette blødhed og længde i forhold til børnenes højde, hvilket gør skiene ideelle til en sjov dag på pisten.

1 dag: DKK 103,-
2 dage: DKK 154,-
3 dage: DKK 206,-
4 dage: DKK 245,-
5 dage: DKK 283,-
6 dage: DKK 322,-
7 dage: DKK 322,-
8 dage: DKK 360,-
9 dage: DKK 399,-
10 dage: DKK 438,-
11 dage: DKK 476,-
12 dage: DKK 515,-
13 dage: DKK 553,-
14 dage: DKK 592,-
15 dage: DKK 631,-

Inkluderer snowboard og støvler i Silver-klassen.

1 dag: DKK 277,-
2 dage: DKK 425,-
3 dage: DKK 573,-
4 dage: DKK 701,-
5 dage: DKK 811,-
6 dage: DKK 914,-
7 dage: DKK 914,-
8 dage: DKK 1.023,-

Inkluderer snowboard og støvler i Gold-klassen.

1 dag: DKK 309,-
2 dage: DKK 495,-
3 dage: DKK 688,-
4 dage: DKK 869,-
5 dage: DKK 1.023,-
6 dage: DKK 1.178,-
7 dage: DKK 1.178,-
8 dage: DKK 1.319,-

Inkluderer snowboard, hjelm og støvler i Silver-klassen.

1 dag: DKK 138,-
2 dage: DKK 212,-
3 dage: DKK 286,-
4 dage: DKK 344,-
5 dage: DKK 396,-
6 dage: DKK 447,-
7 dage: DKK 447,-
8 dage: DKK 502,-

Inkluderer snowboard, hjelm og støvler.

1 dag: DKK 103,-
2 dage: DKK 154,-
3 dage: DKK 206,-
4 dage: DKK 245,-
5 dage: DKK 283,-
6 dage: DKK 322,-
7 dage: DKK 322,-
8 dage: DKK 360,-

Inkluderer ski og stave i Gold-klassen. Gold-klassen er de nye topmodeller til den mere krævende skiløber. Skiene er stivere og mindre eftergivende og er de ski vi anbefaler dem der har været på ski flere gange.

1 dag: DKK 193,-
2 dage: DKK 328,-
3 dage: DKK 463,-
4 dage: DKK 598,-
5 dage: DKK 714,-
6 dage: DKK 830,-
7 dage: DKK 830,-
8 dage: DKK 927,-

Inkluderer ski og stave i Platin-klassen.

1 dag: DKK 225,-
2 dage: DKK 386,-
3 dage: DKK 547,-
4 dage: DKK 695,-
5 dage: DKK 804,-
6 dage: DKK 901,-
7 dage: DKK 901,-
8 dage: DKK 1.030,-
15 dage: DKK 1.930,-

Inkluderer ski og stave i Silver-klassen. Silver-klassen er de ski, der er lettest at løbe på og de ski vi anbefaler til nybegyndere og let øvede skiløbere. De fleste ski er allround/all mountain ski men der er også andre typer til korte og lange sving.

1 dag: DKK 161,-
2 dage: DKK 257,-
3 dage: DKK 354,-
4 dage: DKK 431,-
5 dage: DKK 502,-
6 dage: DKK 566,-
7 dage: DKK 566,-
8 dage: DKK 631,-

Inkluderer ski og stave i Silver-klassen. Silver-klassen er de ski, der er lettest at løbe på og de ski vi anbefaler til nybegyndere og let øvede skiløbere. De fleste ski er allround/all mountain ski men der er også andre typer til korte og lange sving.

1 dag: DKK 80,-
2 dage: DKK 129,-
3 dage: DKK 177,-
4 dage: DKK 216,-
5 dage: DKK 251,-
6 dage: DKK 283,-
7 dage: DKK 283,-
8 dage: DKK 315,-

Inkluderer ski og stave Skiene har den rette blødhed og længde i forhold til børnenes højde, hvilket gør skiene ideelle til en sjov dag på pisten.

1 dag: DKK 58,-
2 dage: DKK 90,-
3 dage: DKK 122,-
4 dage: DKK 148,-
5 dage: DKK 174,-
6 dage: DKK 199,-
7 dage: DKK 199,-
8 dage: DKK 225,-

Inkluderer snowboard i Silver-klassen.

1 dag: DKK 161,-
2 dage: DKK 257,-
3 dage: DKK 354,-
4 dage: DKK 431,-
5 dage: DKK 502,-
6 dage: DKK 566,-
7 dage: DKK 566,-
8 dage: DKK 631,-

Inkluderer snowboard i Gold-klassen.

1 dag: DKK 193,-
2 dage: DKK 328,-
3 dage: DKK 463,-
4 dage: DKK 598,-
5 dage: DKK 714,-
6 dage: DKK 830,-
7 dage: DKK 830,-
8 dage: DKK 927,-

Inkluderer snowboard i Silver-klassen.

1 dag: DKK 80,-
2 dage: DKK 129,-
3 dage: DKK 177,-
4 dage: DKK 209,-
5 dage: DKK 241,-
6 dage: DKK 273,-
7 dage: DKK 273,-
8 dage: DKK 306,-

Inkluderer snowboard.

1 dag: DKK 51,-
2 dage: DKK 77,-
3 dage: DKK 103,-
4 dage: DKK 129,-
5 dage: DKK 154,-
6 dage: DKK 167,-
7 dage: DKK 167,-
8 dage: DKK 193,-

1 dag: DKK 122,-
2 dage: DKK 174,-
3 dage: DKK 225,-
4 dage: DKK 277,-
5 dage: DKK 315,-
6 dage: DKK 354,-
7 dage: DKK 354,-
8 dage: DKK 393,-

1 dag: DKK 45,-
2 dage: DKK 64,-
3 dage: DKK 84,-
4 dage: DKK 97,-
5 dage: DKK 109,-
6 dage: DKK 122,-
7 dage: DKK 122,-
8 dage: DKK 135,-
9 dage: DKK 148,-
10 dage: DKK 161,-
11 dage: DKK 174,-
12 dage: DKK 187,-
13 dage: DKK 199,-

Hjelm til voksne

1 dag: DKK 71,-
2 dage: DKK 90,-
3 dage: DKK 109,-
4 dage: DKK 129,-
5 dage: DKK 148,-
6 dage: DKK 167,-
7 dage: DKK 167,-
8 dage: DKK 199,-

3 dage: DKK 785,-

Du kan bestille skileje, når du har bestilt din rejse.

Information om skiskole

Bliv en bedre skiløber 

Uanset om det er til dit barn eller dig selv, er skiskole en god investering! At gå på skiskole er også socialt, og man møder andre skiløbere, som også er nybegyndere på samme niveau som dig selv. 

Dansk Skiskole 

I Obertauern tilbyder vi også dansk skiskole til børn allerede fra 3-års alderen og op. Her får dine børn mulighed for rigtigt at lære at stå på ski eller udvikle sine kundskaber.  Vi garanterer både dygtige, professionelle og børnevenlige skiinstruktører.  

Gruppeundervisning 

Føler du, at du lærer mere og bedre sammen med andre? Så kan du også tilkøbe gruppeundervisning i Obertauern, hvor der kan deltage op til 10 skiløbere pr. Hold. Undervisningen foregår klokken 10 - 12 og 14 - 16.

Privatundervisning 

Mener du på den anden side, at det er bedre at klikke i skiene og lære 1-on-1, så har du selvfølgelig også muligheden for at tilkøbe privatundervisning i Obertauern. Her er du alene med din skiinstruktør, og der er udelukkende fokus på dig og dit skiløb.  

Snowboard 

Hvis du eller dit barn er mere interesseret i at lære at stå på Snowboard, kan vi også hjælpe dig med det. Børn kan få snowboard undervisning fra de er 8 år gamle.  

Hvis du har yderligere spørgsmål til skiskolen i Obertauern, så ring til os på 70 10 50 95.  

Du kan bestille skiskole online på Min Skirejse 

Pris DKK 1.150,-
Pris DKK 1.500,-
Pris DKK 950,-
Pris DKK 1.300,-
Pris DKK 1.450,-
Pris DKK 1.375,-
Pris DKK 1.620,-
Pris DKK 1.690,-
Pris DKK 390,-
Pris DKK 1.200,-
Pris DKK 1.490,-
Pris DKK 1.660,-
Pris DKK 1.375,-
Pris DKK 1.500,-
Pris DKK 1.620,-
1 person: 440,-
2 personer: 275,-
3 personer: 210,-
4 personer: 190,-
5 personer: 165,-
1 person: 1.960,-
2 personer: 985,-
3 personer: 780,-
4 personer: 590,-
5 personer: 490,-
1 person: 555,-
2 personer: 325,-
3 personer: 250,-
4 personer: 210,-
5 personer: 190,-
6 dage: Inkluderet i prisen
7 dage: Tillægspris: DKK 250,-
8 dage: Tillægspris: DKK 450,-

Rejseplan

I modtager en kørselsvejledning fra Nortlander.

AccommodationTypes