Østrig, Ischgl

Hotel

Hotel Sylvia

Halvpension
Inkl. halvpension Inkl. 0 dages liftkort

Der er ingen ledige rejser

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Hotel Sylvia

Smilende skandinavisk personale, fantastisk mad og beliggenhed tæt på skiområdet i Ischgl - velkommen til Nortlanders eget Hotel Sylvia.

Bo få minutter fra liften og pisterne på Hotel Sylvia i Ischgl. ? Her bor du tæt på skiløbet i Ischgl Har du det også bedst, når du bor tæt på pisten? Hotel Sylvia ligger under 250 meter fra 2 af de 3 store hovedlifte i Ischgl (Pardatschgrat-bahn og Fimba-bahn). Pisten, der løber ned til byen igen, ligger lige mellem de to store lifte, så du får det ikke meget bedre - du er hurtigt på ski fra morgenstunden og kan komme hurtigt hjem i varmen, når du er færdig med dagens skiløb om eftermiddagen. Hygge og en hjemlig atmosfære - det er ordene, der bedst beskriver Hotel Sylvia. Du kan efter en lang dag på ski slå dig ned i den hyggelige lounge, hvor du kan hygge med kortspil i sofaområdet eller slappe af med en bog foran pejsen. Du kan selvfølgelig også gå direkte i baren, hvor personalet er klar med en kold øl eller drink... TIP - På en kold dag, kan jeg varmt anbefale dig en tur i hotellets sauna inden aftensmaden.

Hvordan smager maden?

Østrig er ikke kendt for deres køkken, men Hotel Sylvia er besat med skandinavisk personale og kokke, og her er den kulinariske oplevelse sat i højsædet. Du får hver morgen serveret en lækker morgenbuffet, så du er klar til dagens strabadser i sneen. Når du kommer hjem fra ski eller after-ski, venter der 3 velsmagende retter. Kokkene er danske, men menuen og råvarerne smager af både det østrigske og nordiske køkken. I løbet af din skiferie, kan du således nyde glæde af den velsmagende 3-retters menu 6 aftener, og den lækre morgenbuffet 7 morgener.

Ankomst & afrejse

På ankomstdagen vil der til de tidligt ankomne gæster blive budt på en aftenbuffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt sødt til at slutte af på. Til gæster, der ankommer med det sene fly, byder vi på suppe og brød. Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en delikat morgenbuffet. Prisen er 125 kroner for voksne og 60 kroner for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.30. På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich, man kan få med til rejsen hjem. Ring på 70 10 50 95 for at booke. Godt at vide • Bar • Sauna • GRATIS WiFi • Elevator • Ski-opbevaring • Gratis parkering foran hotellet (få pladser, bilen kan ikke flyttes i løbet af ugen) • Garage (mod betaling) Rigtig god skiferie!

Afstande

Afstand til piste: 250 m

Afstand til lift: 250 m

Afstand til centrum: 300 m

Afstand til shopping: 150 m

Afstand til skibus: 100 m

Afstand til skileje: 200 m

Værelset

TV Nej

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Nej

Restaurant Nej

Faciliteter

Babyseng: Ja

Babyseng: Ja

Bar: Ja

Dampbad: Ja

Elevator: Ja

Garage: Ja

Vis mere

Glutenfri mad: Ja

Gæsternes favorit: Ja

Halvpension: Ja

Kæledyr: Ja

Lounge: Ja

Parkering (mod betaling): Ja

Pejs: Ja

Reception: Ja

Restaurant: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Toilet: Ja

TV: Ja

TV rum: Ja

WiFi: Ja

WiFi (mod betaling): Ja

Dobbeltværelse

Værelse med dobbeltseng, bad, toilet og tv.

Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV

Dobbeltværelse budget

Værelse i husets underetage med 2 enkeltsenge, højtsiddende vinduer, toilet, brus og tv. (Halv kælder).

Sengelinned – Bad & toilet – Håndklæder – TV

Dobbeltværelse med 1 opredning

Balkon eller terrasse – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV 


Dobbeltværelse med balkon og 1 opredning

Værelse med dobbeltseng (Kan laves til enkeltsenge), opredning til 1 personer, balkon, bad, toilet og tv.
Balkon eller terrasse – Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV

Dobbeltværelse m. 2 opredninger

Større værelse med dobbeltseng (Kan laves til enkeltsenge), sovesofa med mulighed for opredning til 2 personer, bad, toilet og tv.

Badekar – Sengelinned – Hårtørrer – Toilet – Håndklæder -TV -WiFi (gratis)

Familieværelse med balkon 5 personer

Større værelse med dobbeltseng (Kan laves til enkeltsenge), sovesofa til 2 personer, mulighed for 1 ekstra seng, balkon, bad, toilet og tv.
Balkon – Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV 

AccommodationTypes