Østrig, Ischgl

Hotel

Hotel Sylvia

Halvpension
Inkl. halvpension Inkl. 0 dages liftkort

Fakta

Om Hotel Sylvia

Smilende skandinavisk personale, fantastisk mad og beliggenhed tæt på skiområdet i Ischgl - velkommen til vores eget Hotel Sylvia.

Hygge og en hjemlig atmosfære er ordene, der bedst beskriver Hotel Sylvia. Her er god østrigsk alpehytte-hygge i rammer, der byder velkommen med moderne og velfungerende faciliteter.

Efter en dejlig lang dag på ski kan du passende slå dig ned i den hyggelige lounge, hvor du kan hygge med kortspil i sofaområdet eller slappe af med en god bog.

Du kan selvfølgelig også gå direkte i baren, hvor personalet er klar med en kold øl, drink eller en snack til den lille sult.

TIP - På en kold dag, kan vi varmt anbefale en tur i hotellets sauna inden aftensmaden. 

I smørhullet mellem piste og lifter

Hotel Sylvia ligger knap 300 meter fra to af de tre store hovedlifte i Ischgl - Pardatschgrat-bahn og Fimba-bahn. Det er en lille gåtur op ad bakke og over en lille bro. Det går hurtigt, og du er tæt på liften i Ischgl.

Du er hurtigt afsted ud i terrænet på ski fra morgenstunden, og du kan om eftermiddagen nemt komme hjem i varmen, når du er færdig med dagens skiløb. Pisten, der løber ned til byen igen, går lige mellem de to store lifte, så du får det ikke meget bedre. 

Værelserne 

Værelserne er meget hyggelige og rummelige af østrigsk standard - en betegnelse, vi forstår som god og solid kvalitet.

Nogle af dem har et romantisk touch med gulvtæpper, storblomstrede tekstiler og gardiner med god tyngde. Uanset hvad er de alle velholdte og med alt, man har brug for på skiferien. Næsten alle værelser har egen balkon.  

Hvordan smager maden? Østrig er måske ikke ligefrem verdensberømte for deres køkken, men Hotel Sylvia er besat med skandinavisk personale og kokke. De sørger for, at den kulinariske oplevelse sat i højsædet. Konceptet er enkelt: Du skal spise godt, og der er tænkt på, at du er sulten efter en lang dag på ski.

Du står hver morgen op til en lækker morgenbuffet, der gør dig klar til dagens strabadser i sneen. Når du kommer hjem fra ski eller afterski, venter der tre velsmagende retter til aftensmaden.

OBS! For at imødekomme ønsker om vegetarisk kost eller hensyn til allergier, skal dette informeres når du booker rejsen. Vær opmærksom på, at hvis en vegetarisk eller speciel diæt ønskes, vil den være gældende hver aften under hele din skiferie.

I løbet af din skiferie, kan du således nyde glæde af den velsmagende tre-retters menu seks aftener, og den lækre morgenbuffet syv morgener. 

Ankomst og afrejse 

På ankomstdagen vil der i tidsrummet 18.00-20.00 blive budt på en aftenbuffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt sødt til at slutte af på.
Til gæster, der ankommer senere på dagen, byder vi på suppe og brød i tidsrummet 21.30-22.30.

Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en delikat morgenbuffet. Prisen er 17€ for voksne og 9€ for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.30.

På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich, man kan få med til rejsen hjem.

Internet

Der er gratis WiFi overalt på hotellet, men det virker bedst i fællesområderne.

Vi er i Alperne, og derfor kan infrastrukturen omkring internet til tider være med forsyningsudfordringer. På Hotel Sylvia har vi installeret helt nyt WiFi-udstyr, men ikke desto mindre er stabiliteten og adgangen af svingende kvalitet på værelserne.

Godt at vide

  • Bar
  • Sauna
  • Gratis WiFi
  • Elevator
  • Skiopbevaring
  • Gratis parkering foran hotellet (få pladser, bilen kan ikke flyttes i løbet af ugen)
  • Garage (mod betaling) Rigtig god skiferie med Nortlander på Hotel Sylvia!

Afstande

Afstand til piste: 300 m

Afstand til lift: 300 m

Afstand til centrum: 300 m

Afstand til shopping: 150 m

Afstand til skibus: 100 m

Afstand til skileje: 200 m

Værelset

TV Ja

WiFi Nej

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Babyseng: Ja

Badekar eller bruser: Ja

Dampbad: Ja

Elevator: Ja

Glutenfri mad: Ja

Halvpension: Ja

Vis mere

Hotel: Ja

Lounge: Ja

Pejs: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Toilet: Ja

TV rum: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng, et tv og et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset er beliggende i stueetagen.

Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV

Dobbeltværelse, BUDGET

Dobbeltværelse til to personer i hotellets underetage - delvis kælder. Værelset har derfor højtsiddende vinduer i brysthøjde. Værelset består af to enkeltsenge og et badeværelse med brusebad samt toilet.

Sengelinned – Bad & toilet – Håndklæder – TV

Dobbeltværelse med balkon og mulighed for én ekstra opredning

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng - som kan laves til to enkeltsenge, balkon og tv. I værelset kan der laves en opredning, så der kan sove tre personer i værelset. Desuden finder du et badeværelse med brusebad og toilet.
Balkon eller terrasse – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV 


Dobbeltværelse med mulighed for én ekstra opredning


Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng, et tv og et badeværelse med brusebad og toilet. På værelset er der mulighed for at lave en opredning, så der kan sove tre personer i værelset. Værelset er beliggende i stueetagen.
Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV

Dobbeltværelse med balkon og mulighed for to opredninger

Et af de større dobbeltværelser til to personer. Værelset består af en dobbeltseng og en sovesofa med mulighed for to opredninger, så der kan sove fire personer i værelset samt et tv. Vær dog opmærksom på, at det kan være en smule trængt til fire voksne - ideelt til tre voksne eller to voksne med to børn. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon.

Balkon - Badekar – Sengelinned – Hårtørrer – Toilet – Håndklæder -TV -WiFi (gratis)

Familieværelse til fem personer med dobbeltseng, en sovesofa og en enkeltseng

Et af de større værelser på hotellet - perfekt til familien på fem personer. Værelset består af en dobbeltseng, som kan laves til to enkeltsenge, en sovesofa til to personer og en enkeltseng. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet samt en balkon.
Balkon – Badekar – Sengelinned – Toilet – Håndklæder – TV 

AccommodationTypes