Østrig, Ischgl

Hotel

Hotel Abendrot

Morgenmad
Inkl. morgenmad Inkl. 0 dages liftkort

Fakta

Om Hotel Abendrot

Enestående mulighed for et kort get-away til Ischgl, og så endda med perfekt beliggenhed lige ved skiløbet!

Her er en helt unik mulighed for en kort skiferie til Ischgl på en måde, som ingen andre hoteller i Ischgl tilbyder. Du kan nemlig som noget helt unikt for et hotel i Ischgl tage på kør-selv-skiferie fra torsdag til søndag. Der er, for den særligt prisbevidste, også korte ophold her fra søndag til torsdag.  

En smart finte ved det hele er, at søndag er langt at foretrække på de tyske motorveje, da du slipper for den travle lørdagstrafik, og at det er forbudt for lastbiler at køre der om søndagen.  

Beliggenhed og atmosfære 

Der er noget ganske særligt over Hotel Abendrot. For det første er beliggenheden genial, og så er der en hyggelig stemning, men det bedste er, at det hele er gennemført og velfungerende på en måde, der vidner om østrigernes sans for ordentlighed.  

Perfekt placering

Hotellet ligger i smørhullet mellem to af de vigtigste og centrale gondollifte i Ischgl, Silvrettabahn og Fimbabahn. Som en lækker detalje er der et indendørs rullende fortov, der fragter dig halvdelen af turen til Fimbabahn.  

Når du skal hjem igen fra skiløbet, cruiser du ned ad pisten til du er ca. 50 meter fra hotellet.   

Wellness med god varme 

Efter en god og lang dag på ski i de mange skråninger ved Ischgl er der ikke noget bedre end at koble helt af og få skuldrene ned i wellnessafdelingen på første sal.  

De sidste rester af mælkesyre i benene smelter når du indtager saunaerne, som findes i både en infrarød og traditionel udgave. Dampbadet sørger også behændigt for, at løsne op i led og muskler samtidig med at sveden drypper fra dig.  

Der er desuden et afslapningsområde med liggestole, hvor du for eksempel kan slappe af med en god bog. 

Moderne indretning 

Hotellets indretning er holdt i en moderne og lys stil, der på samme tid ikke lægger skjul på, at vi er i Alperne. Centralt i stueetagen er barområdet, hvor aperitif og canapeer tilbydes.  

Spiseområdet, hvor morgenmaden serveres, ligger separat i forbindelse med baren, og der er et cirkulært loungeområde, hvor du kan nyde din eftermiddagste. Der er kaffe og te tilgængeligt hele dagen. 

Et ophold på Hotel Abendrot er med morgenmad inkluderet. Resten af dagens måltider står du selv for, og der er masser af lækre muligheder i både byen og terrænet, for man spiser godt i Ischgl.  

Værelserne 

Værelserne, der alle er smagfuldt indrettede har dobbeltseng samt eget bad med bruser eller badekar og wc. Alle værelser har desuden balkon.  

Nogle af de større værelser tilbyder også en sovesofa til en tredje gæst. 

En kort skiferie til Ischgl

 Hotel Abendrot er som sagt beregnet til korte ophold, der går fra søndag til torsdag og torsdag til søndag. Du kan altså tage et skibreak på fire eller tre dage og få et hurtigt skud skiløb i benene uden, at det behøver at lægge beslag på en hel uge.  

Som et kuriosum kan det nævnes, at ingen andre hoteller i Ischgl tilbyder korte ophold fra torsdag til søndag. 

Tag afsted på et hurtigt get-away med vennerne eller dit hjertes udkårne til Ischgl.

Afstande

Afstand til piste: 50 m

Afstand til lift: 300 m

Afstand til centrum: 30 m

Afstand til shopping: 30 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Bad eller Badekar Ja

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Bar Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Dampbad: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum: Ja

Wellness: Ja

Vis mere

WiFi: Ja

Dobbeltværelse med brusebad og balkon

Fint værelse med dobbeltseng, eget badeværelse med brusebad og toilet samt balkon. Værelset kan også bruges til en person.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Håndklæder - TV - Wi-Fi - Skrivebordsplads

Dobbeltværelse med badekar og balkon

Fint værelse med dobbeltseng, eget badeværelse med badekar og toilet samt balkon. Værelset kan også bruges til en person.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Badekar - Håndklæder - TV - Wi-Fi - Skrivebordsplads

3-sengsværelse med brusebad og balkon

Fint værelse med dobbeltseng, eget badeværelse med brusebad og toilet samt balkon. Værelset kan også bruges til en person.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Håndklæder - TV - Wi-Fi - Skrivebordsplads

 

3-sengsværelse med badekar og balkon

Fint værelse med dobbeltseng, eget badeværelse med badekar og toilet samt balkon. Værelset kan også bruges til en person.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Badekar - Håndklæder - TV - Wi-Fi - Skrivebordsplads

AccommodationTypes