Italien, Sauze d'Oulx

Hotel

Hotel Clotes

Morgenmad
Inkl. morgenmad Inkl. 0 dages liftkort

Fakta

Om Hotel Clotes

Hvem vil ikke gerne bo direkte på pisten? Nu har du muligheden, når Hotel Clotes åbner dørene for en ny sæson med deres helt nyrenoverede morgenmadshotel.

Bo midt på pisten

Alt i alt er Hotel Clotes et ganske fint hotel med en god beliggenhed tæt på centrum af Sauze d'Oulx - og ja midt på pisten.Værelserne er samtidigt af en pæn standard.Du kan se frem til en lækker morgenmad, inden du begiver dig op på skråningerne til dagens skiløb, og når du er færdig med dagens skiløb, venter der en kold fadøl i hotellets bar.

Beliggenhed

Bo direkte på pisten og tæt på centrum, det er hvad enhver skiløber drømmer om - det fås ikke meget bedre.Sauze d'Oulx er en del af skiområdet Via Lattea og byder på sammenlagt 400 km pister - så der gode muligheder både for begynderen, såvel som den mere erfarne skiløber.Og du har direkte udgang til alle herlighederne fra hotellets hoveddør!

Du bør bo her hvis ..

Du skal bo her, hvis du gerne vil bo godt og samtidig prøve ski/in - ski/out.Du ønsker med andre ord at bo direkte på pisten, så du blot skal klikke skiene på og gå ud af døren for at kunne blive en del af skiløbet.Altså - vil du have let ved at komme til og fra pisten, ja så er Hotel Clotes stedet for dig.

Hvordan smager maden?

Du har morgenmad inkluderet i dit ophold, når du bor på hotel Clotes.Efter en dag på ski og sulten begynder at melde sig, skal du heldigvis ikke gå mange hundrede meter for at finde den nærmeste restaurant.Husk, du altid er velkommen til at spørge vores guider til råds, om hvilke gode spisesteder de kan anbefale.

Værd at vide

  • Direkte på pisten
  • Tæt på centrum
  • Morgenmad inkluderet Rigtig god fornøjelse!

Afstande

Afstand til piste: 10 m

Afstand til lift: 50 m

Afstand til centrum: 100 m

Afstand til shopping: 250 m

Afstand til skibus: 100 m

Afstand til skileje: 300 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Kæledyr Ja

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Bar Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Lounge: Ja

Reception: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

TV rum: Ja

WiFi i lobby: Ja

3-sengsværelse m. dusch/wc

3-sengsværelse: Værelse med dobbeltseng(200x210) og 1 enkeltseng(90x200). Endvidere med dusch/wc, TV og balkon. Væreslet er flot renoveret i en typisk bjergstil med træ som hovedelementet.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse med balkon og king size bed(200x210). Mulighed for to enkelte senge (100x210). Værelset er med TV og hårtørrer samt eget bad og toilet.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Familieværelse

Familieværelse med to sammenhængende værelser samt dusch/WC. Desuden med TV, hårtørrer og safe-box. Det ene værelse er med en king size bed (200x210), det andet med to enkelte senge (90x200). Værelset er flot renoveret i en typisk bjergstil.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes