Italien, Sauze d'Oulx

Hotel

Chaberton Lodge & Spa

Halvpension

Fakta

Om Chaberton Lodge & Spa

Nyrenoveret hotel i hjertet af Sauze d’Oulx med masser af wellness og luksus.

Chaberton Lodge & Spa i Sauze d'Oulx er dette nyrenoveret hotel i hjertet af Sauze d’Oulx. Her tilbydes der i alt 44 værelser med stilfuld, traditionel alpestemning i luksuriøse omgivelser.

Omgivelser


Når du første gang træder ind af hotellets hovedindgang, bliver du straks budt velkommen af hotellets servicepersonale som står klar til at imødekomme dine ønsker og forventninger. Hotellets foyer er smuk indrettet med store vinduer, hvor du også her har adgang til solterrassen med smuk panoramaudsigt over Val di Susa-dalen.

Beliggenhed


Med en indkvartering på Chaberton Lodge & Spa, bor du i hjertet af skisportstedet Via Lattea, og du har her tre lifter inden for gåafstand på få minutter.

På trods af den korte afstand til liften tilbyder hotellet også private skibusser, der kører dig til "Sportinia-liften” hver morgen og eftermiddag. Så du er en af ??dem, der gerne vil spare på al energi til skiløb, du kan drage fordel af denne service, som er gratis for alle hotellets gæster.
Ønsker at udforske landsbyen og se, hvad centrum af Sauze d'Oulx har at byde på med hensyn til butikker, barer og restauranter, så det tager dig små 7 minutter at gå.

Hvordan smager maden?


Hotellets egen elegante restaurant serverer lækre italienske retter fremstillet af lokale råvarer fra Sauze d'Oulx området, her bliver lokale råvarer prioriteret som nr. 1!

Til morgenmad serveres der en stor morgenbuffet med både varme og kolde retter samt et stort bord med klassiske italienske bagværk. Kaffen på hotellet er virkelig god, så gør dig selv den tjeneste og nyd kage til kaffen som italieneren gør om morgenen.

Efter den lækre middag kan du læne dig tilbage i de antikke lænestole foran pejsen i loungen og nyde en god drink fra cocktailkortet i baren, før det er tid til at krybe ind i de komfortable hotelsenge.

Du skal bo her hvis ..


Du ikke øsnker at gå på kompromis med enten service, mad eller beliggenhed, når du er på din skiferie.

Ønsker du ekstra luksus og afslapning på din ferie, kan du benytte dig af hotellets wellness-området på 700 kvm. Her kan du bl.a. hoppe i enten swimmingpoolen eller boblebadet - de er både indenfor og opvarmet udenfor. Er du ikke den store vandhund, kan du med ro og behag benytte ejendommens saunaer og slappe helt af.

For at benytte hotellets wellnessområde, skal man være fyldt 12 år.


Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved den offentlige parkering ved Carrefour Express, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.


Værd at vide

 • Gratis Wi-Fi
 • Opbevaring af ski
 • Ikke-ryger værelser
 • Elevator
 • Roomservice
 • Parkering
 • Fitnesscenter

Turistskat opkræves på destinationen


Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

  Afstande

  Afstand til piste: 500 m

  Afstand til lift: 500 m

  Afstand til centrum: 300 m

  Afstand til shopping: 200 m

  Afstand til skibus: 0 m

  Afstand til skileje: 300 m

  Værelset

  Minibar Ja

  Pengeboks Ja

  TV Ja

  Føntørrer Ja

  Wi-fi i værelset Ja

  Bruser Ja

  Toilet Ja

  Mad og drikke

  Pension Halvpension

  Bar Ja

  Restaurant Ja

  Halvpension Ja

  Faciliteter

  Babyseng: Ja

  Dampbad: Ja

  Fitnessrum: Ja

  Jacuzzi: Ja

  Konferencerum: Ja

  Lounge: Ja

  Vis mere

  Pejs: Ja

  Reception: Ja

  Sauna: Ja

  Shuttlebus: Ja

  Skirum: Ja

  Solterrasse: Ja

  SwimmingPool: Ja

  Wellness: Ja

  Wellness behandlinger: Ja

  WiFi: Ja

  Dobbeltværelse (GARDEN)

  Hyggelige dobbeltværelse med dusch/wc på 13-16 m2. Værelset vender mod hotellets bagside.
  Sengelinned – Hårtørrer – Minibar – Pengeskab – Bad og toilet – Telefon – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

  Dobbeltværelse (Panoramic)

  Hyggeligt dobbeltværelse med dusch/wc på 14-18 m2. Værelset har panorama-udsigt over bjergene og Valle di Susa dalen. Nogle værelser har endvidere balkon eller terrasse.
  Sengelinned – Hårtørrer – Minibar – Pengeskab – Bad og toilet – Telefon – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

  Dobbeltværelse (Superior)

  Stort og hyggeligt dobbeltværelse på 20-25 m2 med et fint badeværelse som inkluderer et jacuzzi. Værelset har panorama-udsigt over bjergene og Valle di Susa dalen samt balkon.
  Sengelinned – Hårtørrer – Minibar – Pengeskab – Bad og toilet – Telefon – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

  Enkeltværelse

  Et mindre værelse for 1 persom med dusch/wc

  AccommodationTypes