Italien, Sauze d'Oulx

Lejlighed

Casa Clotez

Fakta

Om Casa Clotez

Charmernede og hjemlige lejligheder i italiensk alpestemning tæt på liften i Sauze d'Oulx.

Hvis du leder du efter en hjemlig lejlighed med ægte italiensk alpestemning, kan du stoppe med at søge videre! Casa Clotez i Sauze d'Oulx er en dejlig lejlighed med plads til op til seks personer. Hvis du rejser med familie eller venner på ski, er denne lejlighed det ultimative valg.

Beliggenhed

Prioriterer du også afstanden til skiløbet højt? Så kan du godt glæde dig over placeringen af Casa Clotez, her er der kun 50 meter til liften! Med liften op, er du connected til resten af det skønne Via Lattea skiområde som har over 400 km fantastisk skiløb! Skal du have gode råd til teknikken på bjerget, så ligger skiskolen lige ved foden af liften.Ca. 100 meter fra lejligheden, finder du centrum af Sauze d’Oulxen som har en bred vifte af restauranter, barer og indkøbsmuligheder. Et tip er at gå et par minutter for at komme til den gamle bydel i Sauze d'Oulx. Her finder du den historiske atmosfære blandt brostenene og gør dig selv den tjeneste og besøg den gamle kirke fra det 16. århundrede - en fantastisk oplevelse!

Du skal bo her hvis ..

Hvis du vil have en charmerende lejlighed, hvor du med sikkerhed kan tilbringe kvalitetstid med dine kære, men hvor hovedfokus er skiløbet! Lejligheden er indrettet i træ, og skaber en dejlig atmosfære. Køkkenet er veludstyret til dem, der vil udfordres i den italienske gastronomi.

Værd at vide

  • Skikælder
  • Solterasse
  • WiFi

Afstande

Afstand til piste: 50 m

Afstand til lift: 50 m

Afstand til centrum: 100 m

Afstand til shopping: 100 m

Afstand til skibus: 80 m

Afstand til skileje: 50 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Slut rengøring Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

2-vær. Lejlighed

2-værelses lejlighed til max. 4 personer. Lejligheden har et soveværelse med dobbeltseng, en hems med to enkeltsenge, køkken/stue og badeværelse med bad/toilet og vaskemaskine. Køkkenet er fuldt udstyret og har gaskomfur, ovn, mikroovn, køleskab og fryser.

Balkon – Sengelinned – Kogeplade – Fryser – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV 

AccommodationTypes